22~Melanie~9

1K 89 9
                                    

Viisin oma nõud kööki ja pesin vannitoas hambad, seejärel läksin tagasi magamistuppa, kus Clyde endiselt voodil lamas. Ma naeratasin talle ning ronisin voodile, kuid seda hoopis ta jalgade poolt. Mehe üks kulm kerkis, kuid ta ei öelnud ega teinud midagi. Ronisin käpukil ta peale ning lükkasin ta särgi üles, suudlesin ta alakõhtu. "Oh..." Tundsin kohe oma meelteserval, kuidas ta erutus.

Tegin ta püksivöö lahti ja kiskusin neid allapoole, ma tahtsin teda näha ja katsuda. Lootsin, et ta mind järsku ei peata, see oleks väga piinlik olnud. Mees tõstis oma puusi ning aitas niimoodi püksid jalast, ma katsusin teda läbi bokserite. Kummardusin samal ajal uuesti ta kõhtu suudlema, ma tahtsin, et tal oleks võimalikult hea.

Ta muutus mu käe all kõvemaks ning ohkas, ma avastasin, et tal oli päris korralik varustus. Tundsin selle üle tohutut kergendust ja hakkasin nüüd oma suudlustega allapoole jõudma, kuni ta bokseriteni jõudsin. Ta jälgis mind ning ma lakkusin keelega korra üle ta bokserite, ta peenise kontuuri jälgides. Ta värises selle peale kergelt ja hammustas huulde.

Libistasin sõrmed ta bokserite ääre alt sisse ja tõmbasin need siis vaikselt allapoole. Ma tahtsin juba nii väga teda näha, isegi teda enda sees tunda, kuid praegu polnud selleks õige aeg. Ta peenis vajus ta kõhule, kui ma bokserid ära võtnud olin, viskasin need maha ja võtsin siis ta riista aeglaselt kätte, samal ajal vaatasin tema poole.

Mees ohkas juba siis ning ma tundsin, kuidas see tuksatas. Hoidsin temaga silmsidet ja kummardusin alla, tõmbasin keelega üle ta otsa. Mees lükkas juukseid mu näo eest ära ja jäi oma kätt seal kuskil hoidma. Võtsin teda natuke sügavamale ja surusin huuled kokku, tõstsin aeglaselt pead.

Fuck, Melanie...”

Mulle meeldis, kuidas ta seda ütles, tundsin, et olen ise ka parajalt erutatud. Ohkasin vaikselt ja tegin seda veidi kiiremini, Clyde tiris õrnalt mu juukseid. Jälle otsale liikudes riivasin kogemata seda hammastega, tõmbasin ta suust välja ja vabandasin kiiresti.

"Tss.. tee seda uuesti."

Imestasin selle üle, kuid võtsin ta otsa edale uuesti suhu ja seda välja tõmmates kriipisin imeõrnalt teda hammastega.

"Holy shit..."

Talle vist meeldis, aga ma tõesti ei julgenud rohkem eriti seda teha. Selle asemel lasin ta otsal vastu oma põske puudutada. Ta hingas pahinal välja ja oigas aeg-ajalt, leidsin end isegi selle tegemist nautimas.

“Kas sa saad sügavamale?” ta oigas.

Ma ei vastanud, võtsin ta peaaegu täiesti endale suhu.

Holy fuck...”

Proovisin nüüd oma pead natuke üles-alla liigutada, väga palju ma ei saanud, sest ma kartsin okserefleksi.

“Melanie, ma tulen kohe...”

Liikusin sujuvalt ta otsale ja võtsin ka käe appi. Ta oigas ning ta peenis jõnksatas, siis valgus ta sperma sealt välja, neelasin selle kiiresti alla ja tõmbusin temast siis eemale.

“Kallis...” ta ohkas ja näitas kätega, et ma ta kaissu läheks. Liikusingi voodil tema poole ja heitsin siis pikali, ta tõmbas mu endale lähemale. “Kui see oli hommikusöögi eest, siis ma hakkan sulle iga hommik süüa tegema.”

Itsitasin selle peale.

“Nii kallis oled... ja nii osav.”

Libistasin käe tema juustesse ja hakkasin nendega mängima. "Sina oled ka..."

Meie õrna momendi katkestasid koputused välisuksel.

"Ei," oigas Clyde. Järgmisel hetkel kuulsime ka ukse avanemist.

Jookse, kuni suudad (Writnes & anniepoynter)Where stories live. Discover now