2.časť

5.3K 167 53
                                    

Emily

„Ako to že mafiáni?! To ešte existuje?" spýtala som sa zmätene. Bola som veľmi zaskočená.

„Em viem že je to na teba teraz veľa, ale museli sme ti to povedať pretože ak by si to nevedela mohla by si sa dostať do nebezpečenstva." povedal otec kľudne.

„Keďže už vieš o mafii nemôžeš to nikomu povedať lebo by to nedopadlo dobre, vieš ako to myslím dúfam. Zajtra by sme mali začať aj s menším výcvikom, aby si sa v prípade nebezpečenstva mohla ubrániť."

Bola som zmätená myslela som si že sú len zazobani, ale oni sú dokonca mafiáni.

Po večeri som išla do izby trochu po premýšľať o tom čo mi teraz povedali. Ako som rozmýšľala ani som si neuvedomila, že som zaspala.

Ráno som sa zobudila o pol šiestej, lebo mi zvonil budík. Nepamätám si, že by som si ho nastavovala asi to musela urobiť mama lebo som ráno bola aj prikrytá.

Ráno som si dala do školy roztrhané sivé nohavice, slabo sivé tričko a čiernu mikinu.

Prišla som dole za stôl a Jane mi nachystala raňajky. Keď som jedla prišla mama a zachviľu aj otec.

„Ako si sa rozhodla?" spýtal sa ma zvedavo otec.

„Rozmýšľala som na tým a ostanem pri vás."

Otec bol rád, že ostávam tak mi zabezpečil ochranku kebyže sa niečo deje.

Do školy som išla v otcovej limuzíne. Zaviezol ma tam Frank je to moja ochranka. Stihla som sa s ním už zoznámiť. Je milý.

Keď som prišla pred školu stal tam nejaký chalan a fajčil. Pozeral sa na mňa a bolo to nepríjemné. Zrazu povedal: „Hm máme tú novú kosť!" a zasmial sa so svojím kamarátom. Nepáčilo sa mi to tak som mu ukázala jednoducho prostredník. Bol trochu zmätený, ale nedal to na sebe moc vidieť.

David

Po večeri som šiel do izby a išiel som ku Lauren. Je to kamarátka s výhodami. Vždy keď sa nudím idem za ňou. Prišiel som okolo pol jednej domov tak som šiel hneď do sprchy a išiel som spať.

Ráno keď som sa zobudil šiel som si zabehať, trochu si prevetrať hlavu. Po polhodine som sa vrátil domov a Adeline už chystala raňajky.

Za stolom už sedela Zoe,mama aj otec chýbal som len ja.

„Kde si bol?" spýtala sa ma mama.

„Šiel som si zabehať alebo už nemôžem ani to?" zvýšil som hlas.

„Nezvyšuj láskavo na mamu hlas!" nahnevane povedal otec. Od rána mal zlú náladu. Včera bola nejaká porada a odvtedy je taký. Muselo sa niečo stať.

„Stalo sa niečo v mafii?" spýtal som sa otca.

Bez odpovede odišiel.

Bolo už veľa hodín a ja som musel ísť do školy. Zobral som si svoje auto keďže už mám vodičák tak môžem jazdiť. Pred školou ma čakal už Oliver. Rozprávali sme sa tak som si zapálil. Prišlo nejaké dievča. Keďže po mne letia všetky baby zo školy myslel som si, že táto nebude iná. Mám obrovské ego tak som jej povedal: „ Hm máme tu novú kosť!" Myslel som si že sa za červená ako paprika, ale ona mi ukázala prostrednik. Za čudoval som sa, ale nejak extra som to neriešil.

V škole sa ukážem iba niekedy. Učiteľky si zvykli, že som v škole iba zázračne. Prišiel som do triedy a tam sedelo to dievča. Myslel som si, že patrí do inej triedy nie do našej, pretože v našej triede všetky baby na mňa leteli.

Ja, ty a mafia [DOKONČENÉ]Where stories live. Discover now