Kapitel 3

23 3 0
                                    

SANG: Just A Dream - For Christina (Sam Tsui acoustic cover) | Sam Tsui

Dagen er ligesom ved at være forbi så vi koger egentligt bare noget pasta og spiser det. Efter det er klokken ret mange så vi går i seng. Amalie trækker mig til side.

Mig : ''Hva så?''

Amalie : ''Det er fordi, jeg kan li Martinus...''

Mig : ''Nurh hvor sødt, jeg har en idé''

Amalie : ''Åh nej, hvad tænker du?''

Mig : ''Jeg aftaler bare med Marcus at jeg skal sove i sengen med ham så kan du sove med Martinus;)''

Amalie : ''Taaak, gør det''

Efter det gik vi ind til drengene igen. Jeg sagde ''Martinus, jeg vil gerne sove med Marcus, kan vi bytte plads?'' Ham ''Ja da!:)''

Jeg ligger mig ind til Marcus og efter lidt tid er vi alle faldt i søvn.

-----------------------------------------------------------

Vi vågner af den der dumme alarm. Amalie og jeg er Ikke morgen mennesker🙄 Drengene er nærmest allerede i tøjet, eller det vil sige Martinus er gået i bad og Marcus sidder i bar mave😍😅

I dag skal vi til København. Kastrup lufthavn nærmere sagt. Vi skal til Tyrkiet!:) Min mor sagde at det måtte vi godt hvis vi havde råd.. Drengene tilbød at betale for os såeh det gør de selvom jeg virkelig ikke er fan af at de bruger pengene på mig.. Vi har sommerhus i Tyrkiet:)

Klokken er 06:30, drengene har allerede været i bad og har tøj på ( Shorts, T-shirt og en hoodie over ) Amalie og jeg er ikk stået op men det burde vi for klokken 08:30 skal vi med toget:)

Marcus har lige sat sig på mig, og jeg ved at hvis jeg ikk står op, så vil han kilde mig. ''Marcus, jeg skal oooop'' jeg fik ham væltet af mig og nu skal jeg i bad. Da jeg var færdig i bad tog jeg cowboy Shorts og en tynd T-shirt på. Amalie gjorde det samme. Håret er bare en knold:) 

Vi skal af sted nu, der er cirka 40 min til toget kommer. Vi har pakket vores kufferter og vi tager egentligt bare forbi Fakta og bageren på vej til toget. 

-----------------------------------------------------------

Lige nu sidder vi i toget. Jeg sidder ved siden af Marcus, Martinus og Amalie sidder sammen overfor os. Vi har en firemands plads.

Klokken er 10:20 og Vi har sovet lidt. Lige nu skal vi til at spille kort. Vi hygger os ret meget.  Amalie vandt alle 3 kortspil Såeh Ja. Marcus og jeg vil gå hen og købe noget kakao (Det kan man i nogen tog). 

Klokken er 12:30 cirka og vi er ankommet til Kastrup lufthavn. Så vi skal med flyet om cirka 1 1/2 time. Det tager omkring 3 timer og 15 minutter at flyve fra Kastrup lufthavn til Izmir i Tyrkiet. Vi  skal ikke mellemlande.

Men lige nu skal jeg på toilet så vi skal ned i kælderen hvor toiletterne er. Jeg går der ned. Da jeg er færdig går jeg op igen. Men de andre er væk? Hvor er de? Jeg har slem angst så det her hjælper ikke. Jeg ringer til Marcus, Han tager ikke telefonen. Jeg ringer til Amalie hun tager den heller ikk. Jeg ringer til Martinus han tager den heller ikke. Efter omkring 10 minutter ringer Marcus. ''MARCUS HVOR ER I?'' Jeg er virkelig ved at gå i panik. Han siger de er henne ved en eller anden butik hvor man kan købe vand. Jeg løber derhen og finder dem, jeg begynder at græde han siger undskyld og krammer mig. 

Vi har lige tjekket ind og alt det der. Nu er vi på vej op i flyet, jeg tager fat i Marcus' hånd og slipper den Ikk. Jeg sidder ved vinduet og så sidder Marcus ved siden af. Lige foran mig sidder Amalie og ved siden af hende sidder Martinus. 

Jeg holder virkelig godt fat i Marcus' hånd. Han spørg hvad der er galt og jeg siger jeg ikk er så vild med at flyve. Flyet letter og jeg ligger mit hoved på hans skulder. 

-----------------------------------------------------------

3 timer senere

Det er 10 minutter til at vi lander. Jeg vækker de andre og vi tager noget tyggegummi i munden. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi lander. Vi går ud og finder vores ting. Vi bliver hentet af en eller anden mand. Det tager en time at køre derhen hvor vores sommerhus er.

Klokken er 19 da vi er der.       Forresten er det søndag.

Vi kommer ind af døren. Bag døren er der et lille toilet. Der er en kæmpe stue. I den anden ende er der et køkken og en terrasse. Lige efter toilettet er der en trappe op. Til venstre for trappen er der et værelse. Lige op af trappen er der et værelse, dog med en lille altan. Ved siden af er der et mere værelse ( de to værelser deler altan ) ved siden af det værelse er der et kæmpe badeværelse. Så kommer der en mere trappe. Oppe af den er der et værelse. Lige ud fra trappen er der en kæmpe altan. Ved siden af den er der et mini toilet. Ved siden af er der et ekstra værelse hvilket vil sige rodde værelse.

Vi aftaler at Marcus og jeg tager det øverste så får de andre to den midterste etage. Vi går neden under og tager noget vand i vores flasker. Vi går ind til byen. Vi går på Akins café. Der er internet (er der også i vores sommerhus) jeg går ind på Messenger og ringer til min mor for at sige at vi er kommet frem og at vi har det godt.

-----------------------------------------------------------

Fortsættes:)

Antal ord: 944

What is this ?? ??  (M&M)Where stories live. Discover now