Victory

2.3K 70 0
                                    

-Scott-

Dokola se mi v hlavě opakovalo ten pohled.

Asi se mi to zdálo, ale ta holka jak mě sledovala, se nás zastala.

Scotte nevěř si tolik, jaká holká by se tebe zastala? Žádná, nebo úplně blbá. Hlavně tu nešlo o tebe, ale o celý tým.

"Taylore střídej sakra!!" Zařval náš trenér, na toho debila s třináctkou.

Taylor Berkeley, kluk kterýho celej náš tým nemá moc v lásce. On to samozřejmě . Hokej mu jde, o tom žádná, ale je to šmejd kterej se neumí chovat.

Tay se vyměnil se sedmičkou.

Timmy. Můj nejlepší kámoš, asi o dvě hlavy menší než já. Ovšem, když se ten malej rozhodne dát gól, tak jeho krátký nohy sprintujou jak o život a nikdo, včetně mě, to nechápe.

Rusák mu hokejkou praštil přes brusle a Timmy spadl. Fanoušci začali pískat, jako už po osmý dneska. Rozhodčí konečně zapískali správně a protihráč si šel na dvě minuty sednout.

Zazněl zvuk, který signalizoval konec mýho trestu, nastoupil jsem na led a Timmy mi přihrál puk. Najel k jejich brance a tečoval mojí ránu na branku.

"Gól!" Zakřičela sborově celá aréna. Najel jsem na Timmyho a tim ho shodil na zem, oba jsme se neskutečně začali smát a na nás najel zbytek týmu.

Pár sekund zbývalo do konce utkání, už bylo jasný že vyhrajem. Fanoušci skákali a skandovali různý pokřiky. Mezi nima je i ta holka, která se mě nejspíš zastala. Se širokým úsměvem na nás kouká a tleská.

Holka, který věřim že náš tým má fakt ráda, a nechodí se sem koukat jen na kluky.

Pak to dopadá, jako Timmyho přítelkyně. Starší, pár plastik, tuna těch blbin na obličej, podvádí ho. Jenže, když mu my tvrdíme, že ho podvádí, že spí s jinýma, což je pravda, tak se Timmy urazí protože jí miluje a věří jí. A taky nesmí nosit podpatky, ale to si Timmy nedokáže přiznat!

Je to jeho věc, jen se mu snažíme pomoct.

Odehráli jsme zbytek zápasu, který dopadl 4:0 pro nás.

***

"Takhle pokračujte celou sezónu a máme mistry juniorky v kapse!" Usmál se trenér a odešel z toho nejmsradlavějšího místa na světě.

"Běhat s náma nejdeš Scottie?" Zasmál se Timmy a přetáhl si přes hlavu triko.

"Nene, znáš mě, já se k čemukoliv, co se podobá fotbalu nepřidám. Pojedu rovnou domů, takže se mějte kluci." Zasmál jsem se a přehodil jsem si tašku přes rameno.

Mávám Timmymu a líně jsem scházím schody před arénu.

Zahlédl jsem tu holku. Tu krásnou holku, má na sobě mikinu, která má na prsou logo našeho klubu. Vedle ní stojí další holka a smějou se spolu.

Ségra? Jsou si dost podobný.

"Ellie! Nejsi tak trochu vedle?" Pronesla se smíchem.

Ellie? Hezký jméno.

Scotteee, buď trochu nenápadnej.

Okřikl jsem sám sebe v hlavě a vydal jsem se okolo nich do svýho auta.

No, dobře není úplně moje, ale z většiny jo!

Chvíli jsem je ještě sledoval. Když už odešli, tak jsem se rozhodl, že pojedu domu.

Hockey LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat