Capitolul 15 - "Arătăm ca Victoria și David Beckham mai tineri și mai frumoși."

287 27 2
                                    

"Buna dimineața, Daliah! " mă salută Harry. A zâmbit scurt.  Ne comportam ca un cuplu normal chiar dacă nu eram. L-am sărutat pe obraz. Mai întâi m-a privit surprins, dar după a început să chicotească. L-am cuprins de talie și mi-am plasat capul pe umărul său. 

"Bună dimineața,  Harry. "

Voiam ca ziua de astăzi să nu se termine. Era pentru prima oară după ce el a aflat cine sunt să nu ne certăm sau să se termine cu lacrimi.  În sfârșit, eram liniștiți. Ziua de-abea a început,  Daliah.

"Trebuie să mergem la muncă." anunță el. Și eu care credeam că eu sunt cea care strică momentele siropoase dintre noi doi. Am vrut să comentez,  dar el deja se ridicase și îmi întinsese mâna.

Ne-am despărțit în fața ușii mele de parcă ieri nu s-a întâmplat nimic și asta m-a deranjat. Dar din nou, aceeași întrebare plictisoare: " Suntem împreună ?" Poate că sună ciudat și enervant,  dar pentru mine contează.  Contează să știu că este al meu.

După toaleta de dimineață,  parcă totul era mai limpede.  Cioburile de pe covor au fost strânse,  la fel și vinul a fost curățat.  Totul era ca nou și am lipsit doar o noapte din cameră. 

Pentru astăzi am optat cu o fustă neagră din piele și un crop top cu spatele gol, jumătate. Decolteul meu era generos astăzi. Am vrut să îmi schimb crop top-ul, dar este ora 10. Nu ar trebui să exagerez. În picioare am încălțat o pereche de pantofi negri Louis Vuitton și pe deasupra am îmbrăcat un palton negru.  Mi-am făcut un coc la spate și am plecat uitând normal geanta. 

Am băut pe grăbite o cafea.  Nu îmi place când o beau repede. Când am scos cheile mașinii pentru a pleca,  Harry ieșise în urma mea. Am vrut și eu să par indiferentă față de situație, dar nu am cum să-l refuz.  Purta un costum obișnuit, prea obișnuit pentru el și pentru ieșirile sale din timpul în care eu lucram la restaurant.  Obiceiul nu se uită niciodată: din nou trei nasturi pe  care îi pot considera "nevinovați".

"Daliah, ce faci mai târziu ?" întreabă el jenat de parcă ar fi prima oară când invită o femeie în oraș. Stai, este! 

"Nimic."

"Vrei să ieși cu mine la cină,  diseară ? " continuă el la fel de emoționat ca înainte. Pentru un moment își îndreptă privirea către a mea așteptând răspunsul. 

"Nu știu, Harry. Vedem." răspuns intenționat cu subînțeles.  Vreau să ies cu el, dar nu vreau într-o mașină. E penibil, cred.

"Bine, Daliah. Vedem. "

Nu îmi place când își face planuri în fața mea cu mine. Este enervant! Are planuri mari bărbatul ăsta și cu mine. Defapt,  amândoi avem astfel de planuri.  Eu ieri tocmai mă gândeam cum ar fi să-i fiu soție și să avem copii.

"La ora 2 pm voi veni în biroul tău.  Domnul Estrella vrea să lucrăm la un viitor proiect. " spuse Harry în timp ce îmi mângâia mâna.  Eu de ce mereu nu sunt anunțată ? Am dreptul de a ști ce se petrece în firmă, nu să aflu de la el. Pentru ce mai am o secretară care doarme în loc să-și facă treaba ?

"Te voi aștepta. " spun în timp ce cobor din mașină o dată cu el. Arătăm ca Victoria și David Beckham mai tineri și mai frumoși.  Intrăm înăuntrul clădirii el fiind lângă mine. Mâna sa era pe spatele meu. Ne-am salutat și fiecare s-a îndrept spre treaba sa. 2 pm.

"Bună dimineața,  Daliah. " spuse Katniss în timp ce se îndrepta slre mine cu o mulțime de hârțoage care îmi vor face ziua cea mai fericită!

"Katniss, de ce nu m-ai anunțat că astăzi alături de domnul Styles va trebui să lucrăm la un proiect ?"

"Îmi pare rău..."

"Vreau să îți faci datoria. Ai grijă,  Katniss! "

Poate am înspăimântat-o puțin doar trebuie să știe cine este șefa aici. Oh Doamne, mă transform în mama! Nu, nu vreau. Vino înapoi Katniss să vorbim și să mâncăm mâncare chinezească!  Eu nu sunt Daliah Katniss. Sunt mama! Sună oribil.  Nu e ca și cum mi-aș urî mama, doar că (,) comportamentul ei nu îmi place. Este prea calmă și prea fericită când vede haine, nu pe fiica ei care a lucrat într-un restaurant.  Părinții mei se iubesc. Nu dau semne de divorț.  Niciodată nu au dat, dar poate doar în fața mea și a lumii au fost un cuplu model. Asta mă duce cu gândul la o idee pe care Harry nu o va înghiți. Chiar dacă cred că îi cunosc de 20 de ani, poate că ar trebui să petrec mai mult timp cu ei și cu Harry în același timp. Oricum, îl mai scutesc pe el de la cheltuială.  Tata nu suportă atunci când cineva nu îl lăsa să plătească.  Îi da impresia că nu are bani și câteodată chiar nu mai are ce să facă cu ei.

"Domnișoară Estrella,  domnul Styles este afară.  Așteaptă să-l primiți. "

Am vrut din nou să refuz apelativul de "Domnișoară Estrella", dar acum parcă mă face să par mai mândră de cine sunt.  Mă ridic în picioare când îl văd pe Harry pășind spre mine. Am vrut să pară cât mai profesională treaba,  dar serios;  în fața mea este Harry Styles! S-a așezat lângă mine și a început cu idei strălucite fiind serios tot timpul.  Dacă are de gând să ma pedepsească pentru comprtamentul meu de azi- dimineață îi merge. Foarte bine îi merge. 

Era ora 4 pm,  iar Harry nu a făcut niciun gest. Doar am vorbit despre afaceri și despre cât de perfect ar fi să construim în Londra o nouă clădire Estrella.  Accentul său englezesc atunci când rostește numele meu de familie la fel și numele meu sună atât de fin... Chiar eu stau lângă el ?

"Domnișoară Estrella, mi-a părut bine. Sper să mai colaborăm. "

"Tu glumești,  nu ? În tot acest timp un cuvânt nu ai spus care să mă intereseze sau să te uiți la mine! Ce-i cu tine, Harry ? " izbucnesc eu în perioada de nervi și care așteaptă explicații.

"Ne vedem diseară,  Daliah. " A dat să plece,  dar nu înainte de a mă săruta. 

"Ce-i mai frumos la final, iubito."

"Legat de diseară, mama și tata..."

"Vrei să vină și ei, nu ? " spune el tot ce eu nu am putut.

"Da. Am dubii legate de relația lor. " explic eu.

"Bine. Nu uita. Ora 8 pm în hol. "

"Okay! "

"Pe diseară,  frumoaso!"

A Bouquet Of FlowersWhere stories live. Discover now