Uneori,adevărul te loveşte 2

147 16 3
                                    

-Ce vrei să spui?

-Ciel,sunt lucruri pe care Sebastian nu ți le poate spune pentru că sunt lucruri de care el nu e mândru. Sebastian e un demon,nu are un trecut de medaliat sau acțiuni de lăudat şi sunt sigur că şi tu eşti conştientă de asta.

-Ştiu dar nu cred că ar putea fi ceva în trecutul lui care ar putea să mă afecteze.

-Ciel,nu ştiu absolut tot trecutul lui Sebastian,ştiu doar câteva lucruri despre trecutul acestuia de la Undertaker însă cea ce vreau eu să îți spun,e să fi atentă cu el. E un demon aşa că nu şti niciodată de ce este în stare.

Ciel căzuse pe gânduri. Ce ar putea face atât de rău Sebastian încât fratele ei să o avertizeze şi să îi dea un asemenea sfat? Voia să întrebe,să primească răspunsuri dar datorită fricii nu a făcut-o. A oftat adânc şi a dat aprobator din cap.

-Voi avea grijă.

-Ciel,trebuie să ai grijă în absolut tot ce este legat de Sebastian,chiar şi în relație.

-Am înțeles!

Livius îşi privi sora. În ochii lui se putea observa cu uşurință grija pe care o are față de sora sa însa în acelaş timp se putea observa şi teama că unica şi singura sa soră va sfârşi rănită de către demonul pe care ea îl iubea. Ştia de la Undertaker că Sebastian avea o soție şi un copil pe care le-a părăsit,ştia că Sebastian şi-a omorât majoritatea stăpânilor însă avea de gând să se asigure că nu va face asta şi cu Ciel,indiferent de preț. Nu îi păsă dacă îl va face pe Undertaker să lupte împotriva propiului său frate geamăn sau dacă trebuie să pună el însuşi mâna pe o armă pentru a îşi proteja sora. Era hotărât să o facă deoarece aia a fost ultima dorință a tatălui său.
Ultima dorință.
Ultima rugăminte pe care Vincent Phantomhive i-a spus-o succesorului său,Livius Van Phantomhive.
Livius îşi observă sora care era deja pierdută prin gânduri.

-În cazul în care unchiul Finny ne va onora cu prezența sa,voi trimite un servitor să te anunțe. Ar fi bine să stai să te odihneşti şi să nu te forțezi prea ta-

-Spune-mi!

-Poftim?

-Dă-mi un singur motiv pentru care ar trebui să am grijă în preajma lui Sebastian.

-Ciel,îmi pare ră-

-Nu îmi pasă. Spune-mi!
Am avut o zi lungă,bine?
Am aflat că am fost otrăvită datorită relației mele cu Sebastian,am aflat că Natsuno e mama,am aflat că unchiul Finny vine în vizită şi sunt complet sigură că scopul lui principal nu e unul bun. Sunt atâtea lucruri pe care EU,le aflu mereu ultima. M-am săturat să fiu mereu lăsa-tă pe dinafară. Ştiu că nu o să scot niciun cuvânt de la afurisitul ăla de demon aşa că tu eşti singura mea speranță.

Livius oftă adânc.Nu ştia ce să facă. Să îi spună adevărul crud surorii sale sau să o mintă. Un lucru era sigur. Ciel ar fi aflat mai devreme sau mai târziu adevărul,iar uneori,e mai bine să afli adevărul crud mai devreme,aşa îl poți accepta cu timpul, însă dacă e prea târziu,atunci adevărul doare.

-Sebastian,are o soție.

-Poftim?

-Şi un copil.

-Mă scuzi?

-Le-a părăsit pe amândouă acum mult timp.

Ciel era şocată. Nu îi venea să creadă ce tocmai auzise. Lacrimile începuseră să îi invadeze obraji rozali. Simțea cum pieptul o doare şi aerul devine din ce în ce mai greu. Începuse să se sufoce. Îşi închide ochii,apoi trage aer adânc în piept,îşi deschide ochii şi se ridică îndreptându-se spre uşă.

-Ciel,unde te duci?

Ciel nu răspunsese la întrebarea adresată de către fratele său. Ieşise pe uşă şi se îndreptă direct spre biroul ei. În drumul său spre biroul ei este întâmpinată de Sebastian şi Luka

-My Lady,sunteți în regulă? De ce aveți lacrimi în ochi? *întrebă Sebastian îngrijorat*

-Mânâncă rahat,Sebastian. Te urăsc pentru ce ai făcut şi pentru că mi-ai ascuns asta.

-My Lady,despre-

-Am spus să mânânci rahat!

-Dar My L-

-E un ordin Sebastian!

Contractul eternWhere stories live. Discover now