Κεφάλαιο 12

1.7K 90 2
                                    

Αφού έφυγε ο Λεωνιδας προσπάθησα να επαναφέρω Τις σκέψεις αλλά και την εμφάνιση μου στο κατάλληλο επίπεδο κούμπωσα τα κουμπιά μου ισιωσα την φούστα μου και πηρα μια βαθιά ανάσα. Δεν θα τον άφηνα να με κάνει ότι θέλει.  Καθησα και σκέφτηκα τι πληροφορίες είχα μαζέψει από τον λεωνιδα για όλα όσα είχαν συμβεί. Όταν οι γονείς μου πέθαναν εκείνο το βραδυ εξαφανίστηκε όχι γιατί δεν ένιωθε το ίδιο για εμένα αλλά γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί μου αλλά τα 4.5 χρόνια διαφοράς τότε αλλά και η θέση του προπονητή στην ομάδα μου τον εμπόδιζαν ώστε να μου εκδηλώσει τα αισθήματα του.  
«Δειλέ» σκέφτηκα κι ξεφύσησα!

   Όσο και αν το κορμί μου αντιδρούσε στο άγγιγμα του πέρασαν 7 χρόνια από τότε και ήταν δυσκολα. Γύρισα στην Ελλάδα για δουλειά και μόνο ο Λεωνιδας έχει σχέση και εγώ από μεριάς μου καμία όρεξη για να γίνω το παιχνιδάκι του. Όταν το χρειαζόμουν έλειπε καλύτερα λοιπον να μείνουν τα πράγματα όπως έχουν! Όσο για τις καινούργιες εξελίξεις με το κομμάτι των μετόχων είχα πάρει εντολες από τους διευθυντές στο Εδιμβούργο ότι αν κατάφερνα να μεταβιβάσω τις μετοχές του κυρίου Πρωτόπαπα σε δικό μας αγοραστή εκ νέου, ο μισθός μου θα ανέβαινε κατά πολύ όπως κι ίσως να έπαιρνα προαγωγή ως διευθύντρια τμήματος δημοσίων σχέσεων πίσω στο Εδιμβούργο. Ευκαιρία να γυρισω πίσω στην ζωή μου λοιπον.
  Το θέμα όμως είναι ότι ο Λεωνιδας είναι πολύ κλειστομυαλος και πεισματάρης δεν υπήρχε περίπτωση να πουλήσει τις μετοχές του σε κάποιον ξένο αλλά τώρα που το σκέφτομαι γενικότερα σε κάποιον.... ξέρω ότι το κάνει απλά για να με ελέγχει, πάντα αυτό έκανε από τότε που ήμουν εγώ 15 και αυτός 19 επίτηδες έπαιρνε το τμήμα μου στο  μπάσκετ μόνο για να με ελέγχει.  Θα την έβρισκα την λύση όμως  αυτό είναι σίγουρο όπως και ότι η παραμονή μου στην Ελλάδα μέχρι τώρα μου έχει φέρει μόνο σύγχυση... Εδιμβούργο και πάλι Εδιμβούργο!!!

Το βραδυ της ίδιας ημέρας με βρήκε στο σπίτι να μελετάω τα συμβόλαια των παιδιών από την εθνική διάβαζα το ένα βιογραφικό και την μια συμφωνία μετά την άλλη το κεφάλι μου είχε γίνει καζάνι. Από ότι φαινόταν ο Λεωνιδας μαζί με τον Νίκο και τον Στέφανο έπαιρναν τα περισσότερα λεφτά από την ομάδα ήταν τα μεγαλύτερα ταλέντα θα έλεγε κάποιος. Βλέποντας το συμβόλαιο του Νίκου θυμήθηκα την Μαρια την είχα ξεχάσει με τις σημερινές εξελίξεις αφού μετά την αποχώρηση του λεωνιδα από το γραφείο εγώ κλείστηκα στην αίθουσα συνεδριάσεων επικοινωνώντας με τηλεδιάσκεψη με τους ανώτερους μου από το Εδιμβούργο.

Πάλι Απ' Την ΑρχηWhere stories live. Discover now