Solar's first training.

222 9 0
                                    

Ráno som sa zobudilana hlasite strieľanie, to budú asi učiť Solar, pomyslela som si. Rýchlo som vyšla z postele, prezliekla sa, spravila rýchlorannú hygienu a bežala do haly pretože som sa chcela pozrieť na to ako to Solar ide so streľbou.

Vybombardovala som dvere od haly a rýchlo sa usadila na zem. „Dobré strieľanie ráno!" dopriala som všetkým v hale.„Aj tebe, dúfam že sme tá nezobudili tým ako tu strieľame." doprial mi naspäť Kai. „Zobudli, ale to nevadí, ajtak som sa chcela pozrieť na to ako Solar strieľa, takže skoršie ďakujem za zobudenie, všimla som si že ste akurát len začali keď sa na vás Solar zatiaľ len pozerá." začala som sa rozprávať s Kaiom zatiaľ čo Kyungsoo s Jenom ukazovali strieľanie Solar. „Hej, sme tu len nejakých tých 5 minút." odpovedal mi.

„Solar teraz ty!" zakričal Kyungsoo na Solar.
Solar sa opatrne a vystrašene pobrala k Kyungsoovi ktorý jej podal zbraň a ukázal jej ako ju má držať. „Solar no ták ty to dokážeš neboj sa, ver si!" povzbudzovala som ju. Solar stála ako socha pred terčom. Až zrazu vystrelila. Netrafila sa síce do stredu ale ani niekde úplne mimo, skôršie tak medzi , v pohode. „Na to že strielaš prvý krát je to v pohode."  zatlieskal jej Jeno.„ Skús streliť ešte dvakrát a to bude za tento deň stačiť." pokračoval.
Solar už zase išla strielat no ako si Kai išiel sadnúť ku mňe sa podkol o rovnú zem a jeho telo sa stretlo zo zemou a to vydalo hlasný zvuk ktorého sa Solar zlakla a vystrelila do okna ktoré sa naštastie zázračne nerozbilo, asi bolo z diamantu alebo čo. Ale hneď potom sme započuli výkrik zpoza otvoreného okna do ktorého Solar omylom strelila.„ Yaah! Vy ma chcete zabiť či čo ?! Ja tu v klude za oknom kukám na vás ako učíte Solar strielať a zrazu sa tu roz*ebe Kai na zem, stane sa z neho placka a zrazu si len tak strelíte do okna kde som čírou náhodou ja!"..... bol to Jimin..

„Sorry Jimin nevedeli sme že si tam, Solar omylom vystrelila do okna pretože sa zlakla buchnutia keď Kai spadol, sú v poho?!" smiala som sa. „ Naštastie hej, keď dostrieľate zo Solar, tak ty Byul ostaň v hale ja z Yutom a Layom prídeme do haly a budeš mať druhú lekciu strieľanie!" zakričal mi Jimin spoza okna a pobral sa preč. „ Strieľaj ďalej!" nakázal Kai Solar keď sa zdvihol zo zeme a usadil sa vedla mňa. Solar tentokrát vystrelila už v klude ale stále netrafila do stredu no bolo to lepšie než ten prvý výstrel." „Ešte raz!" zavelil Kai a Solar znovu vystrelila. Trafila tesno vedla stredu, ale za to že strieľa prvý krát jej to ide fakt super. „Stačí." prišiel ku nej Kai a vybral to Solariných rúk zbraň a dal ju na svoje miesto. „Kyung, Jeno ideme!" zakričal Kai na nich a spolu zo Solar odišli niekam preč. Solar sa na mňa ešte predtým pozrela vyplašeným pohľadom a zmizla s nimi za dvere. Ja som tu len sama zostala čakať na Jimina, Yutu a Laya. Po chvíľke už prišli. „ Si pripravená?" spýtal sa má Yuta keď prišiel do haly. „Ja vždy !" usmiala som sa a všimla si Laya na stoličke s barlami a tak som dobehla k nemu.„Ale ty predsa nemôžeš má trénovať v tomto stave.Lay." pozrela som sa naňho. „Viem, ale chcel som sa len pozrieť na to ako ti to ide." usmial sa na mňa a ja som pribehla k Yutovi ktorý mi podal zbraň. „Teraz budeš strielať z väčšej diaľky na pohybujúci sa terč."....

___________________________________________
Dnes trochu kratšia časť ƪ⌣˘)ʃ pls don't kill me! :c

보라해!💜💜

___________________________________________

[M̸Y̸ M̸A̸F̸I̸A̸ L̸I̸F̸E̸]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum