16

803 33 2
                                    

Hoe kon Robin dit doen!? Hij zat vast in een complot met Natasha ofzo. Ik draaide me zuchtend om en ging tegen de deur aan zitten. Niemand komt hier. Over een eeuw komen ze een keertje hier kijken en vinden ze mijn skelet hierzo tegen de deur aan zitten. Tranen rolde over mijn wangen. Ik hield van hem, hoe kon hij? Ik ga nu dood, Jeremy trouwt de verkeerde vrouw en mijn ouders en vrienden zullen dood ongelukkig zijn omdat hun dochter/vriendin vermist is. Ik kroop nog wat meer in elkaar en sloot mijn ogen. Ik tuurde in het donker. Voor een paar seconde bleef ik zo zitten. Ik ben zo dom geweest, zo dom. Ik liet me ook helemaal inpakken door Robin. Ik dacht aan gister, hoe we het op het strand deden...mijn eerste keer... Hoe kun je zoiets doen? Hoe harteloos ben je dan!? Ik haalde mijn hoofd uit mijn armen en keek door het kamertje. Het rook er muf. Geen ramen of andere deuren. Ik zuchtte. Wacht...mijn mobiel! Godzijdank die had ik bij me. Ik pakte mijn mobiel en toetste mijn moeders nummer in, ze was uitgenodigd dus moest daar ergens zijn.

"Marit"

"hoi mam"

"Noa! Moet jij niet hier zijn?"

"nou..ik zit opgesloten in een kamertje in dat witte gebouwtje"

"wat? Door wie? Ik kom eraan!"

"zijn ze al getrouwd?"

"hmm? Nee Noa"

"oke, ik zit in de linkergang dan het trappetje af achterste deur rechts"

"on my way"

Ze zijn nog niet getrouwd..gelukkig. Om de een of andere manier gaf ik echt om Jeremy. Ik wil hem echt niet laten leiden met zo'n vrouw...

"noa?" klonk mijn moeders stem aan de andere kant van de deur.

"MAM!"

"waar is de sleutel?"

Die heeft Robin natuurlijk..shit..

"weet ik niet"

"ik trap de deur in" klonk mijn vader.

Enorme trappen knalde tegen de deur. Na de derde trap zat er een gat in. Mijn vader trapte het verder open en ik kroop door het gat. Ik knuffelde mijn ouders. Tranen rolde over mijn wangen. Mijn mascara zal vast uitgelopen zijn.

De bruiloft was nog bezig toen ik aan kwam lopen.

"neemt u Natasha van.."

"WACHT"

Honderden ogen richten zich op mij. Ik werd verlegen..doorzetten Noa.

"Jeremy voordat je trouwt moet je weten dat.." ik slikte " Natasha gaat vreemd, en ze is niet zwanger van jou"

Jeremy keek raar op. Natasha keek zuur naar mij en Robin..Robin keek niet naar me en bleef met zijn rug naar me toe zitten..

"hoe kom je daar nou bij?" zei Natasha raar.

"ik heb het gezien en het je horen zeggen" zei ik

"tss raar kind" zei Natasha

Jeremy zei niks en keek me serieus aan en daarna naar Natasha.

"dus toch..." zei hij

Hij liep weg en de mensen begonnen te praten. Ik keek naar mijn ouders en ze knikte.

"ik wil naar huis.." zei ik

"isgoed, kom we gaan"

We reden snel langs de villa waar ik snel mijn tas pakte en we vertrokken naar het vliegveld. Ik zei niks, de hele reis niet. Mijn moeder probeerde wel met me te praten 'dus wie was die jongen die ik de vorige keer aan de lijn kreeg' ik had kort geantwoord. 'is hij je vriendje?' had ze gevraagd. 'nee het is uit' had ik gezegd en het was stil gebleven.

hij en ikWhere stories live. Discover now