Începutul nostru 1

483 37 15
                                    

Uneori,mă gândesc...
Ce e destinul?
Un fir,care într-o zi e tăiat și dispare de parcă nu a existat?
Un număr de pași limitat pentru a ajunge la destinaţia finală:sfârșitul?
Un vis trecător?
O poveste cu un sfârșit?
Chiar nu știu.

Iubirea...
Ce e iubirea?
O etapă?
Un pas?
Un gând?
Un vers?
O pagină?

Multe întrebări îmi aglomerează mintea. Întâmplările recente nu îmi oferă pace sufletească absolut deloc.
De ce? ... De ce s-a terminat totul așa? De ce nu puteam să...

-My LADY!

-Ce vrei, Sebastian?

-Ce vreau? Pe tine!* spuse făcând din ochi*

Gândurile îmi sunt alungate de demonul idiot din faţa mea. După ce acest demon a devenit majordomul meu, viaţa mea a avut parte de o schimbare la 360°. Am avut parte de schimbări neplăcute însă... Nu regret! După cele întâmplate acum 2 luni atât eu și Sebastian cât și Livius cu Undertaker am devenit un cuplu. Cumva,după o ceartă oribilă între Sebastian și Livius,acesta și-a mărturisit sentimentele datorită nervilor și din fericire și Undertaker simțea la fel. Cu greu pot crede ce s-a întâmplat. Nu mi-ar fi trecut niciodată prin cap că Livius l-ar plăcea pe Undertaker dar nu îl învinovățesc.

-Ce te deranjează?

Îmi las gândurile puțin deoparte pentru a îl privi pe Sebastian care mă privea.
Chipul lui... Pare îngrijorat.
Nu știu de câte ori m-am întrebat dacă el chiar simte ceva pentru mine...dacă nu e imposibilă iubirea noastră.
Atunci când îi privesc ochii de o nuanță roșie sângerie trec toți fiorii. Nu pot descrie cum simt atunci când privesc această pereche de ochi. Ochii mei coboară spre buzele moi care se arcuiesc atunci când cei doi ochi roșii observă unde uit. Continu să privesc zâmbetul cald care îmi face inima să bată ca nebuna. Zâmbetul ăsta. Îmi oferă un sentiment de fericire. Sute de fiori îmi trec pe șira spinării de fiecare dată când am ocazia să văd acest zâmbet. Acele buze dulci și moi pe care le privesc... Sunt momente în care vreau să le simt presate peste buzele mele. Totul pare atât de ușor, aș putea cu ușurință ridic de pe scaunul meu și să îmi lipesc buzele de ale lui însă vorbim aici de cel mai idiot demon din univers care chinuie și scoate din sărite de fiecare dată când are ocazia.

-Ciel.

trezesc din transa în care aflam și îmi ridic privirea spre demonul care chicoteşte atunci când ochii mei îi întâlnesc pe ai lui.

-Ce e Sebastian?

Demonul chicoteşte la auzul vorbelor stăpânei sale și se apropie ușor de fața sa.

-Ce faci Sebastian?

Demonul nu răspunsese la întrebarea pusă. Buzele sale se arcuiesc din nou atunci când chipul său se apropie de chipul lui Ciel. Buzele fierbinți ale lui Sebastian le întâlnesc pe ale lui Ciel. Lăsându-se purtată de sărut,Ciel închide ochii lăsându-l pe Sebastian în lăcașul ei umed. Între cei doi începe lupta pentru dominare care este câștigată de Sebastian.

Ador să simt aceste buze dulci și fierbinți peste buzele mele și limba asta...ador modul în care dansează cu limba mea.

Cei doi își continuă momentul intim fără să știe că în pragul ușii se afla Hayate care îi privea. Continuă îi privească încă câteva secunde apoi pleacă.

Se sărutau? Sunt nebuni? Ce e în capul Lordului Sebastian? Oamenii și demonii nu pot să se iubească. Trebuie să vorbesc de urgență cu Lordul Undertaker. Trebuie să afle ce face fratele său. Înțeleg că Lordul Sebastian e mai mereu pus pe cucerit dar o muritoare? E prea de tot.



Contractul eternWhere stories live. Discover now