Hoofdstuk 2

30 4 0
                                    

Pov Kacie

Ik zit nu in mijn klas. Ik zit naast Phoebe. Zij is mijn beste vriendin in deze klas. We hebben Frans en ik heb een hekel aan Frans. Op een wonderbaarlijke manier vind Phoebe Frans wel leuk. Ik snap dat kind echt niet! Achter ons zit een jongen naast zijn beste vriend. Die ene jongen heet: Caiden. Elena vind hem leuk. Ze is verliefd op hem, ondanks dat ze het ontkent. Naast hem zit een jongen genaamd: Caleb. Caiden en Caleb zijn beste vrienden. Phoebe vind Caleb erg leuk. Ik vind het heel grappig dat de bff's Elena en Phoebe op jongens zijn die toevallig ook beste vrienden zijn. Vandaag gaat Phoebe Elena helpen om een leuk gesprek met Caiden te voeren en Elena gaat Phoebe helpen om een gesprek om gang te houden met Caleb. Het word dus een soort dubbel date maar dan alleen het praat gedeelte.

Eindelijk is het zover. Na 2 verschrikkelijke uren les is het pauze. We verzamelen met z'n allen in de gang op een bankje. Toevallig gaan Caiden en Caleb in de buurt zitten. Volgens mij ziet Caiden Elena wel zitten, dat hoop ik echt voor haar. Hun zouden echt een cute koppeltje worden! Ik denk oprecht ook dat Caleb Phoebe leuk vind. Hij kijkt altijd zo dromerig naar haar! Hun zouden echt een schattig koppel zijn!

Ik moedig hun aan om nu met hun te praten. Ze willen liever wachten tot vanmiddag. Maar Sabrina en ik besluiten om hun een beetje de goede richting uit te duwen. Letterlijk duwen. We staan met z'n allen op om richting de kantine te lopen omdat Freya en Jasmine eten willen halen uit de automaten. Sabrina en ik blijven op onze plek. We laten Elena en Phoebe met hun meelopen. Sabrina en ik besluiten om naar Caiden en Caleb te gaan.

We lopen naar hun toe en vragen of ze vandaag met hun zouden willen praten. Ze krijgen een grijns op hun gezicht en zeggen: maar natuurlijk!.
Sabrina en ik lopend lachend weg.
Elena en Phoebe kijken ons pissig aan en komen onze kant op gelopen. Ze vragen tegelijkertijd wat wij tegen hun gezegd hebben. Voordat sabrina en ik konden antwoorden stonden Caiden en Caleb al voor hun neus. Ze namen hun mee en uiteindelijk hadden ze een gesprek van 45 minuten. We hadden tussenuur dus dat kon mooi.

Toen het gesprek klaar was kwamen Elena en Phoebe onze kant op. We hadden nog 15 minuten dus we vroegen hoe het ging. Het gesprek vonden ze beide geweldig. Alleen zagen ze beide hun ex die hun harten hadden gebroken. De ex van Phoebe heet: Damion. De ex van Elena heet: Stef. Freya vroeg wat er was gebeurd en of ze iemand in elkaar mocht slaan. We moesten allemaal lachen en Phoebe en Elena vertelden wat er gebeurde. Na het hele verhaal waren we allemaal geshockeerd!

Wat er gebeurd was was dus:

Dit hoofdstukje is niet heel lang. Volgemde word langer!

Love at first thought?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu