Kapitel 6

19 1 2
                                    

Næste dag: 

Jeg vågner op ved siden af Marcus. Han er virkelig pæn når han sover. Jeg putter mig ind til ham og sådan falder jeg i søvn igen. 

Jeg vågner ved at Amalie og Martinus står og fniser og halv dør. De står og tager billeder af Marcus og jeg. Jeg vækker Marcus. Martinus og  Amalie går igen. Marcus og jeg ligger bare og tjekker de sociale medier. Jeg går ind på insta og tjekker insta igennem om der er noget nyt. Jeg er tagget i et opslag. Det er et billede af Marcus og jeg der ligger tæt. Amalie har lagt det op (hun er privat) med kommentaren ''Sødeste par<3'' Jeg skriver bare nogle hjerter og liker opslaget. Jeg går ind på snapchat og tager et billede af Marcus og jeg og sender det som streak. På billedet er der kommentaren ''Verdens sødeste dreng, i'm in love''. Da Marcus åbner snappen smiler han og kysser mig. Han tager et billede af os imens vi kysser og sender det som streak. 

Da klokken er omkring 09.30 står vi op, jeg går i bad og skifter tøj og alt det jeg skal. Derefter går jeg ind til de andre i køkkenet og vi spiser morgenmad. 

Dagen går med Netflix, slik og chips og cola på sofaen. Vi ser en masse forskellige ting. Friends, twilight, IT, og så videre. Det skal lige sige jeg ikke er så vild med gysere. Jeg bliver pisse bange! Så da vi så IT sad jeg så tæt op ad Marcus som overhovedet muligt. Mega hyggeligt.

Da klokken er 18 begynder vi at blive sultne så vi går ind til byen og spiser på en restaurant. Da vi kommer hjem ligger vi på sofaen og ser noget mere Friends. 

Efter nogle timer begynder vi skifte til nattøj og vi går lige så stille i seng. Amalie og Martinus sover sammen imens Marcus og jeg sover sammen. Vi siger godnat til hinanden og går hver til vores. Marcus og jeg ligger os i sengen, tæt men med med mave mod mave så vi kan kigge på hinanden. Vi ligger og snakker og kysser lidt. Efter nogle samtaler siger vi godnat og vi ligger os i ske og sådan falder vi i søvn.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Undskyld for et MEGET kedeligt afsnit men jeg keder mig og aner virkelig ikke hvad jeg skal skrive. Så hvis du har nogle idéer så vær lige sød og skrive tak:)

Antal ord: 407

What is this ?? ??  (M&M)Where stories live. Discover now