Ő

3.1K 188 16
                                    



Nathan

Ez is egy olyan nap volt, mint a többi, semmivel sem izgalmasabb. Már azt hittem sose lesz vége, de komolyan, néha cseszettül unalmasan telt. Ugyanaz a szar, mint mindig, edzettünk, pihentünk, edzettünk, pihentünk. Tisztára olyan, mintha a suliba lennénk, csak itt nincsenek órák, na meg persze kifulladásig tartó edzéstervet állítanak össze. Esküszöm egyszer ebbe fogok belehalni, de tényleg.

Szerencsére a sasokkal nem kerültünk össze, amiért hálát is adok az égnek. Kibaszottul utálom őket, pláne Gregort a csapatkapitányt, higyjétek el, nála seggfejebb ember nem is létezik. Beképzelt fasz.

Nagyon forr a vérük egy visszavágóért és én mondom most tuti, hogy vérre fognak menni, akárcsak mi.

– Bakker, mekkora szívás, hogy egy ágyban kell aludnotok.– képed el Cameron, miközben grimaszol egyet.

– Dehogy az.– vigyorog Harry, az ágyon szétterülve.– szerintem örülnek neki.–húzogatja fel-le szemöldökét, mire Jacky szemet forgatva hozzábasz egy párnát.

Ha tudnád, hogy igazából mennyire de mennyire is mellete akarok aludni. AHW, MOST EGYÉBKÉNT KIBASZOTTUL BOLDOG VAGYOK, HISZ EGY ÁGYBAN ALSZUNK, MEGVAN UGYE? WOW.

– Basszus, várjatok.– csap a fejéhez Cameron, mire kérdőn fordulunk felé.– Jacesonék szobájában kettő egy személyes ágy van, szerintem az egyik ide tartozik.– néz ránk mosolyogva, mint aki egy rohadtul nagy rejtélyt oldott volna meg.

– Áthozzuk?.– kérdezi Harry kíváncsian, megpróbálva rájönni, hogy hozzák-e át az ágyat.

NE. NE. NE. Basszus kurvára nem akarom, hogy idehozzák. JACKY MELLETT AKAROK ALUDNI BASSZÁTOK MEG.

Ugh Nathan mi a fasz? Kezdesz egyre de egyre melegesebbé válni baszod.

– Nem szükséges.–ránt vállat Jacky, mire azonnal odakapom fejem, pár pillanatig tekintetünk összekapcsolódik, majd megszakítva a szemkontaktust, elnéztem.

– Jah.– mondom mit sem törődve, miközben  belül ÚGY UJJONGTAM, MINT EGY TINILÁNY. JACKYT NEM ZAVARJA, HOGY EGY ÁGYBAN KELL ALUDJUNK, ANNAK ELLENÉRE, HOGY KÜLÖN IS LEHETNE?EZT EL SEM HISZEM. WOW.

– Ahogy gondoljátok.– ül fel Cameron az ágyon, fejét a falnak támasztva, Jacky mellé.

– Hát igen, tudod a szerelmesek egymás mellett szeretnek aludni.– vigyorog kajánul Harry, miközben tekintete köztem és Jacky között cikázik.

Basszus, észrevettem, hogy Harry mindig célozgat arra, hogy mi szerelmesek vagyunk.

Ugh, UGYE NEM SEJT SEMMIT BASZKI?
Nem. Nem hiszem, hisz kurva jól titkolom, lehetetlen, hogy rájöjjön arra, hogy mennyire de mennyire de mennyire is szerelmes vagyok Jackybe. Igazam van nem? NEM?

– Kapd be te fasz.– mutat be neki Jacky, majd őt is megdobja egy párnával, Harry a hirtelen ért lendülettől leesik az ágyról, egyenes a földre, mire mindannyiunkból kitör a röhögés.

Miután kinevettük magunkat Harry szerencsétlenségén, Cameron hirtelen felordítására lettünk figyelmesek.

Felhúzott szemöldökkel fordulunk felé.

– Aztakurva.– motyogja telefonját nézve, elképedve.– ez igen.– röhög fel, de már annyira nevet ez az idióta, hogy a hasát fogja.

– Mit láttál haver?.– kérdem kíváncsian, megpróbálva rájönni, hogy mégis mitől nevet ennyire.

– Te meg Jacky.– kezdi, de nem bírja befejezni, mert újra rátör a röhögőgörcs.

Kérdőn fordulok Jacky felé, aki vállát megrántva adja tudtomra, hogy fogalma sincs miről beszél ez a barom, míg Harry csak vigyorog.

Megint mi a fasz van?



Sajnos ez nem lett valami jól megírt rész, sajnálom.

Több mint barátságDonde viven las historias. Descúbrelo ahora