Hoofdstuk 3

36 4 0
                                    

Pov Elena

Omg, dit is net niet gebeurd! Ik ben echt in shock. Ik heb net met mijn crush gepraat. Maar wat er tijdens het gesprek gebeurde was zo niet leuk!. 

Phoebe en Caleb waren gezellig aan het kletsen en ik was ook leuk aan het praten met Caiden. We hadden het over van alles, maar dat doet er nu even niet toe. Phoebe haar ex stond samen mijn mijn ex daar te praten en ons in de gaten aan het houden. Nadat onze exen ons ongeveer een kwartier in de gaten hadden gehouden kwamen ze onze kant op. Ze begonnen tegen ons aan het praten over hoe erg ze ons misten. Ik kon bijna wel kotsen! Phoebe en ik werden woest. We zeiden dat ze daar eerder over na hadden moeten denken voordat ze onze harten gingen breken. Ze bleven er maar bij staan en dat vonden wij echt niet leuk. Gelukkig zagen Caiden en Caleb dat wij het niet leuk vonden dat hun in de buurt waren dus hun stuurden ze weg. Ze keken ons een beetje bezorgd aan en ze vroegen wie hun waren en hoe ze onze harten hadden gebroken. We hadden uit gelegd dat Stef vreemd ging en Damion 2 vriendinnen had, dus in principe hadden ze beide 2 vriendinnen. Nadat alles hadden we gebroken harten en het duurde erg lang voordat we erover heen kwamen. Hun begrepen dat volkomen. Voordat we weg gingen hadden ze beide nog een vraag aan ons. Er kwam die week erna een winterfeest en ze vroegen ons mee. Natuurlijk zeiden we beide ja! Het koste veel energie om niet gelijk een meter in de lucht te springen!!!. 

Na het gesprek liepen we weer terug richting Kacie, Freya, Jasmine en Sabrina. En natuurlijk waren ze heel erg benieuwd. Nadat we alles hadden verteld waren ze zowat sprakeloos. Ze vonden het erg dat onze exen zich er mee gingen bemoeien, maar ze waren blij voor ons dat we als date werden gevraagd naar het winter bal. We hebben nu zo veel zin in het feest!

Het tussenuur was voorbij en we liepen richting onze lokalen. Gelukkig waren ze in dezelfde vleugel. Ik zag al dat Caleb naar Phoebe aan het glimlachen was en Phoebe ging blozen. Zag er grappig uit. Na eventjes zoeken zag ik Caiden ook. Hij gaf een glimlach en een knipoog naar mij. ZO SCHATTIG! Volgens mij werd ik zo rood als een framboos. Ach ja, dan weet hij in elk geval dat ik hem leuk vind. De deuren van de lokalen gaan open en we lopen naar binnen. We hebben natuurkunde. Dat vind ik opzich een best leuk vak, vooral als we practicums doen. En gelukkig hadden we vandaag een practicum op de planning. Tijdens het practicum zat ik een beetje na te denken over de klas van Kacie en Phoebe, en natuurlijk was dat ook de klas van Caiden (en Caleb maar dat is meer een bijna bestie van mij). Hun hadden nu scheikunde. OWJA! Ik weet nog dat tijdens scheikunde Phoebe naast Caleb zit. Hoe grappig! Ik begon een beetje te lachen. Opeens vroeg Freya: Wat valt er nu weer te lachen Lena? Ik zei: O niet echt veel, maar ik bedacht me dat Phoebe scheikunde heeft en dan naast Caleb zit. Freya moest lachen. En zo te zien Sabrina en Jasmine ook, ik gok dat hun mij gehoord hebben, maar dat is ook best logisch want ze zitten achter ons.

Het is eindelijk 3 uur en school is voorbij. Ik loop samen met mijn vriendinnen naar buiten en sta op het punt om samen weg te fietsen met Kacie. Opeens stond Caiden daar. Hij lachte lief naar mij en ik lachte terug, maar natuurlijk wel met een frambozen hoofd. Ik zag al dat Stef vrij geïrriteerd onze kant opkeek, maar ik gaf daar verder geen aandacht aan. Ik was veel te druk bezig om in zijn mooie bruine ogen te kijken. Kacie en ik fietsen weg en ondertussen schreeuwen we nog gedag tegen Sabrina want die zagen we nog langs fietsen. Helaas moet zij een andere kant op. 

Eenmaal thuis gekomen doe ik wat chill kleding aan en plof ik op mijn bureau stoel om mijn huiswerk te maken en te gaan leren voor mijn wiskunde toets voor morgen. Dat duurde ongeveer 2 uurtjes. Mijn moeder riep mijn broer en mij al dat het eten klaar was. Lekker! We eten boerenkool stampot! 

Het eten was heerlijk en ik ren terug naar boven en zet natuurlijk Netflix aan, hoe kan het ook anders? Na ongeveer 2 uurtjes gekeken te hebben ga ik mijn tanden poetsen en lig ik op bed een beetje te denken over Caiden, wat is hij toch leuk! Met die gedachtes val ik in slaap. 


Niet een veel langer hoofdstuk, mij hij is wel langer, zoals beloofd! 

804 woorden

Love at first thought?Where stories live. Discover now