Ő

2.8K 159 5
                                    

Leforrázva állok a dolgok váratlan fordulatától, felfogni sincs időm, olyan elemi erővel lököm el magamtól Natet.

— Nate?— nézek rá hitetlenkedve, kezemmel a számát törölve. Undorító.— Mi a faszt művelsz, megvesztél?— kiabálok teljesen kikelve magamból, majd lépek egyett felé, kezemmel erőteljesen meglökve vállát, nyomatékosítva szavaimat, amitől elveszti egyensúlyát, így a földre zuhan, de most egy kicsit sem tudom sajnálni.

— Szeretlek.— ismétli újra ezt a szót, és még mindig nem tudom, hogy mit kellene tennem. Egyszerűen nem tudom elhinni, de most, hogy látom a könnyeket lefolyni arcáról, egyenesen a földre hullva, elbizonytalanodom.

— Nem vagyok meleg Nate.— ingatom a fejem, s közben lassan teszek egy lépést hátra.—van egy csodálatos barátnőm, akit szeretek, érted?— nézek rá magabiztosan, de még mindig a történtek hatása alatt.Hihetetlen, érzem, hogy a felismerés villámcsapásként hasít belém, a tenyerem izzadni kezd, a légzésem felgyorsul és úgy erzem menten elájulok, ha nem kapaszkodok meg valamiben. A legjobb barátom szeret engem, szerelmes belém.Ettől a ténytől szerintem mindenki elborzad.

—Nem érdekel a barátnőd Jacky.— nevet fel keserűen, miközben a falba megtámaszkodva felkel a földről.— Engem csak te érdekelsz, veled szeretnék lenni mindig, bátorítani egy elcseszett meccs után, vagy éppen, ha rossz kedved van, egyszerűen csak felvidítani, vagy bármi.— teszi zsebre a kezét, amely annyira remeg, hogy lehetetlen nem észrevenni.— Amikor először megláttalak, te jó ég..— nevet még mindig, az ég felé fordítva a fejét, könnyei folynak, és szomorúan ingatni kezdi a fejét.— Már akkor tudtam, hogy te különleges vagy, éreztem azokat az átkozott pillangókat, amelyek úgy verdestek a gyomromban. Az első két szó ami eszembe jutott rólad, a gyönyörű és kibaszotttul kívánatos.— név végig rajtam, megnyalva ajkait.— Aztán megismertelek, és rájöttem, hogy nem csak külsőd tökéletes, hanem a belsőd is. Te vagy a legcsodálatosabb ember az egész világon, könnyű volt beléd esni, túl könnyű.— látom, hogy folytatná, de az alkohol nehezen enged a számára, a nyelve összeakad mondatai közbe.

— Ez..ez, é-én sajnálom.— nézek rá elnyílt ajkakkal a hallotaktól, és hirtelen azt sem tudom mit kellene mondanom. A perverz megjegyzéseit, mindig viccnek gondoltam, és most, hogy rájövök minden igaz volt, olyan hirtelen pirulok el, hogy muszáj lehajtanom a fejem.Ez nem lehet igaz, ő nem..Nem törődve a vallomásával, hirtelen fordulok meg és rohanva teszem meg azt a pár száz métert a faházig. Lehetetlen..annyira gyorsan ver a szívem és az az átkozott pulzusom az egekbe hatol.Gyorsan össszedobálva a cuccom, remegő lábakkal lépek ki a házból és indulok el Cameronék háza fele, én egyszerűen képtelen vagyok Nattel egy légtérben lenni ezek után.



Rövid tudom, de holnap jövök a kövi résszel.

Több mint barátságWhere stories live. Discover now