Kapitel 4

28 1 0
                                    

SANG: Crazy - Clara

Vi sidder på Akins café og snakker lidt frem og tilbage om alt og intet. Drengene får cola, Amalie får noget vand og jeg får Lemon Ice Tea. Efter omkring en time går vi lidt videre, Vi finder et sted hvor vi får noget pizza og salat og sådan lidt. Da vi er færdige går vi hjem igen. Vi går egentligt bare i seng. 

NÆSTE MORGEN

Jeg vågner og tager en løs kjole på. Jeg går ned og vækker Amalie, hun tager et par shorts og en top på. Vi går ned og køber noget brød, smør, Nutella osv. Da vi kommer tilbage sidder drengene ude på terrassen. Vi beder drengene om hjælp med at dække bord. 

Vi sidder på terrassen og spiser morgenmad. 

I dag skal vi ned til stranden.

Da vi er færdige rydder vi af bordet og går op og skiftet til badetøj. Amalie har en hvid bikini og et par shorts udenpå. Martinus har orange shorts og en hvid T-shirt. Jeg har en mørkeblå bikini og en lang hvid T-shirt uden over og Marcus har lyseblå shorts og en hvid T-shirt på. 

Da vi kommer ned til stranden køber vi en slush ice hver. Vi finder et sted uden så mange mennesker og sætter os. Marcus og jeg går ud i vandet, vi fjoller rundt. Jeg tror squ jeg elsker ham.  Efter en time går Marcus og jeg hjem. Amalie og jeg har aftalt at vi ikk behøver være sammen hele tiden.

Da vi kommer hjem går jeg i bad. Da jeg er færdig tager jeg badetøj på igen for jeg vil ned i poolen. Marcus vil med mig ned i poolen. Så det gør vi. Jeg sætter mig på pool kanten, Marcus hopper i vandet. Han stiller sig mellem mine ben. Han åbner munden som om han skulle sige noget, han lukker den igen. Lidt efter spørg han mig: ''Emma.. Vil du være min kæreste?'' Han ser nervøs ud. Jeg kysser ham og svare ''selvfølgelig vil jeg det Marcus.'' Jeg tager mine arme om hans nakke og han trækker mig i vandet så jeg sidder om hans mave. Jeg kysser ham en enkelt gang.

Han går rundt i vandet med mig rundt om maven. ahah. Jeg siger til ham ''Marcus, hvis jeg skal gå ned så bare sig til'' han svare '' du må da gerne gå ned ad;)'' mig: ''Ej Marcus du pervers'' og griner lidt.

*Jeg elsker den dreng* Marcus : ''hvem elsker du?'' Mig : ''Øhm... Ikk nogen'' Ham: ''jo hvem?'' Mig: ''Øhm jeg elsker dig Marcus'' Ham: '' mener du det?'' Mig : ''æh Ja det gør jeg'' Ham: ''jeg elsker også dig skat'' og så kyssede han mig. Nurh han er så søød.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Undskyld for så kort kapitel. Jeg er gået helt sort. Jeg har ikke flere ideer og så er jeg ikk såå meget mere interesseret i drengene såeh❤

Undskyld.!.

Antal ord: 489

What is this ?? ??  (M&M)Where stories live. Discover now