Κεφάλαιο 10

2.3K 141 7
                                    


Είχαν περάσει 5 μέρες από την ημέρα που είπαμε όλη την αλήθεια με τον Λεωνιδα και δεν είχα κανένα νέο του από εκεί και μετά.
Στο γραφείο είχα φοβερή δουλειά και ειδικά τις τελευταίες μέρες είχαν έρθει οκ τα συμβόλαια των παικτών αλλά και οι νέοι όροι που θα ισχύουν από το νέο έτος. Επρεπε να είναι ολα έτοιμα παρόλο που είχαμε ακόμα 2 μηνες για την αλλαγή του χρόνου και τα Χριστούγεννα.

《Μαρία έλα στο γραφείο μου γρήγορα》 ειδοποιησα την Μαρία από την ενδοεπικοινωνία και σε λίγα λεπτά ήταν μέσα μαζί με το μικρό της σημειωματάριο οπως πάντα.

《Τι έγινε Αυγή》 με ρώτησε ερωτηματικα αλλά και με δισταγμό καθώς έβλεπε τον θυμό στο πρόσωπο μου.

《Ρωτάς τι έγινε ? Κοίτα εδώ πέρα! Μου ήρθε email απο Τα κεντρικα και με ενημερώνουν πως ο κυριος Βλάχου παραιτήθηκε από τις μετοχές του και της πούλησε σε έναν νέο αγοραστή πριν μερικες ημέρες.》

《Αυγή μόλις τώρα ενηνερωθηκα και εγω ήταν πολύ ξαφνικό και οι διαδικασίες έγιναν με πολύ μυστικοτητα για να μην διαρρεύσει στα media.》 Με ενημέρωσε η Μαρία και τα νεύρα μου αυξήθηκαν υπερβολικά.

《Δεν με ενδιαφέρει τι Θα κανεις καλεσε αμεσως εκτακτο meeting με τους μετόχους της εταιριας. Θέλω όλα Τα μέλη στον χώρο συνενδριασεων και ενημέρωσε και τον καινούργιο μας συνεργάτη》της απάντησα με ειρωνικό τόνο.

《Μάλιστα Αυγή ...Μονο που εχουμε μόνο το τηλέφωνο του προσωπικού του βοηθού 》

《Δεν με ενδιαφέρει ενημερώστε τον να έρθει αμέσως》είπα φωνάζοντας 《Σε 2 ώρες στην αίθουσα συνεδριάσεων 》

Η Μαρία έφυγε από το γραφείο μου περπατώντας γρήγορα με τα τακούνια της να ηχούν στον χώρο.

Δεν το πιστεύω ειμαι η διευθύντρια αυτής της εταιριας και έμαθα κάτι τόσο σοβαρό τελευταία. Οι μετοχές της εταιριας είναι σημαντικές και άκομα πιο σημαντικοί οι μετόχι. Εγώ κατέχω το 50% ως διευθύντρια αλλά το ποσό που είχε στην κατοχή του ο κ.Βλάχου ήταν εξίσου μεγάλο γύρω στο 35%. Όποιος και αν ήταν ο αγοραστής θα έπρεπε Να ενημερωθεί για τους κανόνες της εταιριας αλλά και να μπει στο κλίμα. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν μου άρεσαν οι εκπλήξεις και μέσα μου πιστεύω πως η όλη κατάσταση έκρυβε κάτι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου.

Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πως ο Κ.Βλάχου πούλησε τόσο ξαφνικά τις μετοχές του και μάλιστα με τοση μυστικοπάθεια. Όλα πήγαιναν τέλεια και στην εταιρία αλλά και στο εξωτερικό και τους παρακλαδους που εχουμε για πιο λόγο να πουλήσει μια τόσο καλή επνδυση στην εταιρια μας.

Εσπαγα το κεφάλι μου να σκεφτώ μια καλή δικαιολογία καθώς δούλευα ταυτόχρονα στο γραφείο μου. Ξαφνικά μέσα από την ενδοεπικοινωνία ακούγεται η λεπτή φωνή της Μαρίας να με ενημερώνει πως όλα τα στελέχη βρίσκονται στην αίθουσα συνεδριάσεων. Σηκώνομαι από την ξαρεκλα μου και φτιάχνω την λευκή μου φούστα ισιωνω το μαύρο μου πουκάμισο και εφτιαξα Τ μαύρα μου μαλλια. Είχα τεράστια περίεργο να γνωρίσω τον μυστήριο αγοραστή αλλά ταυτόχρονα απίστευτα νεύρα που είχα μειενι ανημερωτητόσο καιρό.

Έφτασα στην αίθουσα και ησυχία απλωθηκε κατευθείαν περπάτησα γρήγορα με τις μαυρες μου γόβες να ηχούν σκληρά στο ξύλινο πάτωμα. Γύρισα και κοίταξα τους πάντες στο μακρύ τραπέζι. Ο καθενας είχε μπροστά του έναν φάκελο και το καθημερινό λάπτοπ που εμφανίζονται οι παρουσιάσεις. Τα περισσότερα στελεχοι ήταν εδώ μόνο που μια καρεκλα ήταν κενή.

《Μαρία που είναι ο καινουργιος μας συνεργάτης ?》 Ρώτησα την πλέον καινούριο μου φίλη που στεκόταν πλαι μου όπως πάντα.

《Αυγή πήρα τον προσωπικό του βοηθό και μου είπε ότι θα τον ενημέρωνε έχουν περάσει 2 ώρες από την ώρα που κάλεσα φαντάζομαι θα εμφανιστεί.》

《Όταν ζητάω μια συγκεκριμένη ώρα συναντήσεις θέλω όλοι να είναι εδώ. Μήπως μιλαω άλλη ηλωσσα πιστεύω είναι πολύ κατανοητό.》 Μίλησα κάπως πιο θυμωμένα με τον τόνο της φωνής μου να ακούγεται δυνατά στο μεγάλο δωμάτιο

《Κατάλαβα έχει νεύρα》 ακούστηκε ένας ψίθυρος από το τέλος του τραπεζιού. Γύρισα και κοίταξα τον κάτοχο της φωνής και του έριξα ένα δολοφονικό βλεμα.

Δεν είχαν και άδικο ήμουνα πολύ νευριασμενη με όλα. Από τις μετοχές από την εταιρία μέχρι και το θέμα του Λεωνίδα και τώρα μου έβγαινα όλη η ένταση κάτι το οποίο δεν συνηθίζω.

《Ποιος είναι στην τελική αυτός ο Αγοραστή που δεν μπορεί Να μας κάνει την τιμή Να εμφανιστεί. Στην τελικη δεν ξερουμε καν το ονομα αυτού του σπουδαίου Στελεχου πως ονομάζεται ποιος είναι ?》 Φώναξα κάνοντας τους όλους να ταραχθουν ελαφρως.

Εκείνη την στιγμή που εγώ τελείωσα την πρόταση μου ακούστηκε ο ήχος από το άνοιγμα της πόρτας και μια φωνή να είδει στα αυτό μου.

《Είμαι ο Λεωνίδας Πρωτοπαπας ο νέος στέλεχος της εταιριας》 απατησε η φωνή στην προηγούμενη ερώτηση μου

《Πρέπει να αστειευεστε 》 ειπα χαμηλοφωνα καθως έβριζα την τυχη μου.

Xευ cupcakes γυροσα με καινούργιο κεφάλαιο. Έχουμε εξελίξεις και δραματαααα....

Αφήστε ένα κομμ και ένα ☆ για να με βοηθήσετε και τα λέμε στο επόμενο κεφάλαιο

Πάλι Απ' Την ΑρχηWhere stories live. Discover now