Cicus

2.7K 161 16
                                    

Yoongi:

Szörnyen érzem magam, hogy tehettem ezt? Hová raktam az eszemet? Komolyan hagytam, hogy a testi vágyaim felülkerekedjenek a józan ítélőképességemen?
A helyzetemen pedig nem segít, hogy Hoseok nem túl kedves pillantásokkal méreget, mióta beültünk a kocsiba, nem merek ránézni, de tudom, hogy mondani akar valamit... Valami nem túl szépet...

Hamarosan félre is húzódik, még hazáig sem bírja ki...

-Yoongi, te ezt most teljesen komolyan gondoltad? – fakad ki belőle felháborodva. – Jin öccsét baszni? Mégis mióta megy ez?

-Ez volt az első alkalom, hogy lefeküdtem vele, és az utolsó is... – motyogok az ablakon kibámulva.

-Hát jobban is teszed, ha tartod magad ehhez! Te teljesen megőrültél! Csak tizenhat, felfogtad egyáltalán ezt? Gondoltál rá mikor elővetted előtte?

-Hoseok! Csak négy év van köztünk, nem tizennégy! – kezd messzire menni, és mi az, hogy én basztam meg őt?

-Akkor is! Te megb... – kezdte volna megint, de közbe szólok.

-Hoseok! Lehet, hogy a te hetero agyad nem fogta fel azalatt a néhányezer alkalom alatt, amikor elmondtam, de én bottom vagyok! – sóhajtok ránézve. Látom ahogy forognak a kerekek az agyában, de egyszerűen nem bírja összerakni...

-Mi? – erre a két betűre vártam vagy öt percet...

-Én vagyok alul – pontosítok, de még mindig nem esett le neki. – komolyan,  Hobi? Csinálj már úgy, mint akit nem egy dobozban neveltek fel! A szexben én vagyok a „lány” – mutatok idézőjeleket az ujjammal, mire elkerekedik a szeme.

-Hogy mi van? – akad ki egy pillanatra megint. – Azt hittem ez úgy megy, hogy aki idősebb, az a domináns – legszívesebben homlokon csapnám magam a hülyeségétől.

-Hát nem. Én mindig alul vagyok, amúgy meg, Jungkook extra domináns, esélyem sem lett volna felül lenni – motyogom halkan a végét.

-Ez mindenkinél így megy? – értetlenkedik.

-Hogy érted?

-Hát mindenki tudja, hogy ő top vagy bottom és soha sem a másik?

-Nem, van, aki mindkettő, példának okáért Jin – vetem fel, bár ő biszex és nem meleg. – Ő néha ez, néha az a párjától függ.

-Mit takar az „extra domináns”? – néz továbbra is kérdőn.

-Azt, hogy ránézek és tudom, olyan dominancia árad belőle, hogy megrogynak a lábaim a közelében és egyszerűen érzem, hogyha megérint úgy játszhat velem, ahogyan akar... Olyan ribancot hozott elő belőlem, amelyik vetekszik az összes eddigi csajoddal – merülök bele a mondandómba.

-Hé! Soohoon nem is volt az! – kezdené védeni.

-Ja, persze, véletlenül sem volt veled párhuzamosan egy másik pasija – forgatom a szemem és folytatom, mikor látom, hogy ezzel nem tud vitatkozni. – Ez az egész csak megtörtént, Hoseok, visszacsinálnám, ha tudnám... Csak egy részeg este volt, soha többé nem fordul elő...

-Hogy történt?

-Először nem is tudtam, hogy Jin tesója, csak smároltunk... Istenem, ha megkér, ott helyben leszoptam volna a lépcsők alatt – temetem a kezembe az arcom. Olyan szánalmas vagyok. – Aztán megadta a számát, de amit megtudtam, ki ő, nem is beszéltem vele... Tegnap elmentem a BigHit-be, hogy felszedjek valakit, aki nem ő, de ott volt és gyakorlatilag, el küldött mindenkit, aki rám akart hajtani... Aztán... Táncoltunk és ő fogdosott, én meg hagytam. Egyszerűen csak nem tudtam megállítani, aztán már nem is akartam... Elmondta miket tenne meg velem, ha végre hagynám magam, és én akartam, hogy megtegye, akartam, hogy úgy érjen hozzám... – újra folyni kezdenek a könnyeim a megbánás miatt, de csak az egyik részem bánja, a másik még most is ugrál örömében, ahogy bizsereg a testem, ahol hozzámért.

Cicám - Yoonkook -Kde žijí příběhy. Začni objevovat