3.časť

4.6K 149 8
                                    

David

Keď som prišiel od Lauren bolo dosť neskoro tak som sa šiel len osprchovať a spať. Ráno ma zobudil krik rodičov. Zišiel som dole a mal som pravdu hádali sa. Po chvíľke prišla aj Zoe.

„Daniel to mu nemôžeš spraviť!”

„Mia nemá na výber Taliansko ide proti nám sme slabí musíme sa spojiť!”

„Uvidíš nebude to chcieť.”

„David nemá na výber buď si zoberie za ženu Victoriu Salvatore alebo Emily Rodriguez! Dotyčných rodičia to už vedia povedia to im.”

„Ja sa mám ženiť?!” zakričal som zmätene.

„David...” začala mama.

„David nemáš na výber Taliansko ide proti nám a my sme slabí. Buď si zoberieš Victoriu alebo Emily rozhodni sa. Máš na to týždeň  a ak nie vyberám ja!” dokončil otec.

„To mi nemôžeš spraviť!” povedal som. Bol som nahnevaný tak som odišiel do svojej izby. Neznášam keď za mňa riešia veci rodičia.

Emily

S otcom sme prišli domov neskoro večer lebo sme sa ešte za odmenu zastavili v nákupnom centre. Otec nezvládal niesť tašky, ale ja som bola šťastná.

Keď sms prišli domov otcovi náhle zazvonil telefón. Keď ho zdvihol rýchlo odišiel do pracovne. Všimla si to aj mama tak hneď bežala za ním. Ostala som s taškami sama tak mi ich Jane pomohla odniesť do izby.

Skúšala som si nové šaty keď zrazu do izby vošla mama. Bola skrehnutá bála sa mi niečo povedať, ale nakoniec to povedala.

„Emily ťažko sa mi to hovorí a viem, že si len nedávno k nám prišla, ale máme taký menší problém.”

„Aký menší problém?” bola som dosť zvedavá.

„Keďže sme mafiáni a ty si tiež teraz medzi nami tak máme problém. Tu neďaleko je rodina Martinezovcov a oni majú problémy tak sa chcú spojiť.”

„Prišla si za mnou takže sa ma to asi týka čo?”

„Áno máš pravdu. Budeš sa musieť vydať.”

„Vydať?!” kebyže mám vodu v ústach tak mama je celá mokrá.

„Musíš sa vydať za Davida Martineza. Ale nie je to ešte isté pretože má na výber medzi tebou a ešte jedným dievčaťom.”

„Takže som ako vec?! On má na výber a ja nie?!”

„Emily prosím nekrič. Viem že si to nečakala, ale nemáš ak si ťa vyberie na výber.” ako to do povedala tak odišla.

Ľahla som si na posteľ a začala plakať. Teraz by som potrebovala Hannu. Potrebovala som jej objatie a utešenie. Mala som radšej ostať v detskom domove ako tu. Celú noc som preplakala ani neviem kedy som zaspala. Dúfala som len v to, že si vyberie tú druhú.

David

Celý deň som rozmýšľal, ktorú si mám vybrať, ale otec mi na dnes vybavil stretko s Victoriou. Nechcem sa ženiť, ale keďže si to klan želá nemám na výber.

Poobede som sa stretol s Victoriou. Bola pekná len trochu otravná lebo sa jej páčim. Ale nejako som to prekúsol.

„Vieš že z tohto uhla si zlatý? Wau ty máš tetovanie! Vždy sa mi to na chlapcoch páčilo.”

„Diki.”

Neustále hovorila o mne aký som zlatý, pekný. Neviem načo mi to hovorila keď ja to o sebe viem už dávno. Áno som narcis.

Pozval som ju na večeru. Konečne sa správala normálne asi preto lebo je v spoločnosti. Bol to príjemný večer tak som zaviezol Victoriu domov. Ak by to bolo fiasko nechám ju tam a bolo by mi jedno ako príde domov.

Ako som ju zaviezol neudržal som sa a dal je pusu. Začali sme sa bozkávať. Bolo to príjemné. Myslím že ma tá druhá vôbec nezaujíma, ale dám jej šancu, ale až neskôr.

Domov som prišiel vysmiaty a mama sa ma hneď pýtala : „Ale, ale ako vidím rande sa vydarilo.”

„Máš pravdu vydarilo.” a bez slov som šiel do izby. Victoria sa mi začínala páčiť i keď niekedy bola otravná ako moja mladšia sestra Zoe.

Toto je taká kratšia časť, ale dúfam že sa vám páči. ❤️

Vote. 🌟

Coment. 💭










Ja, ty a mafia [DOKONČENÉ]Where stories live. Discover now