-52

488 39 0
                                    

Nečekal jsem ani na odpověď. Zvedl jsem se, vyslékl se do boxerek a rozutekl se do vody. Když jsem se vynořil, tak jsem zatřásl vlasy jako nějaký zmoklý pes. Podíval jsem se na Yoongiho, jestli jde taky. On furt seděl na mole a se smíchem mě pozoroval. Usmál jsem se a doplaval k molu za ním. On seděl a koukal se dolů na mě a já se koukal nahoru na něj. 

,, jsi blázen Jimine " řekl a sáhl do mích mokrých vlasů. Chytl jsem jeho ruku a přitáhl si ho do polibku, který mi s radostí oplatil. Začal jsem ho pomalu stahovat do vody. On vypískl, obmotal si kolem mého těla jak ruce tak i nohy a odpojil se z polibku. 

,, hele já chtěl jít za tebou do vody, nemusel jsi mě tady s táhnout v oblečení, teď jsem celý mokrý " postěžoval si. 

,, neboj, oblečení uschne a ty taky " řekl jsem a koukl se mu s úsměvem do očí. On se taky usmál a položil si ruku na moji hruď.

 ,, bije ti hodně srdce, Jimine " řekl a koukl se mi do očí. 

,, to víš, vždycky, když tě vidím, mé srdce se splaší a začne být neuvěřitelnou rychlostí z toho krásného pocitu, kterému se říká zamilovanost " řekl jsem. Yoongi se začervenal a sklopil pohled. 

,, taky tě miluju Jimine a moc. Jsi první, kdo mi ukázal, jak krásná je láska a já jsem ti za to vděčný. Za všechno " Když mi znova pohlédl do oči, tak já nebyl schopný slova. Jediné, co jsem dokázal bylo spojit naše rty v jedny.

the Silver hairWhere stories live. Discover now