I will kill u Kai.. someday.

164 8 0
                                    

„Brr!" zobudila som sa na strašnú zimu v izbe.
Otvorila som oči a uvidela dokorán otvorené okno.
„Kur*a ak tu zase bol Kai a vymyslel si zas nejakú kravinu s dverami tak ho naozaj už zabijem!" zanadávala som hneď z rána, vyskočila z postele a bežala sa ku skrini prezliecť.

Keď som bola už oblečená, vybehla som z izby a naštvane som si to odkráčala do jedálne kde už všetci jedli svoje raňajky. „Kde je Kai!?" naštvane som sa opýtala. Všetci sa pozreli na mňa ale odignorovali ma a jedli ďalej. Stála som tam chvilu s prekríženými rukami a keď som si všetkých očami prehliadla všimla som si že tam Kai neni „Kukám že vám nejak nechýba ." povedala som a začala som ho hľadať po celom dorme.

Hľadala som ho pól hodinu a pobehovala po dorme ako idiot ale stále som ho nevedela nájsť a tak som to vzdala a povedala si že určite zas kamsi zdrhol a k tomu ešte cez moje okno čo mi stále nebolo jedno.

„No veď ja si ho ešte len podám keď ho zazrem!" povedala som si popod nos a zavrela sa do svojej izby.

O chvíľu neskôr:..


Prešla chvíľa nerobenia a mňa to už začalo prestať baviť. Tak som sa postavila a odišla z izby. Hneď ako som vyšla na chidbu som zazrela Kaia ako ide do svojej izby kedze ju má blizko mojej. Okamžite som k nemu pribehla a sotila ho do steny. „Opováž sa ešte raz preliezť cez moje okno a uvidíš, moje okno neslúži ako dvere!" skričala som naňho, „A čo má znamenať to otvorené okno u mňa ráno v izbe, skoro som zmrzla!" zamračila som sa a Kai sa na mňa iba nevinne usmial. „ Neusm-.." nestihla som odpovedať a už stál niekto za nami a prerušil ma: „Čo vy tu dvaja robíte?!" spýtal sa ma jeden z tých nových, samizda že to bol.Jaemin ...„Ále nič, len sa tak rozprávame heh.." Nevinne som sa usmiala a pustila Kaia. „Okay, nebudem vás rušiť, tak sa majte!" odišiel preč a ja som hneď skrikla na Kaia: „Vypadni do svojej izby a ani sa mi neukazuj na oči a ak zas uvidim otvorené okno tak si ma nepraj!" odstúpila som od neho otvorila som dvere do svojej izby, vošla dnu a nastane som zabachla za sebou dvere. ....
„..Wow, naozaj som mohla niečo takéto povedať mafiánovi, veď by ma zabil!" ..„Čo keď už má premyslenú vraždu?!" uvedomila som sa a zakryla som si rukami ústa. „No nič aspoň budem mať pokoj.."
sadla som si na sedačku a začala som sa rozprávať sama zo sebou.„ Ale ten na chodbe vyzeral naozaj h-.. wait čo?! Bože Byul ty sa fakt môžeš zamilovať iba keď sa na niekoho pozrieš!"
„Ach bože prečo som tak blbá!?" Hlboko som si povzdychla a položila som si hlavu na stôl no v tom ma napadlo ísť za Layom a tak som otvorila dvere, opatrne z nich nakukla či niekde na okolí nieje Kai.

Keď som sa uistila že je vzduch čistý tak som rýchlo vyšla z izby a bežala do Layovej izby. Naozaj som sa bála a tak som vybombardovala Layove dvere od jeho izby a zakričala. „Lay pomoc! Mám pocit že Kai ma chce zabiť!" „ pribehla som ku nemu ku stolu. „Prečo by tá zabíjal?!" spýtal sa má Lay. „Teraz som po ňom skrikla a nadala mu a nevyzeral moc šťastne, vyzeral ako keby ma stihol zabiť 20 rôznymi spôsobmi za 1 minútu!" panikárila som. „Kľud on ťa nezabije, na to má na teba veľmi veľkú slabosť." zasmial sa Lay
„A to ty jak vieš?!" pozrela som sa naňho nechápavo. „Je to vidno, normálne sa čudujem že to nevidíš." smial sa ďalej. „Pff, no tak to teda ďakujem za pomoc.." odisla som ku dverám an odchod. „Nemáš začo!" zakýval mi Lay na rozlúčku.
„Auf WiDebilsehen či jak." opustila som Layovu izbu a bežala naspäť do tej svojej aby som nestretla niekde Kaia, pretože nechcem riskovať svoj drahocenný život.

(Zvuk škvŕkania brucha)".. „Bo*a to mám teraz akože zase ísť do kuchyne niečo uchmatnúť z chladničky?!" Naštvana som si povedala a zase sa vrátila na chodbu smerom do kuchyne.

Bleskom som sa objavila v kuchyni pred chladničkou ktorú som otvorila a skoro mi spadol žalúdok keď som uvidela toľko kopy jedla v chladničke. „Kokos, tu sa ale žere!" pošepkala som si sama pre seba a uchmatla jeden broskyňový jogurt s džúsom. „No, snáď ten džús nebude nikomu chýbať." uškrnula som sa a bežala s jogurtom a džúsom naspäť do svojej izby.

__________________________________
Heyllou!🖤🌹
Napadlo ma, že by som mohla vydávať kratšie časti (asi) dvakrát do týždňa. Aby ste potom nemuseli čakať mesiac na jednu dlhšiu časť. 😅😇❤️
Ešte uvidim/e. Zatiaľ prajem gúd dníček! 😇❤️🌹🖤
____________________________

[M̸Y̸ M̸A̸F̸I̸A̸ L̸I̸F̸E̸]Where stories live. Discover now