Peaches Day (Valentine Edition)

15 0 1
                                    

Hop hop hop te îngrop.

Regina mama Peaches organizează în John boaba o petrecere cu ocazia răposatului Valentin săracul a murit de la un std adus de regină.

14 februarie înseamnă mult pt elevi asa ca peaches le-a dat o boala secsuala fiecăruia pt a o împărtăși cu cineva special😍💖

După confesiunea Măslinei cu par el dorește sa simtă Sfântul cooch. O iubește mult dar nu poate sa o facă sa i sa dăruiască fără sa se lege de un pom și sa joace tontoroiul pe corpul lui Queen B în natură.

Queen B e legata de maslina și adusa pe furiș în pădurea blestemata. Peaches legata la ochi și incitata îl urmărește pe maslinos iar acesta o leagă de pom. Pe pom curge șiroaie slimeul reginei mama Peaches tipic tuturor femeilor ugh can you relate???

Peaches de pregătește sa fie pregnante vos suerte dar domnul nostru erou Lich Bane Raciu apare cu o sabie de otel și spinteca dildaurile care o țineau prizoniera pe Queen B. Iar vine omul asta după ea ce erou adevărat un bărbat adevărat nu un fătălău.

Dupa pom apare Danuta și ghici ce striga FATALAULEEEEEEE

-maslina parvenita ce ești ma ce bărbat ești tu ma ala e nod la femeie ma ce bei ma cocktail??? Du-te ma marș la mă-ta la oala cu sarmale hipsterule cum sa te conectezi cu amețita asta ma i-auzi bărbat cu posetica ce ai ma acolo huh?

-în borseta am durex special de Valentin îl purta când a murit

-o dar ce bărbat doamne hai ca ma alătur

așadar cei 3 s-au unit în taina pădurii cât Breton și Dr V au plecat la Paris pt batoane și croissante

Un Valentin reușit

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 13, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Infected💖Where stories live. Discover now