Κεφάλαιο 3

3.3K 180 11
                                    

Το ξυπνητήρι άρχισε να χτυπά όπως κάθε μέρα. Η ώρα ήταν 8.30 και είχα μόλις 40 λεπτά να ετοιμαστώ για να φύγω για την εταιρία. Σηκώθηκα από το κρεβάτι μου και κοίταξα έξω από το παράθυρο. Κατευθείαν ήρθαν στο μυαλό μου σκηνές από εχθές. Το τραπέζι τελικά κατέληξε να έχει πολύ πλάκα και η ώρα μου να περάσει καλα.

Πέρα βέβαια από το γεγονός ότι ο Λεωνίδας από ένα σημείο και μετά δεν σταμάτησε να με κοιταει κανοντας με να νιωθω πιο αβολα απο ποτε ...περασα καλα.
Παρολαυτα η βραδιά ήταν ευχάριστη ο Νίκος και ο Στέφανος δεν με άφησαν στην ησυχία μου συνεχώς με έκαναν Να γελάω και με έβαλαν στην παρέα γρήγορα . Επίσης μίλαγα και όλο το βράδυ με τον Χρήστο και τον Δημήτρη οι οποίοι ήταν ένα χρόνο πιο μικροί από εμένα αλλα πολύ καλά παιδιά.
Μπορώ να πω πως από ένα σημείο και μετά ξέχασα ότι εκείνος ήταν εκεί και πέρασα καλά κρατώντας πάντα ένα χαμηλό και αυστηρό προφίλ.

Σήμερα ήταν Παρασκευή και η ομάδα με είχε καλέσει να βγούμε σε ένα μπαρ για ποτό. Η Εθνική αποτελούνταν από 18 παίκτες και εγώ Προσωπικά είχα αναλάβει τους μισούς καθώς τους υπόλοιπους τους είχε αναλάβει άλλο μέλος της εταιρίας. Εγώ θα έπρεπε να ασχολούμε με τον Νίκο τον Στέφανο τον Λεωνίδα τον Χρήστο τον Δημήτρη τον Μάριο τον Γιάννη τον Βασίλη και τον Γιώργο.
Θα πρέπει Ν αρχίσω είδη να μελετάω τα συμβόλαια τους αλλά και πανα πολλά να τους μάθω και να αποκτήσω μια καλή σχέση μαζί τους αφού θα έπρεπε να είμαι πλέον ο πρωσοπικος τους σύμβουλος.

Έφτασα στην εταιρία και πήγα στο γραφείο μου άφησα την τσάντα μου και έκατσα στην καρεκλα . Κάλεσα την Μαρία και μετά από λίγα λεπτά όμορφη όπως πάντα μπήκε μεσα και με καλημερισε.

《Καλημέρα Μαρία μου πως είσαι σήμερα 》 την ρώτησα καθως επαιζα με ενα στυλό στα χέρια μου

《Μια χαρά κυρία Αλεξακη εσείς πως είστε?》 Με ρώτησε

《Ρε Μαρία κόψε αυτόν τον πληθυντικό στην ηλικία σου είμαι ...Από εδώ και περα Να με λες Αυγή σκέτο!》 Της τόνισα

《Ότι πεις Εσύ Αυγή ... λοιπόν σήμερα έχουν έρθει οι δικηγόροι της εταιρίας έπειτα έχετε ραντεβού με το τμήμα πωλήσεων και τέλος τα συμβόλαια για την προώθηση των παικτών της εθνικης θα είναι εδώ για Να τα μελετήσετε.》

《Ουαουυυ πολυ φορτωμένο προγραμμα και μετά το βράδυ έχω να βγω》 είπα δυσανασχετοντας

《Αλήθεια ?? Καλά Να περάσετε》 μου είπε η Μαρία χαμογελώντας 《Αν μου επιτρεπεις θα επιστρέψω στην δουλειά τώρα 》μου είπε καθώς στρεφόταν προς την πόρτα.

Πάλι Απ' Την ΑρχηOù les histoires vivent. Découvrez maintenant