Hoofdstuk 10

21 2 1
                                    

Pov Elena

Het is 5 uur in de ochtend. Ik kan helaas niet meer verder slapen, ik ben te blij om naar de andere klas te gaan. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat Freya ook wakker is om dezelfde reden. We besluiten om te gaan videobellen

¨Ik heb zo veel zin om naar die klas te gaan¨ schreeuw Freya. ¨IK OOKKKK!¨ zeg ik lachend terug. ¨Hoe gaat het eigenlijk tussen jou en Sabrina?¨ vraagt Freya nieuwsgierig. ¨Idk, we hebben geen contact meer. Ik vond haar reactie echt belachelijk!¨ zeg ik terug. ¨Ben je dan niet verdrietig?¨ vraagt Freya. ¨Nou kijk, het is natuurlijk jammer dat we geen vriendinnen meer zijn, maar misschien is het ook wel beter zo. Het is lastig om een hele goede vriendschap goed te houden als je naar een andere klas gaat en je bestie mee neemt. Ik snap dat ze het jammer vind maar ze heeft Jasmine ook nog. Het is niet dat ik enorm blij ben dat we geen vriendinnen meer zijn, maar ik geloof dat dit het beste voor ons beide is. De vriendschap was niet altijd even leuk¨ zeg ik terug.

We praten voor ongeveer 2 uren en ondertussen maken we ons beiden klaar. Rond 07:50 kom ik bij de afgesproken plek om samen met Kacie naar school te fietsen. Eenmaal aangekomen zetten we onze fietsen weg en lopen we naar binnen. We gaan naar onze kluisjes en daarna lopen we naar de gang. Eenmaal in de gang zie ik Caiden daar staan en Kacie zegt dat ik naar hem toe moet gaan. Normaal gesproken zou ik dit nooit doen! ¨Waarom ook niet?¨ zeg ik tegen haar. Ik loop naar Caiden toe.

¨Heyy¨ zeg ik nerveus tegen hem.  ¨Heyy Elena, beetje zin om in onze klas te komen?¨ vraagt Caiden. ¨Ja, heel erg. Ik ben echt benieuwd hoe het er aan toe gaat¨ zeg ik terug. ¨Haha, dat snap ik. De klas is wel heel erg leuk, maar soms best wel druk. Hoe je btw ook zin in vrijdag?¨ vraagt hij bijna verlegen. Ik moet even nadenken, OH JA, HET FEEST!. ¨Ja, ik heb er veel zin in¨ zeg ik giechelend terug. Ondertussen zitten Kacie, Freya en Jasmine naar mij te glimlachen en hun gaan alvast naar het lokaal. Ik loop ook naar ons lokaal toe, maar dan met Caiden. Het is zo gezellig om met hem te praten. Ik blijf vandaag weer langer op school met Kacie om weer te tekenen en Caiden wilt graag met ons mee. Hij neemt op mijn verzoek ook Mason mee. Want Kacie heeft namelijk een crush op hem, en ik ga ervoor zorgen dat er wat gebeurt tussen hun. Ze zijn zo schattig samen!

RINGGGG, ughhhh ik haat het geluid van de bel zo ontzettend erg! Maar gelukkig is het 3 uur en ben ik uit. Samen met Kacie loop ik naar het teken lokaal en we zijn nogal verbaasd als we Caiden en Mason daar al zien staan. ¨Wow jullie zijn er al, das snel!¨ zegt Kacie. ¨Alles om zo snel bij jou te komen¨ zegt Mason tegen Kacie. ¨Nawww,  jullie zijn zo schattig samen!¨ zeg ik lachend. Kacie geeft mij een duw en kijkt me met een open mond aan. ¨Oei, nu word ze boos¨ zegt Caiden spottend. Nu geeft Kacie Caiden een stomp. Ik moet lachen en Kacie kijkt mij met een moord blik aan. Zodra Kacie er ook weer om kan lachen gaan we aan een grote tafel zitten en beginnen Kacie en ik met onze hobby: TEKENEN. ¨Zo hé, jullie kunnen echt mooi tekenen zeg!¨ zegt Caiden. ¨Dankje, we vinden het ook super leuk om te doen. Kacie en ik tekenen heel graag en zo zijn we ook vriendinnen geworden. En nu tekenen we bijna elke dag samen¨ zeg ik terug.

Ik kijk op de klok en zie dat het alweer kwart over 4 is. We besluiten om naar huis te gaan. We lopen twee aan twee naar buiten, maar dan met een leuke twist. Kacie loopt naast Mason, en ik loop naast Caiden!!! Vandaag was echt geweldig. 

Eenmaal thuis aangekomen bedenk ik me dat het wel handig is dat ik alvast mijn huiswerk ga maken. Ik besluit om samen met Kacie, Freya en Phoebe te gaan videobellen om samen het huiswerk te maken. WAT EEN GEWELDIGE DAG DIT, IK KAN NIET WACHTEN TOT HET FEEST!

Love at first thought?Där berättelser lever. Upptäck nu