Ő

3.3K 202 36
                                    


Jackson

– Ember, rohadt sokan vannak.– mondja Cameron túlharsogva a zajt, miközben körbetekint a tengerparton, vigyorogva. Tényleg elképesztően sok az ember, bár a tengerpart óriási, mégis úgy érzem, hogy semmilyen magánszférám nem maradt.

– Nem látta valaki Nathant?.– kérdezem, megpróbálva rájönni, hogy hol a francba is lehet.

– Nem láttam sehol.– grimaszol Jace.– pedig az előbb még itt volt.

– Biztos az egyik csajt fűzi valahol.– nevet fel Cameron meglökve Jace vállát, aki bólogatva helyesel.

Nagy nehezen megálltam, hogy ne forgassam meg szememet . Sajnálom, de utálom hallgatni, ha úgy beszélnek a lányokról, mintha valami tárgyak lennének. És most komolyan? Nathan nem tudná egyszer a gatyájában tartani a farkát?

Egyébként a tegnap esti " incidensről" nem beszéltünk, aminek örülök is, hisz basszátok meg kurvára élveztem és nem akartam, hogy vége legyen.

– Hol vagy már Nathaan?.– suttogom magam elé, miközben körbetekintek.

Bumm.

Jézusatyaúristen.

Kibaszottul megláttam őt. És ez most nem egy haverilag odanézek típus volt, hanem konkrétan úgy bámultam, mintha pornót néznék baszod. De most, hogy néztem tényleg néztem, ahogy nedves haját megrázza, majd a vízcseppek lecsordogálnak izmos mellkasára, eltűnve a gatyája alatt, hirtelen mozgást kezdtem érezni a gatyámba.

HOGY MI A FASZ?
KOMOLY Jacky a legjobb haverod miatt?
Ezt..ezt rohadtul nem hiszem el.

– Császtok.– köszön Nathan, miközben ideér, majd lepacsiz a többiekkel.

Hirtelen cseszettül érdekesebb lett a homok, mert azt nézem, ugyanis nem merek Nathan szemébe nézni, hisz magyarul mondva felállt a farkam a látványára.

– Szia haver.– karol át felborzolva a hajamat.

– H-Heló.– dadogok, mint egy szerencsétlen, hát ez kész, még csak ez hiányzott. Konkrétan még a pirulást se tudom abbahagyni miatta. Gratula Jackson.

– Mi van veled tesó, olyan vagy, mint aki szellemet látott.– nevet fel megpaskolva hátamat.

Szellemet. Azt.

– Hol a francba voltál idáig?.– nézek rá felhúzott szemöldökkel, megpróbálva takarni azt, hogy most mennyire de mennyire is kínosan érzem magam.

– Hát omm.– vakarja tarkóját a földet szugerállva, feltűnően kerülve a szemkontaktust.

Mi a baj Nathan?
Ennyire nem akarod elmondani?

– Hát jó.– sóhajt, majd zsebéből kihúz egy nyakláncot és felémnyújtja.– ezt neked vettem.

Összeráncolt szemöldökkel nézek rá.
Ő most tényleg...?

Elvéve a nyakláncot, realizálom, hogy a nevem van belevésve.

Komolyan Nathan, hogy a faszba lehetsz ennyire édes?

– Azta haver.– ámulok el vigyorogva, miközben felnézek rá.– ezt mikor és hol és miért?.– kérdezem megpróbálva rájönni, hogy mégis miért vette.

– Hát, miközben sétáltunk a part felé, megláttam egy üzletet, ahol nyakláncok voltak kitéve, és rögtön kiszúrtam a neved.– mosolyodik el beleboxolva a vállamba.

– Aranyos vagy Nathan.– mondom nevetve, miközben átölelem. És igen, megöleltem, és nem tudtam nem észrevenni, ahogy megfeszül érintésem alatt, de akartam érezni a testét közel az enyémhez. Ez, ez nem normális ugye? De tudjátok mit? Már baszottul nem is érdekel.

– Ezt most nem azért vettem, hogy most homónak gondolj vagy valami, csak..– megpaskolom vállát jelezve, hogy ettől még mindig a nagy macsó Nathan maradt. Igen ő nem igazán az a kedves típus , mert szerintem utál mindent és mindenkit.

– Na gyere haver, vár a víz.– mondom kuncogva , majd elindulok, miközben felteszem nyakláncom a nyakamba, és egyszerűen nem tudom mire alapozni, hogy ölelésem után Nathan arca felvett egy pirosabb árnyalatot, de szerintem az enyém is.

Mit teszel velem haver?



Tűrhető lett ez a kis romantikus rész?😂

Több mint barátságWhere stories live. Discover now