1. Časť

8.2K 185 8
                                    

David

Večer za mnou a zase som mal nejakú pipku, ktorá si myslí že spolu ostaneme navždy či čo to. Jasne som jej povedal že je len moja zábavka nič viac. Neznášam keď si myslia že ich milujem keď s nimi spím. Mame to začína vadiť je jej ľúto tých dievčat, ale môžem za to že som neodoľateľný? Mám osemnásť a môžem si robiť už čo chcem a nikto mi v tom nebude zabraňovať ani mama ani oco. Otec ma neustále otravuje že by som sa mal viac venovať mafii a nie nejakým pipkám, ktoré si myslia o sebe neviem čo. Že aj tak raz si budem musieť nejakú zobrať za ženu, aby som nahradil otca. Myslím že do 26 mám ešte čas tak prečo si ho nezpríjemmiť?

Išiel som na raňajky. Adeline naša slúžka mi doniesla jedlo. Moc si so služobníctvom nerobím nejaké extra vzťahy lebo by to mohli zneužiť. Moja sestra Zoe ma zase ako vždy provokovala niekedy by som ju najradšej odbafol, ale sestra vie aj niekedy podporiť o to by som prísť nechcel.

„ David pôjdeme si dnes zastrieľať do strelnice aby si nevyšiel z cviku. Veď vieš nie je to teraz až tak bezpečné.” povedal otec pri raňajkách.

Emily

Budú mi chýbať staré plesnivé steny v domove, ale tešila som sa na nový domov. Idem do nejakej zazobanej rodiny takže sa budem určite lepšie ako tu. Na rozlúčku som objala Hannu moju kamošku z decáku prišli sme tam na rovnako v rovnaký deň nášho narodenia nás tam nechali naši biologický rodičia odvtedy sme pre seba boli ako sestry.

Moji noví rodičia podpísali nejakú adopčnú zmluvu bolo to divné ako keby že som nejaký pes z útulku. Prišli ku mne a mohli sme ísť. Bolo mi ľúto Hanny, ale podľa mňa zachviľu si pre ňu prídu nejaký adoptivni rodičia. Dúfam v to.

Keď sme dorazili snažila by som sa byť milá i keď taka som moc nebývala v decáku. Väčšinu času som bola  podráždená a dosť som papuľovala , ale na túto rodinu som sa zo začiatku snažila spraviť dojem.

Prišla som do svojej obrovskej izby, ktorá bola ako nejaká komnata, ale bolo to jasné keďže odteraz bývam vo veľkej vile.

Moja nová mama prišla za mnou.
„ Emily ja som Ella tvoja nová mama. Budem chápať keď zo začiatku mi nebudeš hovoriť mama ani nijak podobne. O šiestej bude večera tak príď potom dole potrebujeme ti povedať s otcom... Tobiasom niečo dôležité.”

„Dobre..... mami.” povedala som, Ella sa usmiala a odišla.

Keď bolo za 5 min. šesť hodín pomaly som kráčala dole. Jane naša slúžka už chystala večeru.

Po večeri mama povedala.
„Emily ja a otec ti musíme niečo veľmi dôležité povedať.”

„My nie sme obyčajná zazobaná rodina ako si možno myslíš sme mafiáni.”

Dúfam že sa vám táto časť páčila a chcem sa vás spýtať mali by byť David a Emily spolu? Alebo by tam mal byť niekto navyše? ❤️

Vote  a coment. ❣️

Ja, ty a mafia [DOKONČENÉ]Where stories live. Discover now