Hoofdstuk 6

35 3 1
                                    

Na de pauze zeggen we gedag tegen Caiden, Caleb, Jace, Phoebe en Kacie. Want hun zitten in een andere klas. Samen met Freya, Sabrina en Jasmine lopen we naar het lokaal. We hebben Duits. Ik heb zo een hekel aan Duits! We komen het lokaal binnen. Gelukkig! We gaan film kijken. Als we in de les film gaan kijken mogen we altijd zelf kiezen naast wie we willen zitten. Even dacht ik erover na om naast Freya, Sabrina of Jasmine te gaan zitten. Maar toen zag ik Izzy zo zielig alleen zitten. Ik besluit toch om naast haar te gaan zitten.

¨Hoiii¨ zegt ze opeens weer vrolijk tegen mij. ¨Heyyyyyyy¨ zeg ik lachend terug. Haar gezicht gaat niet veel later weer terug op de somberheid stand. ¨Wat is er?¨ vroeg ik nieuwsgierig aan haar. ¨Ik heb Jordan geappt, en dat was een uur geleden maar hij heeft nog niks terug gestuurd¨zegt ze somber. ¨Laat mij eens kijken¨ zeg ik terug. Izzy geeft mij haar telefoon. 

¨Vind je het heel gek dat hij nog niks terug heeft gestuurd. Je hebt nog niet op verzonden geklikt!¨zeg ik lachend tegen haar. We lachen beide keihard. Ik druk op verzenden en niet veel later kreeg Izzy een berichtje terug.

Het app gesprek:                              

Izzy: Heyy

Jordan: Heyy, Hoe gaat het?

Izzy: Goed, met jou?

Jordan: Ja ook goed, zin om een keer in real life te praten?

Izzy: Ja doen we!

Izzy keek met een grote glimlach mijn richting op. Wat een schat van een mens is ze toch! Wel echt grappig, zij is meer het stille en verlegen meisje en Jordan is meer de ¨bad boy¨. Ik gun haar die soort liefde/geluk wel, kan ze wel gebruiken. Ik heb gehoord dat Izzy het thuis niet makkelijk heeft. 

Het is 3 uur en ik loop samen met Sabrina naar beneden en zie daar Stef staan. Ik negeer hem compleet en zo te zien vind hij dat niet zo leuk, maar dat boeit mij toch niks dus heeee. Samen fiets ik uiteindelijk met Kacie terug naar huis. Tijdens het fietsen vraag ik haar of ze al met haar crush Mason gepraat heeft. Ondertussen moet ik een beetje lachen. Eigenlijk heeft iedereen van ons een crush. Bijna allemaal, die andere houden het waarschijnlijk geheim. Kacie verteld dat ze niet naar hem toe durft. Ik ga haar er morgen wel mee helpen ofzo, maar nu eerst naar huis!

Niet veel later ben ik thuis en plof ik boven op mijn bed. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat ik 186 berichtjes heb gemist. Natuurlijk, ze zijn allemaal van Freya en Sabrina, waarom verbaast dit mij niet? Het ging letterlijk nergens over. Ze stuurde alleen wat van die stickers in de groepsapp.



Dit is best een kort hoofdstukje. Maar ik wilde deze even snel klaar hebben, want ik heb een leuk idee voor het volgende hoofdstuk. Ik ben al bezig met dat hoofdstukje. Laat maar weten wat je tot nu toe van mijn boek vind en maybe kan ik daar wat mee. Let pls niet op de slordigheid van mijn nederlands want ik ben niet echt een pro in mijn eigen taal XD



Love at first thought?Where stories live. Discover now