8. igen

86 15 13
                                    

[elárasztom a népet ilyen csudajó nótákkal]

Szóval hogy folytatólagosnak hasson a történet, Frank és Gerard kiszálltak a puccos-puccos étterem előtt a kocsiból. Ámuldozva csodálták a gyönyörű bejáratát, és a kinti ilyenkor összekötött állapotban lévő napernyők alatt pihenő asztalokat és székeket. Csodaszép, arany és fekete színben pompázott minden. A kellemes nyári szellő szaladgált össze-vissza, méginkább élénkítve az étterem zsongását. Ez asszem Gordon Ramsey étterme volt. Beléptek az épületbe, és Gerard arcáról le se lehetett kaparni a hatalmas vigyort, amit most viselt. Az az ember, aki ilyenkor az ajtónál áll, elkísérte őket a lefoglalt asztalukhoz. Leültek és megjelent a pincér a semmiből, és leadták a rendelésüket. Gerard gulyást evett, Frank töltött káposztát. Mindkettőjüknek nagyon megtetszettek a magyar ételek, amikor Panniónia kicsiny földjén koncerteztek anno '11-ben.

Megesik az ilyen...

Beszélgettek, és Gerard sosem érezte magát még ilyen boldognak. Teljesen elfelejtette Harryt és az elmúlt időben történt dolgokat. Hamarosan megérkezett a két hungarikum, viszont ahogy Frank észrevette, hogy Gerardnak nem hoztak evőeszközt, majdnem nekibaszta a tányért a pincérnek. Mint sok más fanfictionben, itt is dühkezelései problémái voltak.

- Nyugi, nem olyan nagy dolog - fogta meg Gerard partnerének karját, ezzel visszatartva attól, hogy valami 3-7 évig terjedő börtönbüntetéssel járó dolgot tegyen.

- Rendben, de nem akarom, hogy bármi is elrontsa az estét - húzta el a száját, miközben visszaült a székére.

- Szerintem azért inkább maradjunk legális keretek között - szólt Gerard, miközben továbbra is nyugtatni próbálta párját. - Elolvashatom a mai horoszkópunkat?

Frank eléggé furcsán nézett rá, mert kicsit nem illett a kontextusba a kérdés, viszont végül vállat vont. - Eleve enni jöttünk, de oké.

Gerard előkapta a telefonját, és a horoszkópos weboldalra kattintott, rögtön Frank horoszkópjára pillantott, majd a sajátjára. Nagyon jó dolgok állnak előttük! Azonban akarva-akaratlanul a vízöntőre csusszant a szeme, vagyis Harry csillagjegyére. ,,Azzal legyél, akihez a szíved húz." Gerard inkább zsebre rakta ismét a telefonját, nem akart egyre több dologgal szembesülni, amik valami érthetetlen okból a Harryvel történtekre emlékeztetik. Hülye univerzum. Frank meg még mindig csak bámulta a vegetáriánus (!) töltött káposztát, mert ő is úriember volt, és megvárta Gerardot.

- Na mit írt? - kérdezte. Bár talán kicsit megjátszottnak hatott a kiváncsisága, Gerard vidáman újságolta el neki.

- Látod, még a horoszkópunk is megmondja, hogy egymásnak lettünk teremtve! - mondta boldogan.

- Igen, de mostmár ehetünk? Nagyon éhes vagyok.

- Ja, persze lol - válaszolt nevetve.

Nem beszéltek sokat az elkövetkezendő néhány percben, csak az evőeszközök tányérhoz koppanását lehetett hallani. Egyszercsak egy értesítés érkezett Gerard telefonjára, gyorsan elővette, és megnézte.

Harry:
Szakítottam Niallel. Most te jössz

Figyelmen kívül hagyta az üzenetet, majd megmondja később neki, hogy meggondolta magát.

- Te Gerard - kezdett a mondókájába Frank - olyan szép ez az asztal...

- Gondolom - vonta meg a vállát.

- Majdnem olyan szép, mint te! - mosolygott - de csak majdnem.

- Köszi asszem... - Gerard kissé furcsának találta, hogy egy asztalhoz hasonlítja Frank, bár mindig is tudta, hogy nem éppen a bókok nagymestere.

- De egy asztallal nem járnék - folytatta. - Benned minden megvan, amire szükségem van. Mióta veled vagyok, minden tökéletes, és nem akarom, hogy bármi tönkre menjen. Kiállsz mellettem, segítesz, bearanyozod az életemet mosolyoddal, minden amit alkotsz és ami vagy, napról napra egyre gyönyörűbb.

Ekkor Frank letérdepelt elé, és elővett egy kis dobozt a zsebéből. Kinyitotta, és gyűrű volt benne.

- Gerard Way, a legboldogabb emberré tudnál tenni engem, hozzám jössz?

- Igen! Igen, igen, igen! Százszorosan is igen!

We Are The Mess! [Gerard Way x Harry Styles] | GarryWhere stories live. Discover now