Till Zora's Domain del 2. Floden

17 1 1
                                    

När Livia hade hoppats på en skön, lätt väg på floden efter den oförglömliga klättringen blev hon mycket besviken när de väl satt i båten. Hon hade inte tänkt på alla små vattenfall som skulle dyka upp här och var. Lova bara njöt som om det här var en once in a lifetime-experience som man aldrig ens kunnat drömma om.
"LOVA. DET KOMMER ETT VATTENFALL. IGEN." Ropade Livia genom vinden.
"Huh?" Lova tycktes ha varit i en annan värld då hon såg på Livia -som var genomblöt.
"Vad har du gjort?" Frågade hon. Livia rullade ögonen och svarade:
"ÅKT PÅ DEN HÄR RESAN MED DIG"
Lova fnissade till och sen gick båten på ett ordentligt fall. En en gång fick Livia en dusch.

Några vattenfall senare upptäckte Livia att det läckte in vatten i båten. Vad i! Tänkte hon. Vi kommer sjunka om ett tag!
"Lova! Lova!" Sa hon och Lova ryckte till. Tydligen sov hon.
"Vad är det?" Frågade hon.
"Det läcker in vatten någonstans. Hjälp mig att leta." De började kravla runt som små bebisar och märkte inte att ett riktigt högt fall närmade sig.
"Aha! Jag har hittat det!" Sa Livia. Hon satte sin jacka vid hålet och började skopa ur vattnet som lyckats ta sig in. Lova log och lyfte på huvudet. I samma stund försvann leendet.

Livia vaknade av att Lova drog upp henne från vattnet.
"Vad hände?" Frågade hon grötigt.
"Vi..eh... Föll nedför det där vattenfallet" Lova pekade på det stora berget med vatten piskande vid dess fot "och du landade inte så bekvämt i vattnet så du svimmade. Oh, en sak till..." Hon vred på sig och mumlade något.
"Ursäkta?" Sa Livia.
"Vår båt small emot några vassa stenar och gick sönder. Resterna av den flöt iväg med strömmen."
Livia blev plötsligt klarvaken.
"Vad sa du!?"
"Vi måste gå resten av biten. Om vi inte hittar ett stable då. Menee hur mår du?" Frågade Lova i hopp om att ämnet skulle föras iväg med floden lika enkelt som de sönderslagna plankorna från båten.
"Jag mår bara bra" svarade hon och reste sig upp. Men när hon stod upp kände hon sig helt yr och föll igen. Innan hon nådde marken stannade hon i luften. Lova såg på henne och tog tag i henne för att dra upp henne men så fort hon rörde henne brändes handen.
"Aowieee!!!!" Skrek hon och simmade ned under vatten. Livia svävade upp i luften och ned i vattnet till Lova, som satt längst ned på bottnen.
"Lova!" Ropade hon, och ljudet lät lika rent under vattenytan som över.
Lova blev vettskrämd och såg på henne. Plötsligt kunde Livia inte andas under vattnet längre och hon simmade fort upp och in till land igen. Lova kom efter.
"Vad var det där?!??" Sa hon.
"J-jag.... Jag vet inte." Livia försökte förstå vad som just hade hänt men hur mycket hon än tänkte kom hon bara fram till en lösning -The Triforce.

Livia vs GanondorfWhere stories live. Discover now