Kapittel 6

1.6K 34 19
                                    

Alan sitt perspektiv

Jeg smeller igjen verandadøren, og sinnet bruser i kroppen min. En vanlig følelse for meg, men denne gangen er den så intens. Ordene hennes gjentas i hodet mitt gang på gang. 

Jeg klarer ikke å komme meg over deg hvis vi skal fortsette å snakke eller møte på hverandre.

Jeg visste at hun ikke hadde kommet seg over meg. Det fikk jeg vite i det øyeblikket øynene hennes møtte mine på venterommet. Øynene hennes som var fylt av så mye tristhet. Flammen hos henne var slukket, og hadde ikke blitt tent på åtte måneder. Kun asken gjenstod i den vakre kroppen hennes.

Jeg vet at vi ikke er sammen lenger, men påminnelsen om at hun nå gir ett hundre prosent innsats i å komme seg over meg, plager meg mer enn jeg hadde trodd. Jeg er ikke klar til å gi slipp på henne, men jeg .

Fra og med nå skal jeg love Alicia at jeg kommer til å gjøre alt for at hun skal komme seg over meg, og jeg vet at det kun finnes en måte å gjøre det på. Den måten er brutal. Den er stygg. Den er ondskapsfull, men jeg vet at den vil funke.

Jeg skal få hun til å hate meg, og jeg vet akkurat hvilken handling jeg skal gjennomføre for at hun skal få avsmak av meg. Handlingen kan ikke gjennomføres på denne hytteturen. Det er for mange mennesker som kommer til å få det med seg, men søndag kveld. Søndag kveld skal handlingen gjennomføres.

Hun kommer til å bli knust.

Hun kommer til å hate meg.

Hun kommer til å komme seg over meg.

------------------------------

♡ 𝓒𝓲𝓵𝓲𝓪

Alan ser svart. Det eneste fokuset som finner sted i kroppen hans nå er handlingen han har bestemt seg for å gjennomføre søndag kveld.. Handlingen som Alan gjennomfører for at Alicia skal få avsmak av han. En avsmak som skal føre til et brutalt stopp. Stopp i følelsene hennes ovenfor han.., men vil det fungere?

Tusen takk for at du leser ♡ 

ROLLER COASTER LOVEWhere stories live. Discover now