En sigarett og bekymringer

1.6K 28 4
                                    

Jacksons Synsvinkel
Madison har vært rar den siste måneden. Ikke på den måten at jeg ikke elsker henne mer, men hun virker nervøs hele tiden. Som om hun går rundt og venter på at noe skal skje, men hva?
"Jeg lover bro! Dama er ikke seg selv" sier jeg og sukker. Isaac rister fortvilet på hodet,
"Har du gjort henne noe?" spør han.
Jeg rister på hodet og tenner en sigarett,
"Hva skulle jeg ha gjort? Hun vet akkurat hvor hun har meg" mumler jeg og putter sigaretten mellom leppene og trekker inn.

"Kanskje du stinker røyk.. Er ikke alle damer som syntes det er så digg at gutter røyker" sier han og hoster. Isaac har aldri likt røyk noe særlig, men det skjønner jeg når han blir helt rød i tryne og får hosteanfall hver gang jeg eller Eric røyker.
"Tror ikke at røyken gjør henne nervøs Isaac" mumler jeg og himler med øynene.
Det er kanskje en veldig jentete ting å gjøre, men jeg er faktisk litt redd for henne. Tenk om det er noe alvorlig? Kanskje en gjeng har truet henne? Og om hun sier det til meg blir hun drept?
Hadde ikke overrasket meg.. er mange her i byen som hater meg og da mener jeg virkelig hater.
"Har du vurdert å snakke med henne?" spør han og snapper fra meg sigaretten og kaster den vekk.
"Jeg? Snakke? Om følelser?" jeg peker på meg selv og humrer. Jeg klarer så vidt å innse for meg selv hva jeg føler.. Hvordan skulle jeg klare å snakke med et annet menneske om det?
"Det er Madison vi snakker om! Du klarer det!" sier Isaac oppgitt og himler med øynene.
"Det er det som gjør det hakke vanskeligere. Jeg er redd for at jeg skal si noe feil" sier jeg frustrert.
"Jackson? Redd? Den var ny" sier Isaac og humrer. "Hold kjeft a" mumler jeg og sukker.
Isaac kan være den mest irriterende fyren jeg vet om noen ganger, men han er også en av mine beste venner. Så jeg hater og elsker han på samme tid.

"Spør henne om det er noe som skjer? Er det noe hun ikke har fortalt deg også må du si AT UANSETT HVA DET ER SÅ BLIR DU Å TA DET PENT" sier han i en streng tone til meg.
"Men hva om hun har vært utro?" spør jeg.
Ikke faen at det har skjedd, men man kan vel aldri være sikker?
"Ikke spør henne om det! Det kan gjøre at hun ikke føler at du stoler på henne og da tør hun sikkert ikke å si hva som skjer" sier Isaac.
Jeg nikker og tenker godt over hva jeg skal si.. Noe må jeg si i alle fall.. ser jo ut som at dama kommer til å sprenge hvert et sekund av bekymringer.
-
Jeg går hjemover og tenker over hva jeg skal si. Isaac kom med mange gode ideer og jeg kommer sikkert til å bruke noen av dem. Fordi jeg hater seriøst å snakke om følelser. Men, hva gjør man ikke for dama si? Jeg er jo faktisk redd for henne på ekte. Jeg vil at hun skal ha det bra.
Madison sitter på rommet sitt i vinduskarmen og ser utover. Det kan jeg se her ifra og det pleier hun å gjøre når hun tenker over ting. Wow, det er virkelig noe som plager henne. Hun ser meg etter noen sekunder og jeg kan skimte et glis.
Jeg begynner å smile selv og kroppen blir helt varm. Hvordan kan en jente få meg til å føle meg så verdiløs uten henne? Jeg jogger de siste meterne bort mot huset og slenger opp ytterdøren. Madison står i trappen og venter på meg. Jeg slenger av meg skoene, jogger opp trappen etter henne - og går inn på rommet hennes.

"Savnet meg?"spør jeg og slenger meg i sengen.
"Masse" svarer hun og kryper opp i armkroken min. Som hun alltid gjør. Hvordan skal jeg komme inn på teamet? Hvordan starter man en sånn samtale? Faen da.
"Hvordan går det med deg for tiden?"

Side 23

Fuck off I want youWhere stories live. Discover now