Kapitel 7

17 2 6
                                    

Godmorgen. I dag skal vi ud og shoppe og måske i biografen.

Vi står op og går i bad og får gjort alt det vi skal. Vi tager så til Herning storcenter. Vi finder en cafe hvor vi spiser noget morgenmad og imens vi venter på vores mad tjekker vi vores mobiler. Efter vi har spist morgenmad går vi rundt og kigger lidt på alt muligt forskelligt. Marcus og jeg går ind i en butik med sådan noget matchene tøj til kærestepar og venne par og hvem der ellers gør sådan noget. Vi finder det her vildt søde sæt og beslutter os for at købe det. Marcus var så sød at betale for både hans og min del af sættet. Også selvom jeg hader at han betaler for mig. Vi går ellers bare rundt i nogle forskellige butikker. Et tidspunkt beslutter vi os for at finde en restaurant og få noget at spise. Efter vi har spist tager vi i biografen. Det skal lige siges at klokken er omkring 16. Men jaa nu er vi i biografen og jeg venter egentligt bare lige på Marcus for han er på toilet.

---------------------------------------------------------

Filmen er færdig og vi tager igen ud at spise -Der er gået cirka 3 timer og klokken er omkring 19- da vi er sultne og skal have aftensmad. Vi er alle sammen ved at være godt døde da vi tager toget hjem igen. Vi har alle sammen siddet en del med hver vores mobil siden biografen, men min mobil er lige gået død og der er stadig 10 min i toget. Amalie og Martinus sidder op ad hinanden og sover, jeg putter mig op ad Marcus men han virker lidt ligeglad. Jeg kigger med på hans mobil men han slukker den da han opdager at jeg kigger med. Jeg ligger mig så op ad vinduet i stedet for. Hvad er der galt? Hvorfor er han pludselig så sur og ligeglad?? Kan han ikke længere lide mig? Har jeg gjort noget forkert?? 

-----------------------------------------------------------

Vi er lige kommet hjem til mig igen og skal til at sove. Amalie og Martinus sover sammen, mega fucking cute, COUPLE GOALS!! Marcus ligger allerede i sengen. Jeg ligger mig også i sengen efter jeg har sat min mobil til ladning. Jeg ligger mig hen til Marcus som ligger med ansigtet mod mig, men da jeg ligger mig hen til ham vender han sig om på ryggen. Hvad han ikke ved er at jeg nu kan se hans skærm.. Ved godt det er dumt men jeg er jo mega nysgerrig. Han modtager en snap af en der hedder 'Skaat<3'. Jeg kigger med, det er et billede af en vildt pæn tøs, med teksten 'Er du stadig sammen med hende der den klamme??' jeg så hans svar, 'ja desvære..:('. Jeg går ud på toilettet og begynder at græde da jeg har låst døren.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var det for dette afsnit:) Er desværre helt tom for idéer.. Fik dog lidt hjælp af min veninde millesophie Jeg elsker hende meget, taak for hjælp!<3

Der trængte til drama men er ikke vant til det på denne måde så ikk døm:))

Antal ord: 524

What is this ?? ??  (M&M)Where stories live. Discover now