OneShot

645 33 18
                                    

01.34 a.m.

Ce este mai frumos decât seara de sâmbătă după o săptămână plină de examene și proiecte la facultate? O seară de sâmbătă în club cu prieteni.

Relaxarea începe doar după cel de al treilea shot. Muzica ce bubuie în clubul din centrul orașului, unde orice student ce se respectă ajunge măcar odată pe săptămână, îmi dă acel vibe bun pe care nu l-am putut avea pe parcursul acestei săptămâni. Sunt obosită psihic. Fizicul are și el mici reclamații de făcut, dar eu sunt prea entuziasmată de această ieșire pentru a mai băga de seamă asta. Ondulez corpul pe ritmul muzicii și-mi mișc mâinile în aer. Mușc buza de jos și întredeschid ochii pentru a o privi mai bine pe Ino, ce se mișcă pe ritmul melodiei în fața mea.

Șoptesc printre buze versurile melodiei și-mi rotesc privirea spre un brunet ce stă pe scaunul de la tejghea și-și savurează berea rece. Lângă el un blond ce rânjește spre locul unde prietena mea Hinata dansează cu o altă colegă de curs, Tenten.

Las un zâmbet șiret să-mi acopere chipul în timp ce câteva șuvițe de păr roz îmi mângâie obraji acoperiți de fard. Ochii de căprioară își fac și ei apariția în timp ce corpul meu continuă să se miște într-un mod senzual pe pista de dans. Corpurile transpirate din întreaga încăpere se mișcă în sincron cu notele muzicale . Un joc murdar. Un joc al seducției își începe existența când ochii mei poposesc din nou peste aceiași figură de la bar.

Tocurile din picioare mă fac să par cu cel puțin zece centimetri mai înaltă. Părul prins într-o coadă înaltă, doar câteva fire îmi gâdilă obrajii. Machiajul sofisticat pe care Ino a insistat să mi-l facă. Salopeta scurtă ce-mi acoperă corpul nu-și face meseria tocmai bine. Spatele gol și decolteul nu tocmai cast sunt dovada.

Las ca muzica să-mi decidă mișcările pentru câteva minute, apoi mă apropii mai bine de Ino și o informez că merg să beau ceva. Am nevoie de încă câteva grade pentru a putea lăsa partea mea inconștientă să-și facă apariția. Nu fac acest lucru prea des, dar săptămâna aceasta a fost mult prea grea pentru personalitatea mea responsabilă. O doză de nebunie nu poate provoca niciun rău.

Îmi fac loc printre celelalte corpuri ce înconjoară tejgheaua și-mi acopăr chipul cu un zâmbet ce are ca și scop cucerirea câtorva inimi. O privire inocentă și un mod senzual de a-mi mușca buza de jos. Bat ușor cu unghiile în tejghea, în timp ce aștept ca barmanul să-mi acorde atenția sa. Ridic ușor privirea de pe culoarea roșie ce-mi acoperă unghiile și-l observ. Degetele în jurul gurii sticlei de bere. Părul negru aranjat deși nu pare plin de fixativ. Ochii săi negri se contopesc cu ai mei. Pudică, îmi retrag privirea și aștept câteva secunde înainte de a începe să-l observ din nou. Evit să fiu prinsă, sau cel puțin încerc.

Cer alte două shoturi, când barmanul îmi oferă puțină atenție și-mi îndrept mai bine spinarea.

Primul pahar de tequila îmi arde gâtul. Aproape că mă face să lăcrimez acest gust. Al doilea shot este la fel de intens, dar papilele mele gustative sau obișnuit cu tăria din pahar.  

Las ochii să se ridice spre locul unde el stătea până acum, dar o doză de dezamăgire îmi atinge corpul când figura sa nu mai este acolo.


12:46 p.m.

Duc o mână la frunte și încerc să-mi deschid ochii. Simt că-mi va exploda capul dacă mai stau mult în această poziție. Cred că nu am avut niciodată rău de mare pe uscat. Gustul alcoolului este încă pe vârful limbii mele. Trec degetele peste chipul meu și-mi mișc corpul în pat pentru a găsi o poziție mai comodă.

Noapte de pasiune- SasusakuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum