28

84 4 0
                                    

Birkaç gün sonra Irene başka bir ameliyata daha alınmıştı. Bedeni yorgunluktan bitkin durumdaydı. Artık ya iyileşmek yada ölmek istiyordu. Ameliyat güzel geçmişti fakat tümörün oluşturduğu boşluk beynine büyük hasar vermişti. Düzelmesi çok zaman alacaktı ve acı verecekti. Doktor ameliyattan çıktı ve;

Doktor: beynindeki tümörü alabildik ama tümör beyne çok hasar vermiş. 2-3 ay ilaç tedavisi vereceğiz. 1 ay hastanede gözetim altında tutulacak sonra ilerleme görülürse evde hap kullanarak tedavisine devam edebilir.

Irene'in annesi: tedavi sürecinde ağrıları olacak mı.

Doktor: tabi ağrıları olacaktır zaman zaman baş dönmeleride olabilir. Normalde beynin o bölgesindeki tümör kulağada zarar verebiliyor ve duymayı azaltabiliyor. Bu yüzden dinleme testide yapmalıyız. Merak etmeyin biz elimizden gelen herşeyi yapacağız.

Seulgi: okula gidemeyecek mi

Doktor: Evet 1 ay boyunca gitmemesi lazım ama sonrasında iyileşirse gidebilir.

Kimsenin beklemekten başka şansı yoktu. Seulginin minik tavşanına kavuşma hevesi gün geçtikçe dahada artıyordu. Ona sarılmayı o kadar çok özlemişti ki biran önce iyileşmesini diliyordu.

Irene 1 ay boyunca tedavi gördü. Tedavi sürecinde seulgi hep onun elini tuttu. Asla bırakmadı. Irene, seulgiden güç alıyordu ve bu iyileşmesinde çok yardımcı olmuştu. Seulgi, Irene'in acı çektiğini gördükçe gözyaşlarını tutamıyordu. Ağlıyordu ama ona belli etmiyordu. Irene bağırırken seulgi sakin kalamıyordu.

1 aylık tedavi bitince doktor 4 tane ilaç yazdı. Irene artık o yapıştığı hastane yatağından sonunda kalkmıştı. Ama bu konuda çok şikayetçi olmamıştı çünkü o yatarken sevdikleri her zaman yanındaydı.

Seulgi sonunda telefonunu annesinden alabilmişti. İlk işi Irene'i aramak oldu.

Seulgi : Nasılsın

Irene : düne göre biraz daha iyiyim. Sen nasılsın

Seulgi : bende idare eder işte. Yarın okula geliyorsun değil mi

Irene : evet. Ders işlemeyi, yeriyle şakalaşmayı, seninle oturmayı hatta hocanın sesini bile özledim.

Seulgi : bende seninle bahçede oturmayı özledim.

Irene : yarını iple çekiyorum.

Seulgi : Biraz erken uyu yarın yorgun olma

Irene : tamam sende erken uyu hadi o zaman yarın görüşürüz 😘

Seulgi : görüşürüz🥰

Irene : Seni çok seviyorum

Seulgi : bende seni çok seviyorum


You Are My Destiny | SEULRENEWhere stories live. Discover now