kriszmösz (különkiadásgyerekik)

114 10 41
                                    

[tudom, hogy amúgy a történet nyáron játszódik, de most kedvem lett ezt megírni, szóval ez nem kapcsolódik az eddigi részekhez lol]

Gerard idegesen járta a miskolci pláza üzleteit, ajándékot keresett párjának, Harrynek. December 23. napján még mindig kutakodott, de hát ki gondolta volna, hogy ennyire bonyolult beszerezni valami egyszerű, személytelen dolgot? Kit áltatok, fogalma sem volt, mit vegyen, csak reménykedett, hogy valami csoda folytán szembe jön vele az áhított tárgy. Teljes mértékben tisztában volt az ajándék vásárlás terén elég szegényes tapasztalatával és alacsony képességével, többek között ezen akart változtatni. Meg elég kínos lett volna üres kézzel hazaállítani, Harryvel ellentétben, hiszen ő mindig csodás és személyes meglepetésekkel halmozza el őt. Már arra is gondolt, át kéne sétálnia a Szinvaparkba, a másik miskolci plázába, talán ott több sikerrel járna. A plázát teleaggatták mindenféle égősorral, világító csillagokkal, fényes gömbökkel, boákkal és egyéb különféle szemrákot okozóan harsány karácsonyi dekorációkkal. Mindenféle rongyosra játszott, lejárt karácsonyi zene hallatszott, aminek mindenki tudja már a szövegét (mégha csak a refrént is) annyiszor lenyomták mindenki hallójáratain. Gerard kifejezetten szerette ezt az ünnepet, viszont ezúttal pánik töltötte el.

Először a Pepcoba tért be, ugyanis tudta, hogy itt olcsón be lehet szerezni az odaadandót. Ahogy meglátta, milyen hosszú sor áll az üzletben, azt hitte, ott helyben leveti magát az emeletről. Mégha talál is valami értékelhetőt, holnapig se fog sorra kerülni a kasszánál! Sietősen átnézte a polcokat, de az egyetlen dolog ami szóba jöhetett, az egy bögre volt, viszont nem talált igazán szépeket. A legtöbb valami rózsaszín vagy csontig lerágott motivációs szöveg állt rajta.
Észrevette a papucsos polcot is, ami hirtelen úgymond egy villanykörtét varázsolt a feje fölé, mint a rajzfilmekben, viszont a villanykörte menten ki is aludt, ugyanis még Harry lábának méretét se tudta.

Feszülten sétált ki a boltból. Az ideje fogytán volt. Lerohant a mozgólépcsőn, majdnem fellökve néhány dühös nyugdíjast, és berontott a Rossmann ajtaján. A kozmetikai termékcsomagok között nézelődött, de egyetlen Harryhez méltót sem talált. Semmilyen gagyi dezodor vagy parfümmárka nem vetekszik a Guccival, márpedig Harry ennek a márkának a modellje volt, így nem is akart mást venni neki. Mondjuk emiatt ismét zsákutcába futott. Például Str8 parfümöt se vehetett neki, elvégre jártak... Keserűen nevetett magában ezen az irónikus elgondoláson, de talán Harry értékelné, ha komikusra venné a figurát. Megnézte a fürdőbombákat. Ha megvett volna belőlük egy kartonnal, az egész medencéjük illatozhatna és színes lehetne. Elképzelt egy romantikus estét kettesben, a forró vízben ázva, ami gőzölög a kinti hűvös levegőtől. Harry vállára hajthatná a fejét, együtt pásztázhatnák a csillagokat. Aztán mást is csinálhatnának, hiszen a csillagok nem árulnák el senkinek. Ez a rahedli fürdőbomba tényleg jó ötlet! De ha megvenné, és odaadná neki, biztos nem nézne az ezmostmiafaszomdik fejjel, és kicseszné végül az egészet az ablakon? Kétségei voltak Harry reakciójával kapcsolatban, így inkább úgy döntött, szétnéz még néhány boltban, hátha talál valami stabilabb ötletet.

Ismét gyorsan szedte a lábát a felfelé igyekvő mozgólépcsőn, a többi "utas" ismét morcosan nézett rá. Ismét elhaladt az Oxo pult előtt, ami mögött egy életből kiábrándult valószínűleg diákmunkás lány ácsorgott. Fültágítót hordott, rövid, zöld haja volt és mikulássapkát viselt. Gerard kissé sajnálta, nem szívesen dolgozott volna helyette. Ki tudja, mennyi Polla teára szomjazó, magát igen menőnek képzelő gyereket kellett kiszolgálnia. A Rolád Ajándék partibolt felé indult, mivel itt lehetett vicces(nek szánt) és egyedi ajándékokat beszerezni, illetve csináltatni. Berontott itt is az ajtón (csakúgy, mint a Rossmannba, majdnem összetörte a Billie Eilishos bögréket), és a felespoharakat kereste a tekintetével. Azt tervezte, egy "Legjobb férj" feliratút fog venni, ami ráadásul világít. Talált is belőle egy rakattal, de először inkább visszament a Rossmannba, hogy megvegye a fürdőbombákat. Útközben már elő akarta készíteni a pénzt, hogy majd ne a boltban kelljen szerencsétlenkednie.

We Are The Mess! [Gerard Way x Harry Styles] | GarryWo Geschichten leben. Entdecke jetzt