Bölüm 3

653 38 0
                                    

Sahile geldiğimizde havlumu şezlonga serdim ve parmak arası terliklerimi ayağımdan fırlattım. Bluzumu çıkardım ve şortumun düğmelerini açmaya başladım. Luke’a doğru baktığımda bana bakıyordu; başını başka yöne çevirdi ve yüzü kızarmaya başladı. Kendi kendime gülümsedim ve şortumu çıkardım. Luke, bluzunu çıkardı, onun yanına oturdum.
‘ Neden bana bakmıyorsun?’ diye sordum.
‘ Um… Çünkü…’ devamını getiremedi. Gülümsedim ve o sadece kafasını salladı.
‘ Hadi denize girelim’, başını salladı. Kalktık ve koşarak denize girdik. Soğuk su karnıma değdiğinde çığlık attım. Luke sadece güldü ve suya daldı. Ondan sonra ben de suya daldım, utancımdan kızaran yanaklarıma soğuk su iyi geldi. Sudan çıktım ve nefes aldım. Luke’u göremedim, birisi elleriyle gözlerimi kapadı.
Tanıdık bir ses ‘ Tahmin et ben kimim?’ dedi ama bu Luke değildi.
Onu görmek için arkama döndüğümde bana gülümseyerek bakıyordu            ‘ Will…’.
Elini sırtımda kaydırdı ve kalçamı tutarak ‘ Seni özledim Annabelle.’’ dedi.
‘Çekil üstümden!’ diye çığlık attım. ‘ Luke nerdesin?’.
Dişlerini gıcırdatarak ‘ Luke? Luke’la mı berabersin? Benimle dalga geçiyor olmalısın’ dedi. Onun ellerinden kurtuldum ve kıyıya döndüm. Luke’u aldığı soğuk içeceği karıştırırken buldum.
‘ Hey, sorun ne?’ diye sordu.
‘ Will burda’. Omzumun arkasına baktı ve dişlerini sıktı. Kolumu tuttu ve beni arkasına sakladı.
‘ Luke, hadi gidelim’ dedim.
Will biz doğru yürürken ‘ Hey eğer Luke değilsen, kızımı bırak’ dedi.
Luke dişlerini ve ellerini sıkarak ‘ Gerçekten mi, o senin kızın mı, o zaman neden bana ondan ayrıldığını söyledi? O senin kızın değil.’ dedi.
Will yaklaşarak ‘ O şuan sana mı ait?’ diye sordu.
Luke ‘ Evet! Bana ait’ cevabını verdi. Ve o an kalp atışlarımın hızlandığını hissettim. Ben? Onun kızı? Bekle ben neden böyle hissediyorum? Yoksa ondan hoşlanıyor muyum?..

YAZARIMIZDAN NOT VARRR: Üzgünüm, kısa ve olaylı oldu. Şimdiye kadar ki bölümlerden en iyisi ve benim favori bölümüm. Ha ha neden bilmiyorum. Umarım beğenirsiniz…

Heartbreak Girl (LH Fanfiction Türkçe)Where stories live. Discover now