Bölüm 2

676 42 0
                                    

Banyodan eşofman altı ve tişörtle çıktım. Birbirine girmiş uzun kahverengi saçlarımı at kuyruğu yaptım ve odamdan çıkıp oturma odasına girdim. Luke, siyah tişört ve kotla kanepede oturuyordu, sweatshirtünü pufa attı. Yakaladım ve kafamdan geçirip Luke'a sarıldım, kollarını bana sardığında Will'in beni nasıl aldattığını anlatmaya başladım. Luke'un sweatinin kollarını gözyaşlarımla ıslatmayı bıraktığımda onun tişörtü de kötü haldeydi.

' Tişörtün ve sweatin için üzgünüm.'

'Sorun değil, bende bir sürü var. Film izlemeye ne dersin?' aklımı o konudan uzaklaştırmak için sordu.

'Notebook'a ne dersin?' cevabını bildiğim halde sordum.

'Gerçekten mi... tamam' ona dönüp kaşlarımı kaldırdım.

'Ne?' diye sordu. Kafamı salladım ve başlat tuşuna bastım. Filmin yarısında onun boynuna kafamı gömdüm ve uykuya daldım. O sabah yatağımda uyandım; uyuyan Luke'a baktım. Dönünce onun yüzüyle karşı karşıya geldim ve gülümsedim. Gözlerimi kapadım ve uyuyan güzelin uyanmasını bekledim. Telefonumu aldım ve Twitter'a girdim. Bildirim kutum çok kabarmıştı. 5SOS ve 1D twitter isimlerinin üzerine tıkladım. Neden olduğuna bakmak için listede aşağı indim, Luke beni görmeye geldiğini paylaşmış; kafamı salladım ve telefonu kapattım. Telefonumu koyar koymaz Luke birden gözlerini açtı.

'Günaydın Annabelle, iyi uyudun mu?'

'Evet, ya sen iyi uyudun mu Lukey?' onu böyle çağırmamdan nefret ettiği için güldüm.

'Aç mısın?'. Kalktığında kafamı salladım ve mutfağa doğru yürüdü. Bazı şeyler Luke'un üzerinde farklı tepkilere yol açabiliyor. O farklı, çoğu zaman Notebook izlemek istemiyor veya ona Lukey diye çağırmama izin vermiyor. Kalktım ve üstüme bir şort ve uzun zaman önce Luke'dan ödünç aldığım eski tişörtünü giydim. Mutfağa doğru yürüdüm ve üstsüz ve eşofman altıyla buzdolabına baktığını gördüm.

'Bir şeyler bulabildin mi?'

Kollarını bana sararak sordu, 'Hayır burada hiçbir şey yok. En son ne zaman alışverişe gittin?' kafamı onun göğsünde dinlendirdim ve cevapladım.

'Birkaç haftadır. Sık sık gitmiyorum çünkü sadece benim. Bir yerlerde mısır gevreği olacaktı.' Kahvaltıdan sonra Luke plaj için bir şeyler getirmek üzere eve gitti. Yanıma straplez siyah bir bikini, bir çift şort ve kolsuz bir bluz aldım (tank top). İhtiyacım olanları aldım ve dışarı çıktım.

Heartbreak Girl (LH Fanfiction Türkçe)Where stories live. Discover now