Excuse Me?

236 6 0
                                    

-Ellie-

Přibližně za 2 hodiny se kluci trochu napili, hrají hry na PSku, hrají si s Garem a Scottem, anebo si povídají. Můj Scott s Jeremym se docela skamarádili a dali si spolu spoustu drinků a panáků.

Zrovna sedím s Jeremym a Jaiem a povídáme si jeho rodným jazykem. Je to fajn, jsem moc moc ráda, že si konečně kluci spolu rozumí. Ale přijde mi divný, že jsem si už několikrát všimla Lucase, jak mě upřeně sleduje. Každopádně si toho všiml i Scott.

"Za chvilku přijdu, kluci." Rozcuchala jsem Jeremyho a jdu ke Scottovi, který sedí mezi klukama na gauči - samozřejmě tak, aby na mě viděl.

"Chceš něco k pití?" Sedám si k němu na koleno a on mi ihned dává ruku na záda.

Jen přikývnul a já se zvedám, a pokouším se přes kluky projít do kuchyně.

"Na co čumíš?!" Slyším Scotta, jak hodně hlasitě na někoho zavolal a já se trochu lekla a hned jsem se ve klenbě do kuchyně otočila zpátky do obýváku.

Jen jsem zahlídla zbytek pohledu jednoho ze Scottových spoluhráčů, který směřoval na můj zadek.

Dále vidím Scotta, jak se zvedá a hned jsem mu dala zpoza gauče ruku na rameno a zatlačila jsem ho zpátky do pohovky, aby si sednul. Ihned jak ucítil mojí ruku tak povolil a sedl si zpátky.

"Podívat se může kdokoliv, nemáš na ní vlastnický právo." Směje se Scottovi Jessie (Asi tak se jmenuje? Moc se ještě v těch jménech nevyznám, jen ze skupiny znám ostatní) do obličeje, a hned je mi jasný, že to nebyl ten nejlepší nápad.

Vlastně prosím? Vlastnický právo? Dělá si srandu? Co si to vůbec dovoluje?!

A vlastně co, chce přeci abych byla naštvaná. Co víc, chce naštvat Scotta. A já opravdu nechci, aby se s každým pral a už vůbec kvůli mně.

"Nemá? A já si myslela, že jo." Koukám na něj stejně vražedným pohledem jako můj přítel, a do toho se kluci okolo začali smát.

"Neuděláš nic." Vidím koutkem oka Scotta, jak se vítěžně pousmál.

"I bez rvačky vyhrál." Směje se Tim společně s kluky a začali se zase normálně bavit a hrát.

Zpoza gauče přelézám ke Scottovi na klín a chytám se ho okolo krku.

"Ty by ses zase chtěl prát, jo?" Směju se na něj.

"Neboj, to ještě přijde." Ušklíbá se na mě a já se na něj mračím. 

***

Většina kluků už šla spát a já jen čekám, jestli si měl každý kam lehnout a až všichni usnou. Jednak aby tu nic navíc nerozbili, nebo se třeba zase neporvali.

I Jeremy už usnul k jakýsi náhodě u nás v pokoji na gauči společně s Timmem.

"Oni tě nenechají ani samotnýho vyspat." Směju se na Scotta, když mu svlíkám v koupelně tričko, aby se mohl osprchovat. "No nekoukej tak smutně, takhle špinavý do postele nepůjdeš." Směju se na něj a on si rozvazuje šňůrku od tepláků, který mu hned spadly na zem. Zvedám na něj jedno obočí a on se na mě krásně usmívá.

"To zvládneš, tady máš ručník a já musím jít dát Timmovi peřinu." Směju se a jdu k naproti do pokoje pro peřinu, ale v chodbě mě zastavil Lucas, který je jenom v boxerkách a nemá ani berle.

"Chceš taky peřinu, nebo polštář?" Pokouším se ho ode mě trochu odradit ale on se jen zasmál a zavrtěl hlavou.

"Tohle nechci, ale asi víš co chci. Scott se koupe, to máme času." Zasmál se a dal přede mě ruku do futer dveří, abych nemohla projít.

Během setiny se mi sevřelo hrdlo a vlastně ani nevím, co udělám. Jen jsem ztuhla a modlím se, aby někdo přišel. Jelikož pořád slyším vodu z naší koupelny, kde je Scott, tak ani nevěřím, že by mi mohl přijít pomoct.

Jen křečovitě svírám peřinu pro Timma a modlím se, aby to už skončilo.

"Problém?" Najednou jsem uslyšela Scotta a zhluboka jsem se nadechla, ale ani jsem se nepohnula. Koukám na svého přítele, spíš jen na jeho tělo - má okolo pasu jen ručník co mu sahá těsně pod kolena.

"Jestli nechceš zlámat tu druhou hnátu a dostat znovu přes držku, tak jdi spát." Lucas hned Scottovi uhnul s rukou a bere mě do náruče. Cítím, jak má horký hrudník ze sprchy. Počkat, znovu?

"Dobrou." Bez odpovědi a pohledu na Lucase za námi Scott zavírá dveře od pokoje. "Nic ti neprovedl, že ne." Ptá se mě a já jen zavrtěla hlavou.

"Už víš, proč tě nenechávám samotnou." Dává mi pusu na čelo a zastavuje mi u Timma a já na něj házím peřinu. "Neboj se, nic se ti nestane. Budu na tebe dávat pozor, nespustím z tebe oči." Posazuje mě Scott na okraj vany.

Otáčí se, aby mě nechal samotnou se vykoupat, ale já se rychle natáhla po jeho ruce.

"Povídej si tady se mnou, prosím." Zastavuji ho a on se usmál.

"K vašim službám, slečno." Sedá si vedle vany a opírá se o ni zády.

***

Večer jsme hned po koupání usnuli a je tak okolo 8 hodiny ráno. Zvedám hlavu a koukám, že Timmy ještě spí a Jeremy taktéž.

"Brouku." Šeptám na Scotta, který mě drží okolo pasu a nechce mě pustit.

"Nikam nejdeš." Směje se na mě ale pořád má zavřené oči.

"Oni se zvládnou najíst sami." Přitáhl si mě ještě blíž a dává mi pusu zezadu na krk.

"Ty sice nejsi ze včera opilá, jako my ale musíš stejně odpočívat. Kluci stejně už asi šli běhat. Ještě si odpočiň." Hladí mě po boku a já se k němu jen přitulila a zavírám oči.

Hockey LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat