Durerea unui demon

106 9 13
                                    

Sheridan se apropie de Sebastian pentru a-l conduce afară însă tatăl ei trece pe lângă ea ignorând-o.

  -Înțeleg că eşti supărată pe mine,ai tot dreptul dar cum ai putut să rupi contractul? Nu numai că l-ai rupt dar ai făcut unul cu demonul pe care l-am crescut ca pe propiul meu copil!

-E copilul tău!

-La naiba,nu,nu e. Nunta a fost una aranjată,cât despre Sheridan am avut grijă de ea şi am crescut-o doar pentru că imbecila de soră mea Lilith,a preferat să facă contracte decât să îşi crească copilul.

-Sheridan e...?

-Da, spuse Sheridan oftând
Sebastian e defapt unchiul meu. Şti ce se întâmplă cu copii demoni reşpinşi de propia lor familie? Sunt omorâți! Sunt considerați eşecuri iar lumea demonilor nu are nevoie de aşa ceva,în lumea demoniilor un copil nevrut este egal cu un om,iar oamenii,pentru demoni,sunt doar mâncare sau nimicuri.  Pe atunci,unchiul Sebastian a fost singurul care nu avea un stăpân aşa că m-a luat în grija lui. Nu pot să zic că m-a adoptat,aşa ceva nu se întâmplă în lumea noastră.

-Şi cu toate astea ai îndrăznit să faci un contract cu Ciel. Ştiu bine că eşti un demon al trădări dar nu uita că exişti în clipa de față doar mulțumită mie. Nu vreau mulțumiri,nu sunt bune de nimic,vreau contractul ăla înapoi.

-Vrei atât de tare să îi consumi sufletul? spuse Sheridan încrucişându-şi mâinele în timp ce zâmbea
    Dacă îți este aşa foame de ce nu ai manipulat pe cineva să o omoare la fel cum ai făcut şi în cazul tatălui ei.

-SHERIDAN!

-Ştiu deja,Sebastian.

-Ştiai?

-Da şi sunt dezamagită,deşi ştiam asta speram adânc în sufletul meu sa fie o minciună dar ținând cont de reacția ta se pare că nu e.

-Ciel,nu l-am omorât pe tatăl tău pentru că îmi era foame ci pentr--

-Nu îmi pasă motivul! L-ai omorât?

-Da...

-Atunci ieşi afară! Nu eşti bine venit în conacul meu. Am deja un demon care mă va servi şi chiar dacă mă va trăda,e mult mai bine decât să te mai văd o secundă în plus. O zi bună,Domnule Michaelis.

-Fie! Plec. De abea aştept să văd cum va fi capabilă noua ta asistentă să lupte împotriva lui Lilith.

-Sunt sigură că se va descurca mult mai bine decât dvs.

   ~Între timp în biroul lui Livius~

Livius şi Finny conversau liniştiți în timp ce erau priviți de Lilith şi Undertaker care se uitau unul la altul din când în când.
  Observând aruncările de priviri dintre cei doi,Finny îi propune lui Livius să îi lase pe cei doi să plece ca să poată să vorbească între ei liniştiți deoarece cei doi nu se mai văzuse de mult. Propunerea sa i se păruse ciudată lui Undertaker aşa că îi mulțumeşte pentru considerație şi refuză propunerea acestuia.
   Alegerea lui de a refuza propunerea fusese una înțeleaptă.
   Finny plănuia să îl omoare pe Livius odată ce ar fi rămaşi singuri. Lilith trebuia doar să îl țină ocupat pe Undertaker până ce Finny l-ar fi omorât pe Livius. Odată ce Livius ar fi murit,contractul dintre el şi Undertaker ar fi fost considerat invalid astfel demonul avea să se întoarcă înapoi în lumea demonilor până facea un nou contract. Ar fi putut lovi doi iepuri dintr-o singură lovitură dar din păcate nu i-a ieşit aşa cum plănuise. Însă asta nu îl descurajează pe Finny, mai devreme sau mai târziu va rămâne singur cu Livius şi astfel îşi va putea pune planul în aplicare. 
Odată ce scăpa de Livius,nu mai avea decât să o elimine pe Ciel ceea ce va fi floare la ureche ținând cont de conflictele pe care Sheridan le va creea între ea şi Sebastian.
    Ceea ce nu ştia Finny era că Sheridan nu plănuia să îi facă deloc pe plac,la urma urmei chiar femeia care a abandonat-o i-a cerut ajutorul. Sebastian o crescuse ca pe propiul copil,ştia că e importantă pentru el dar nu ştia că la rândul lui,Sebastian,e important pentru Sheridan.

   Happy New Year to everyone ^^
  
   

Contractul eternUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum