Capitolul 4 - "Ești un suflet frumos, Daliah."

516 29 1
                                    

Harry

M-a deranjat aseara comportamentul domnisoarei "The Queen Of New York City* ". Voiam sa o privesc si sa ii soptesc numele, dar s-a intors. Deja m-a uitat ? M-am simtit tradat si neimplinitit pentru prima data. Era rece pe langa mine cand corpul ei slab s-a lipit de-al meu. Cuvintele mele o inghetau. Parea o nepacatoasa. Vedeam in ochii ei. Se simtea fericita ca eram langa ea si ii acordam timpul meu. Pielea ei rece si fina ma incalzea. Era perfecta. Ea este perfecta pentru mine.

Am vazut-o. Eu incercam sa zambesc alaturi de partenera de ieri. Voiam ca doamnisoara de langa mine sa imi vada nerabdarea plecarii ei, dar a continuat sa zambeasca si sa vorbeasca inutil. Daliah plangea in spatele nostru. Se uita la ea. Nu isi admira frumusetea, dar eu da.

Ma oprisem pe o banca din parc pentru a-mi savura micul-dejun. Scosesem cafeaua fara zahar. Picioarele mele erau unul peste altul. Ma uitam dupa urmatoarea domnisoara, dar ora nu le permite sa iasa nearanjate din apartamentele lor. Mi-am cuprins cafeaua in mana dreapta si am intors capul catre zgomotul unor tocuri. Era ea. Mergea rapid cu mainile in paltonul ei folosit. M-am ridicat de pe banca si mergeam catre ea cu cafeaua.

"Buna dimineata, Daliah!" o saluta politicos si ii zambi.

Daliah nu stia cum sa reactioneze. In fata ei era el. Domnul care nu s-ar fi asteptat sa il gaseasca singur. Isi adanci mainile in buzunarele paltonului si inghiti in sec.

"Buna dimineata, Harry!" il saluta si Daliah la randul ei fara un zambet. Nu ii place zambetul ei.

"Micul-dejun impreuna cu mine?" o intreba Harry ridicand cafeaua in sus.

Daliah voia sa refuze, dar Harry scosese din "cutie" inca o cafea, dar cu zahar. Ea se indrepta catre el. Lua cafeaua si se aseza langa el.

Era timida. Tremura chiar daca cafeaua era calda. Invartea paharul incet. Nu stia cum trebuie sa actioneze cu Harry langa ea.

"Vrei sa vii impreuna cu mine si prietenii mei la club ?" il intreba Daliah speriata de raspunsul pe care il va da Harry.

Statuse pe ganduri si se uita la ea: se fastacea de emotii langa el.

"Intarzii la munca" o anunta Harry pe Daliah intr-un tarziu.

Nu intarzia doar ca se saturase sa stea pe banca. Daliah ii inapoiase cafeaua, iar Harry chicoti. Ea se ridica in picioare si isi aranja paltonul.

"Multumesc." spuse cu un zambet timid. Era sa plece, dar Harry o prinse de incheietura mainii si o intoarse spre el.

"Te insotesc." o anunta Harry.

Ii redaduse cafeaua si ii acorda bratul sau pe care Daliah le acceptase. Mergeau pe strazile New York-ului. Harry zambea, dar Daliah incerca sa vada realitatea la care era supusa. Nu s-ar fi gandit ca va sta alaturi de el dimineata. Doar seara era a lor, dar dimineata nu poate inlocui emotiile si sentimentele pe care le refuza, dar sunt adevarate.

"Multumesc, din nou." chicoti Daliah. Se eliberase, dar nu voia.

"Cu placere." raspunse Harry cu un zambet pe fata.

"Presupun ca ne vedem diseara alaturi de noua femeie care te va insoti." spuse Daliah cu o voce trista.

"Mi-ar face placere sa vin cu tine la club." ii spuse Harry dintr-o suflare si ii arunca un zambet.

Daliah era uimita. Evitarea subiectului pe care il abordase acum 15 minute era prezentul nerecunoscut.

"Ne intalnim diseara la ora 21" il anunta Daliah pe Harry. Voia sa fie sigura ca nu va lipsi. Nu voia sa nu il vada diseara.

"Nu. Ne vom intalni la ora 18." ii intoarse Harry cuvintele.

"De ce ?" intreba Daliah derutata.

"Mergem la cumparaturi. Iti trebuie o rochie. " o anunta Harry.

"Dar trebuie sa muncesc." exclama Daliah.

"Eu voi fi singurul care iti va lua rochie!" o avertiza Harry si o saruta pe obraz. "Ne vedem." o saluta si pleca.

Daliah zambi. Isi intoarse privirea dupa el. Il urmarea cum se indeparteaza de ea. "Te vreau inapoi!"-gandi Daliah in timp ce atingea urma buzelor sale fine pe obrazul ei. Inima ii batea. Palmele se framantau. Sia o privea pe geam. Era suparata. Privirea o racorise pe Daliah. Simtea ura, dar Sia nu putea fi suparata, dar era. Prietena ei ii simtise buzele, iar ea nu. Se intoarse la munca si Daliah intra. Isi aseza paltonul in cuier. Era sigura ca nu va pica. Era sigura pe ea. Se aranja in oglinda. Zambi.

Stii ce este iubirea ? Este atunci cand il vezi cum merge si simti ca paseste pentru tine, pentru a-ti vedea ochii. Cand te simti perfecta atunci doar cand se uita la tine. Te crezi neinsufletita, dar el readuce caldura in corpul tau doar cu un simplu zambet. Cand stii ca te doreste numai pe tine, in sufletul lui aratandu-ti numai tie dorinta fina. Orice femeie il poate satisface pentru o noapte, dar ea il va satisface pentru doua zile doar cu atingerea mainilor intre ei. O floare este o femeie, dar un buchet este femeia dorita.

Daliah isi facea griji. Nu voia sa fie certata, dar nici sa il vada pe Harry suparat.

"Du-te! Iti voi face eu tura. Ne vedem diseara." o anunta Sia pe Daliah, iar ea chicoti si ii zambi.

"Multumesc, Sia! Ne vedem diseara!" ii multumi si o imbratisa.

Isi lua paltonul si arunca o privire afara. Harry era rezemat de perete si o astepta pe Daliah. Iesise afara si il intalnise.

"Buna, Harry!" il saluta. Voia sa il sarute pe obraz, dar ii era frica ca o va refuza. Se ridica pe varfuri si se apropiase de obrazul lui. Buzele ei ii atinsera pielea fina. Isi lipise trandafirii. Harry zambi, iar Daliah se dezlipi incet de el.

"Buna, Daliah!" o saluta Harry la randul lui si ii intinse bratul pe care Daliah il acceptase.

Mergeau pe strazile New York-ului impreuna. Daliah era fericita. La fel si Harry. Nu vorbeau. Zambetele si privirile erau insufletite. Pe Daliah o framanta. Un barbat nedemn de ea

"De ce vorbesti cu mine ?" intreba Daliah deranjata de intrebare.

Rase incet.

"De ce nu as vorbi ?" intreba Harry la randul lui.

"Nu stiu. Nimeni nu prea vorbeste cu mine si tu esti un om care nu... Nu stiu." raspunse Daliah confuza.

"Esti un suflet suflet frumos, Daliah."

Daliah intoarse capul in directia opusa. Nu voia sa vada ca are emotii, ca in coltul ochilor o pandeau lacrimile.

"Multumesc!" ii spuse Daliah in soapta. Credea ca nu a auzit-o, dar a facut-o si zambi.

*

Am revenit! Sper sa va placa!

The Queen Of New York City=Regina New York-ului

A Bouquet Of FlowersDonde viven las historias. Descúbrelo ahora