Jeg falt for ham

2K 35 5
                                    


Jackson vet at jeg vet om han og Britney.
Måten han ser på meg når jeg går forbi han i skolegangene sier meg at han ikke angrer på å ha gjort det med henne. Jeg vet at vi ikke er sammen for da hadde han vært utro, men det båndet vi hadde skapt føltes ut som.. noe i alle fall, og da ligger man ikke med andre. Men det gjorde han og han viser ingen anger til det heller.
Faen, hvordan kunne jeg i et sekund tro at jeg betydde noe? Han har såret mange jenter, men neida jeg bare måtte tro på at «jeg ikke er som de andre». Jeg puster tungt ut.
Hva er det med at skoledagene bare må føles så mye lengre ut når man faktisk vil bli ferdig og bare dra hjem? Jeg har hverken lyst til å være på skolen eller å se Jackson. Dessverre må jeg ha fag med han som om det ikke var nok å være på samme skole som han.

*
Endelig er det siste skoletime. Jeg har norsk og må sitte ved siden av Jackson, men jeg prøver å tenke positivt. Det er fredag og etter denne timen kan jeg stikke hjem og se på Netflix hele helgen. Jeg aner ikke hvordan det faktisk hjelper å tenke på det, men Netflix er livet mitt da haha.
I den siste uken nå har vi hatt en oppgave i Norsk. Vi skulle skrive om noe vi *brenner for*, men samtidig noe som ikke har en fasit som gjør at man må reflektere og tenke selv rundt temaet.
Jeg valgte «Hvordan noen gutter behandler jenter dårlig», og dere skjønner kanskje hvorfor? *Kremt*.

"Den oppgaven dere har jobbet på i denne uken skal være ferdig nå, og derfor har jeg bestemt meg for at dere skal presentere den for sidemannen i stedet for hele klassen. Da bruker vi ikke så lang tid på dette og kan gå over til neste kapittel"sier Frk Millers og smiler. Faen, faen, faen, faen.
Jeg snur meg til side og møter det lekne blikket til Jackson. Han gliser selvsikkert og setter seg godt til rette,
"Jeg har ikke gjort oppgaven".
Sjokk. Faen for en drittsekk han er. Jeg vil bare slå han, jeg vil bare rope i ansiktet hans hvor stor en idiot han er.
"Men det har jeg" sier jeg og slenger på et fake smil før jeg finner frem papirene.

"Hvorfor velger noen gutter å behandle jenter dårlige?" leser jeg og ser fort opp på Jackson.
Ansiktet hans viser ingen følelser som vanlig og jeg klarer ikke å tyde han i et sekund engang.
"Jeg tror at gutter som behandler jenter dårlige er  gutter som ikke har det bra med seg selv"
Jeg ser opp fra papirene en gang til og denne gangen kan jeg se det rykke litt i munnvikene hans. Han ser ikke glad ut og jeg har en dårlig magefølelse.
"Gutter som bruker jenter er gutter som ender opp alene. Hvorfor ender de opp alene? Jo fordi de har mest sannsynlig brukt så mange jenter at jentene ikke vil ha dem til slutt"
Jackson river plutselig papirene ut av hendene på meg og river de i stykker.
"Visst du virkelig tror at jeg gidder å høre på den
dritten så tar du feil" sier han irritert.

"Hva faen Jackson? Det var oppgaven min!-
Du kan ikke bare rive den i stykker!" hviner jeg irritert.
"Vet du hva du skulle ha hatt med i oppgaven?
Du skulle ha hatt med at noen jenter er så stygge at noen faktisk må gi én gutt et veddemål for at noen i det hele tatt skulle ha hatt lyst på henne" spytter han ut og gliser lurt.
Jeg lukker munnen og prøver å holde tilbake tårene som truer øyekrokene mine. Jeg skjønner hva han skal frem til, jeg skjønner at han mener oss to.
"Men du tapte"
får jeg endelig presset frem etter noen lange, smertefulle minutter.
"Hva mener du?" spør han.
Jeg reiser meg brått opp fra stolen og alle øyne rundt i rommet er på meg.
"Visst veddemålet gikk ut på at jeg skulle forelske meg i deg eller elske deg eller hva faen så har du tapt! Fordi ingen i denne verdenen kan elske en drittsekk som deg!" knurrer jeg mellom sammenbitte tenner.

"Du er ikke verdt min tid" mumler han og himler med øynene. "Og du er ikke verdt min" mumler jeg lavt tilbake før jeg stormer ut av klasserommet med tårer rennende nedover kinnene mine.
Jeg falt for ham.

side 13

Fuck off I want youWhere stories live. Discover now