Capitol 29 - "Totul va fi bine, rățușcă!"

304 21 4
                                    

Ce ? Ce ? Ce ? Da-ti o palma peste fata tare incat sa te trezesti! Nu vreau sa fiu brutala cu mine insami, dar nici eu nu ma inteleg in acest moment. As putea da inapoi si sa il cred pe cuvant, dar pana mea, ce m-a apucat ? Adica, eu, Daliah Estrella, fortez un baiat sa faca dragoste cu mine. Atat de josnic am coborat si ma simt urata mai rau ca Daniella care mi-a fost o fosta colega. Poate ca am fost atat de inflacarata cum ca pot castiga, defapt as fi putut, dar l-a lovit romantismul pe Harry si nu aveam cum sa nu ma inmoi. Chiar acum mi-as dori ca Cynthia sa inceapa sa tipe ca o nebuna la toate motivele idioate pe care le găsește numai pentru a se certa cu Louis sau sa ceară atenție. Acum se mai gaseste ea sa taca.

- Stii, hai sa uitam si te poti duce sa imi aduci paharul ala cu apa, spun încercând sa il fac sa uite tocmai ce spusesem. Zâmbesc aratandu-mi dintii care trecuseră prin perioada aparatului dentar.

El a continuat cu o privire neutra asupra mea semn ca interventia mea nu a fost atat de bine primita pe cat speram eu. Ma asteptam sa inceapa sa rada si sa imi spuna ca ceea ce spusesem anterior i se paruse pe bune, dar din contra. S-a apropiat mai mult de mine, respiratia sa gadilandu-ma, iar eu din nou m-am abtinut pentru a nu incepe sa rad zgomotos. Si-a așezat palmele pe soldurile mele ridicandu-ma cativa centimetri deasupra podelei. L-am privit in ochii sai de jad perfecți care ma faceau sa imi pierd mintile si il imploram sa nu continue chiar daca eu am venit cu ideea. Buzele sale se lipsera de lonul urechii mele in timp ce il săruta delicat. Si-a lipit respirația de mușcătura pe care mi-o provocase, eu icnind. A zambit. Mainile sale urcau pe corpul meu oprindu-se sub sanii mei. Respiram greu, iar el parea satisfăcut de acțiunile pe care le faceam. A continuat drumul mâinilor sale lipindu-i de obrajii mei.

- Numai esti asa tare in gura, nu îngeraș ? ma dojeni el cu o mândrie pe care nu o suportam.

Mi-am înfipt mainile in parul sau si i-am lipit buzele perfecte de ale mele. Se miscau lent, la unison, iar încordarea din corpul sau se liniștea sub mângâierile mele. Degetele sale mari imi alinau obrajii. Picioarele mele erau poziționate pe ale sale. Mi-am coborat mainile spre gatul sau pentru a-l inconjura. Il voiam lipit de mine si de sufletul meu. Voiam sa uitam de tot. De problemele noastre, de mama sa oribila, de țipetele lui Cynthia si ale lui Louis care incepusera, de tot. Se dezlipi pentru un moment de buzele mele si dejam tânjeam din nou dupa ele apăsate peste ale mele, si imi șopti printre respirația sacadata provocată:

- Iubito, da-l dracu de pahar ca te fac eu sa uiti de tot.

L-am privit uimita de cuvintele pe care tocmai le rostise. Am ranjit, dar dupa am inceput sa stric momentul printr-un ras zgomotos. Ca de obicei, copil prost. Mi-am ignorat vocea interioara care nu ma mai surprinde cu iesirile ei stradale. Ca sa termin de ras, care nu intotdeauna apare intr-un moment nepotrivit, am tusit zgomotos. Harry isi indeparta mainile de pe mine si le incrutisa la piept.

- Ah, scuze. Ma mai apuca, spun, iar el isi rostogoleste ochii.

- Las-o balta, suiera el si iese ca o furtuna de pe balcon lasandu-ma singura.

Arunc o privire in jur si imi vine sa intru in pamant la observarea unor vecini cam bagaciosi ce ma priveau amuzati. M-am incruntat la ei semn sa plece cat mai repede din raza vizuala a mea si m-am intors tafnoasa si enervata in caldura casei.

Tot vreau acel pahar cu apa.

Cobor trecand in viteza pe langa prietenii mei si ingamfatul de Harry pentru a ma hidrata. Cynthia voia sa spuna ceva, dar s-a facut ca ploua la fel ca toti ceilalți. Harry parea rănit. Ei bine, Domnule Perfect, scuze ca nu imi pot abtine rasul! Pasii imi încetinesc si întorc corpul spre ei. Ochii mei nu aratau nicio emoție.

- Du-te dracu, Harry, cu tot, strig si imi continui drumul spre bucătărie.

Il auzeam cum șoptește cuvinte neînțelese, dar nu m-am obosit sa ascult. Pasesc pe gresia alba si rece a bucătăriei. Caroline isi traia viata citind o revista pe unul dintre scaunele care înconjurau masa. Parea nepăsătoare pentru tocmai ce se întâmplase in casa ei. Era foarte relaxata. Si asta ma enerva.

A Bouquet Of FlowersWhere stories live. Discover now