Hoofdstuk 18

579 5 0
                                    

Lizzy Morgan-Norris Pov.
Ik loop rustig met Lando naar het restaurant. Iedereen kijkt me aan want ja ik was gisteren niet bij de het podium. Maar wel samen met Carlos dus iedereen denkt nu dat ik vreemd ben gegaan. Iemand botst tegen me op. "Hey kijk is uit." Roept hij. "Kijk zelf uit." Iedereen kijkt ons aan. "Je hoort hier niet te lopen alleen mensen met een pas mogen hier komen." Zegt hij ik kijk hem aan en zie dat het de nieuweling is. Ugh. "Ja, let op je woorden. Jij moet op gewoon oppassen waar je loopt Lizzy is zwanger, as je haar ooit pijn doet ben je van mij jongen." Zegt Lando boos. Iedereen kijk nog steeds. "Lando ik wil buiten ontbijten." "Is goed kom we gaan." Zegt hij en we lopen richting de uitgang. "Ja ga je ergens anders maar vol vreten." Wordt er nog na geroepen. "Liever een romantisch ontbijt met mijn man dan met jouw aan een tafel!" roep ik terug en ik hoor van af de Red bull tafel "OEH..." Ik moet lachen en weet gewoon dat het Max is. Samen met Lando pakken we de taxi naar de stad. "Babe. Ik kan die jongen echt wat aan doen." Zegt Lando als we in de pit Brasserie zitten. Ik knik. "Het is alsof hij denkt dat hij beter is dan mij." Zeg ik en zucht. "Ach ja weet je ik ben nu zwanger maar weet zegt dat ik dan nog steeds dezelfde baan heb gehad als ik niet ontslagen was. Ik bedoel na een tijdje zou ik ook zwangerschapsverlof krijgen enzo..." Zeg ik Lando knikt. "ja maar dan zou het zeker op een andere manier zijn gegaan een veel vrolijkere denk ik ook." Zegt Lando ik knik en zucht na een tijdje komt ons eten er aan en genieten we even van ons momentje samen. Lando heeft van de middag een vergadering en ik ga lekker niks doen denk ik. Of ik ga naar Max ofzo. Hij wilde laatst ook al FIFA spelen. Dus ja. En ik bedoel ik ben twintig maar het maakt niet uit hoe oud of jong je ook bent je bent nooit te oud om FIFA te spelen.

"Ga je wel vermaken straks?" "Ja hoor. Ik ga denk met Max FIFA spelen. Denk dat hij dat wel leuk vind. Want dat wilde hij laatst ook al doen." "Leuk. App wel even waar je bent dan kan ik je eventueel ophalen na de meeting." "Zal ik doen. Schat schiet nou maar op ander kom je te laat en je weet dat je baas daar niet zo blij van wordt." Zeg ik lachend. Lando knikt en geeft me nog snel een kusje en dan loopt hij naar de meeting rooms. Ik pak ook mijn spullen en ga dan richting de lobby waar ik Max zou ontmoeten. Onderweg kom ik weer die jongen tegen. Hij kijkt me sluw aan. Ik zie Max al staan dus zeg "Heeey." Zeg ik en zwaai. Max en ik lopen naar een van meeting rooms waar we FIFA gaan spelen. We lopen langs MClaren en ik zie hoe die jongen ik weet zijn naam niet eens... gemeen lacht en iets zegt en naar mij wijst Lando's gezicht staat op on weer. "Max iemand is aan het stoken tussen Lando en mij wat moet ik doen." "Wie?" "Die nieuwe die mij vervangt." "Ohw... Ik mag hem niet. Kom je hebt afleiding nodig." Zegt Max ik knik.

Lando Norris Pov.
Ik zit in de vergadering als de nieuweling binnen komt. "Ik wil alleen even wat zeggen." Zegt hij. "Zeg maar." Zegt mijn baas. Ik zie in mij oog hoek max en Lizzy lopen. "Lizzy heeft gezegd dat de baby niet van Lando is." Mijn blijk veranderd. Van blij naar woedend. Hoe kon ze. Ik zie Lizzy stil staan en iedereen is stil en je kan Lizzy en Max horen praten "Max iemand is aan het stoken tussen Lando en mij wat moet ik doen." Zegt Lizzy "Wie?" Vraagt Max geïrriteerd "Die nieuwe die mij vervangt." "Ohw... Ik mag hem niet. Kom je hebt afleiding nodig." Hoor ik hem zeggen Ik vertrouw mijn vrouw toch wel. Zo iets zou Lizzy toch niet doen. Of toch wel... Na een tijdje hebben we even pauzen. Ineens horen we "Yes i won Lizzy is the best FIFA player ever!" "jaja, Ssst hier naast zit Lando weet je wel." "Oh ja helemaal vergeten, hahaha." Hoor ik haar lachen. "Man ik wou dat Lando hier kon zijn hoe hij je kon zien lachen want ik weet dat dat hem echt gelukkig maakt." Zegt Max. Hoe weet hij dat. "I know. Ach ja... ik zie hem straks nog als we onze spullen moet in pakken." Hoor ik Lizzy zeggen haar mood is ineens om gedraaid. Vast de moodswings.

Om 4 uur zijn we klaar en ga ik mijn spullen pakken ik hoef Lizzy nu even niet te zien. Met andere mannen naar bed gaan zwanger worden en dan vervolgens zeggen dat het van mij is. Pfff echt laag.

"Lando!!! Waar ben je." "Haha denk je echt dat hij je nu nog wilt zien. Eerst met hem trouwen vervolgens met andere mannen naar bed gaan zwanger worden dan nog zeggend at het van hem is. Echt Laag Lizzy." Hoor ik die nieuweling zeggen.

Hold On Ft. Lando Norris (Dutch F1 Story)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن