6.

2.3K 106 21
                                    

Vzbudila jsem se s mimořádně dobrou náladou a ano, mohl za to ten pocit ze snu.

Došla jsem do kuchyně, kde už ti tři seděli. Erik jediný před sebou neměl snídani a vypadal celkově zamyšleně.

Uchechtla jsem se a s miskou plnou mlíka a cereálií si mu sedla na klín čelem k němu. Dřív, než se stačil probrat, jsem mu lžičkou plnou jídla tlačila na rty, "otevři hangár."

Mirek se polil a Ming s pusou plnou čaje utíkal ke dřezu, kam ho vyprskl.
Oba se smáli jako sluníčka a já se s rozdrbáním Erikových vlasů a odchodem do koupelny přidala k nim.

...

Na hodině jsme probírali zdravý jídelníček - takže, Můj milý deníčku, naser si, ale podrobnosti z téhle hodiny vědět nebudeš.

Napsala jsem se na přednášku 'Jak zbalit holku', abych prokoukla do tajů klučičích technik, které na mě nikdy nezabraly.

"Prosím, ticho," ozvalo se temnou učebnou plnou klučičích hlasů, které se ztlumily.

"Sklapněte svý držky!" zahřměl autoritativní hlas znovu.

Trochu jsem se ošila - tohle má být učitel?

"Díval jsem se, že podle přezdívek tu mezi sebou máme jednu dívku. Takže Heleno, učím a mluvím podle svého takže nechci slyšet nějaké námitky."

Kreténskej Egoista!

"Marylin Monroe kdysi řekla, že pokud přimějeme dívky se usmát, pak je dokážeme přimět udělat cokoliv. Já s tím nesouhlasím. Určitě to znáte, koupíte kytku drahou jak kráva, oblečete se do něčeho, v čem si připadáte jako vůl, navoníte, oholíte a vyrazíte na rande. Celý večer se jí dvoříte, smějete se spolu, všechno zaplatíte a ona vám nakonec řekne, že jste fajn, ale že takový vztah by neměl budoucnost?"

Souhlasné zamručení se rozlehlo místností.

"Skvělý. Pak z toho začnete být zoufalí, tak měníte šprtku za fitnessku, princeznu za tlustou milovnici koček, vesničanku za největší bitch a zakončíte to se smažkou, která vám konečně, jako jediná, dá," dramaticky se odmlčel.

"Jaký je tedy rozdíl mezi smažkou a těmi ostatními? .. Mozek smažky je otupělejší. Co je tedy klíčem k svedení? Vyřadit ze hry mozek. U nás je to jednoduché, krev je buďto v mozku, nebo penisu. Holky~ to mají bohužel složitější. Ale, milí hoši, nyní se dostáváme k jádru věci. Musíte ji dostat. Alfa samci to umí a učit se to nemusí, zatímco Bety~ no od toho jsme tady, ne? Tak jdeme na to. Každou holku dostane něco jiného a každý máme jiné predispozice. Nemůžete jí jen tak rozevřít nohy a dělat jí dobře. K tomu, abyste ji navnadili~ eh, často se jedná o nechtěné fouknutí na krk, když jí položíte dlaně na tváře - pak si přijde malá a zranitelná v bezpečí, které jí vy nabízíte - nebo třeba jen, když před ní stojíte v její komfortní zóně, nepotřebujete maturitu. Teď mě tak napadá, Heleno, jak to máš ty?"

I v té tmě jsem na sobě cítila všechny pohledy. "Když mi někdo tužkou přejíždí po krku. Ne silně, spíš tak, že pochybuju, jestli se mě vůbec tuha dotýká," odpověděla jsem popravdě.

Chvíli bylo ticho.

"Jsi to ale oříšek," uchechtl se, "ale je to tak. Musíte na to přijít. Bety mají tendenci balit holky na to, že jim vyloženě lezou do prdele. Se vším s holkami souhlasí, stále se ujišťují, zda jejich holku něco netrápí a kupují jim to, co holky chtějí. Pokud by v tělocviku hrály holky proti klukům, Beta by přelezl do holčičího týmu s představou, že takhle na svoji Anču udělá dojem. Jenomže, holkám to bude jedno, zájem mají stále o kluky na druhé půlce hřiště. Beta věří, že čím větší počet kamarádek má, tím je větší šance, že se do něj nějaká zamiluje. Alfa si oproti němu dělá co chce, kdy chce. Nepotřebuje oprávnění. Holkám dává to, o čem si ani nemyslely, že by mohly chtít a tím získává pomyslné plusové body. Působí důvěryhodně, sálá z něj dominance, síla, rozhodnost a respekt. To je to, proč se alfy jsou úspěšné. A teď~"

...

V kuchyni jsem si vzala suchý rohlík a strčila si ho do pusy, zatímco jsem si v rukách nesla jogurt, lžičku, knížku a mobil do pokoje. Přede dveřmi jsem se zastavila a kliku nohou  zmáčkla, čímž jsem si otevřela a spatřila Erika, který mi spal na posteli.

Zeširoka jsem se usmála, odložila jsem si věci a rohlík mu hodila vší silou na čelo, až to zadunělo.

On se ale ani nepomlel a stále vypadal tak spokojeně. Přistoupila jsem blíž a ruku zlehka umístila na jeho rozkrok.

Tak uvidíme, jestli měl o té krvi pan učitel pravdu~

Letní škola svádění [DOKONČENO]Where stories live. Discover now