25.Învins

12 8 0
                                    


RYAN

Înghit în sec. Mercenarul ne privește superior de la capătul holului. Ține în mână pistolul meu. La naiba! Nu trebuia să îl las pe dulap.

-Mutați biroul și lăsați-l pe amicul meu să intre... Acum! Strigă inamicul îndreptându-și arma spre noi. Schimb o privire cu Leo și facem întocmai.

-Pistolul acela mai are doar trei gloanțe. Dacă am putea să îl facem să le tragă, șoptesc eu agitat.

-Hei! Gura mică! Nu mai vorbiți, strigă bărbatul apropiindu-se de noi. Am un cuțit în încălțăminte. Îl pot folosii, dar îmi trebuie o diversiune. Șansele ca asta să funcționeze sunt aproape nule fiindcă sunt prea departe de inamici ca să îi pot ataca. Cred că până aici ne-a fost. Mutăm biroul iar șa se deschide. Partenerul mercenarului pătrunde în casă și mă scuipă în față. Îi privesc cu ură dar nu spun nimic.

-Tu omori unul iar eu unul? Întreabă mercenarul ce tocmai a intrat.

-Sigur.

Bărbatul își ridică pistolul spre mine. O să încerc să mă feresc de glonț și îmi voi scoate cuțitul. Dacă o fac destul de repede, avem o șansă, dacă nu...

-Chiar credeți că ne puteți omorî așa ușor? Întreabă Leo făcând un pas în față. Zâmbește.

-Deci tu vrei să mori primul?

-Ai fost plătit cumva de „Umbra sângerie" să faci asta? Spune Leo apropiindu-se și mai tare. Mercenarul nu răspunde dar expresia sa ne confirmă asta. Bărbatul trage. Glonțul lovește stomacul lui Leo. Mă aplec și scot cuțitul ascuns în pantof. Furia începe să îmi acopere trupul. Leo nu se clatină nimic măcar un centimetru. Continuă să zâmbească și să se apropie.

-Vreau să vă spun ceva, zice Leo determinat. Mercenarul trage din nou. Lovește în același loc. Amicul meu începe să se clatine pe picioare dar nu cade. Ochii săi par a fi roșii când spune:

-O să vă omor pe toți și voi schimba lumea asta.

Inamicul trage pentru a treia oară. Toată cămașa lui Leo este închegată în sânge.

-Ryan... mă bazez pe tine.

Băiatul cade mai întâi în genunchi iar apoi rămâne inconștient pe jos. Ambii mercenari par surprinși să vadă cât a rezistat Leo. Inamicul îi dă pistolul celuilalt bărbat care îl îndreaptă spre mine. Trage. Nu s-a întâmplat nimic. Nu mai are muniție. Bărbații par șocați. Leo știa... că mai are decât trei gloanțe. A făcut-o intenționat. A încasat toate loviturile ca să îmi ofere mie șansa să îi înving. „Ryan... mă bazez pe tine". Strâng din dinți. Leo, ești nebun? Încep să alerg spre inamici cu fiecare mușchi din corp încordat. Bărbatul încearcă să mă lovească dar îi înjunghii gâtul înainte să aibă ocazia. Nu am pic de milă. Celălalt inamic mă prinde de gât dar îi înfig cuțitul în braț făcându-l să îmi dea drumul. Leo are încredere în mine. S-a sacrificat ca să îmi dea mie o șansă. Nu îți fă griji. O să te scot de aici amice. Scot arma din mâna mercenarului și i-o înfig în stomac. Sângele îmi plonjează pe față. Este cald. Amândoi inamici sunt morți. Cad în genunchi lângă corpul lui Leo. Îi verific pulsul. Scade într-un mod alert. Este încă în viață... dar nu pentru mult timp. Probabil a intrat deja în comă. La naiba! Lovesc podeaua cu pumnul. Balta de sânge din jurul lui Leo îmi ajunge la genunchi. De ce nu mă simt de parcă am câștiga lupta? De ce... mă simt învins? Asta înseamnă să faci parte dintr-o mafie?

Amice, mai rezistă puțin, bine? Derek și băieții sunt pe drum. O să te scoatem de aici! Rezistă! Nu mă părăsii! Strig eu în timp ce ochii mi se umezesc. Trebuie să o sun pe Scarlett. O să aducă imediat o ambulanță. Îmi scot telefonul din buzunar cu mâna tremurând și apelez.

-Alo? Bună Ryan.

-Cheamă o ambulanță de a ta la casa mea!

-Hă?

-Leo cred că este în comă. Pierde sânge neîncetat.

-Ce? Este deja o ambulanță pe drum, Leo este cel rănit? răspunde fata.

-Hm? C-Ce vrei să spui? Cum adică e deja o ambulanță pe drum?

Iar atunci observ lumini roșii și albastre pe fereastră. Ușa de la intrare este spartă iar zeci de polițiști intră pe aceasta. Scap telefonul pe jos în timp ce zeci de pistoale sunt îndreptate spre mine. Sunt trântit la pământ iar mâinile îmi sunt întoarse la spate.

-Băiete, ești arestat. Mergi la închisoare.

WarLordsWhere stories live. Discover now