4

1.4K 43 3
                                    

Het was laat in de avond. Ik kon maar niet slapen. De kus met Robin speelde zich maar af in mijn hoofd en opnieuw en opnieuw. Het gevoel, de sfeer, de plek, hij, alles was gewoon perfect. Ik bleef maar aan Robin denken en denken. Ik keek op de klok. 00:00. Noa je moet nu toch echt gaan slapen. Maar ik zit vol energie. Ik ga wel wat warme anijsmelk halen, dat helpt me wel om in slaap te komen. Ik stond op en ik voelde de koude lucht op mijn huid komen.

Anijsblokjes..waar zouden die liggen. Ik trok een aantal kastjes open maar kon het niet vinden. Zal ik het iemand vragen? Hmm misschien niet zo'n goed idee want iedereen zal wel slapen. Ik keek naar de mok met melk voor me, wat nu?

"wat zoek je"

Ik schok me dood, ik had helemaal niet de deur open horen gaan. Of stond hij hier al langer en heb ik hem gewoon niet gezien? Dat zou ongemakkelijk zijn geweest...

"anijsblokjes voor in de melk"

Jeremy trok een kastje open en schoof wat dingentjes opzij en overhandigde me het doosje. Ik haalde er een blokje uit en deed hem in de melk. Een druppeltje spetterde omhoog toen het blokje er in viel.

"wat doe jij nog zo laat hier?" Vroeg ik hem

"ik kon niet slapen"

"ik ook niet"

Zou ik het hem vertellen van Natasha? Ik wilde mijn mond net open doen om het nieuws te vertellen maar toen zei hij

"maria zou zo trots op je zijn geweest"

Hij glimlachte naar me alsof ik Maria was. Zou hij me zo zien? Als Maria? Wat ik wel wist is dat ik niet kon vertellen over Natasha's affaire. Ik wacht wel tot er een beter moment. I.k glimlachte terug.

"hoe was ze?"

"ze was mooi..lief, zorgzaam een tikkeltje eigenwijs en vol fantasie..."

Hij begon helemaal te stralen bij het denken aan Maria. Toen keek hij naar mij en glimlachte weer.

"je zult wel moe zijn, ga maar slapen"

Ik nam mijn melk mee en ging terug naar mijn kamer.

Die ochtend werd ik niet wakker gemaakt. Ik nam een douche en ik wilde net een blauw jurkje aan doen toen er op de deur werd geklopt. Het zal wel Christina zijn.

"binnen"

De deur ging open en voorzichtig stak Robin zijn hoofd door de deur. Shit dat was niet Christina, snel bedekte ik met mijn jurk mijn lichaam en keek hem aan.

"sorry ik dacht dat je Christina was ik ehh was nog niet aangekleed, momentje"

Ik racede de inloopkast in en trok snel mijn jurk aan. Borstelde mijn haar door en liep de kamer in.

"je hoeft je niet te schamen hoor, je lichaam is niet verkeerd"

Ik bloosde. Jongens denken ook echt alleen maar een ding.

"naja doet jouw douche het? Die van mij wilde het niet meer doen"

"ehh ja, ga je gang"

Robin keek me dankbaar aan. Hij stond nog in zijn pyjama en zijn haar zat door de war. Hij zag er schattig uit. Ik merkte dat ik hem iets te lang aankeek en keek maar snel weg. Robin liep naar de badkamer. Bij de deur zei hij

"noa het prijskaartje hangt nog aan je jurk"

Snel greep ik met mijn hand achter mijn rug voor het kaartje maar ik kon het niet vinden. Ik deed mijn jurk uit, Robin was toch in de badkamer. Ik zocht naar het kaartje maar kon het maar niet vinden.

hij en ikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu