Hoofdstuk 19

524 5 0
                                    

Lizzy Morgan-Norris Pov.
Huh wat nee heeft hij dit lopen verspreiden. Nee dit kan niet. "Lizzy kunt maar beter gelijk vertrekken..." "Oh boy je bent nog niet van me af idioot dat je bent als je mijn huwelijk verpest he. Ik zweer ik breek al je botten 12000 stukken." Zeg ik boos ik ren weg. "Max!" Max opent de deur en laat me binnen. "Ik kwam die nieuweling weer tegen en weet je wat hij zei toen hij mij hoorde roepen naar Lando omdat ik hem niet kon vinden. Haha denk je echt dat hij je nu nog wilt zien. Eerst met hem trouwen vervolgens met andere mannen naar bed gaan zwanger worden dan nog zeggend at het van hem is. Echt Laag Lizzy. En ik had Lando nog zo het leuke nieuws willen vertellen dat ik nu bij Red Bull werk maar daar kreeg ik niet een de kans voor." Zeg ik. Ik weet niet er is maar ineens voel ik me duizelig en zwak. "Kom ga even liggen." Zegt Max die het ook ziet. Hij helpt me en dat is het moment dat ik uit een breek. De enige die ik op dit moment zou willen hebben is Lando. Maar misschien wilt hij mij wel nooit meer zien en dat wanneer we nog niet eens een jaar getrouwd zijn. "Hey rustig lat het los we gaan er samen uit komen desnoods met het hele red bull team maar stress kan een miskraam veroorzaken Liz je wilt je kindje toch niet verliezen..." Zegt Max ik knik en zeg "Mijn spullen..." "Dat regel ik wel." Zegt Max ik bedank hem en zeg "oh ja ik heb die jongen gezegd dat als hij mijn huwelijk verpest, ik breek al zijn botten in 12000 stukken." Max moet lachen "Je bent me d'r wel eentje zeg." Zegt Max. Ik knik lachend.

Monaco Race.

Samen met Max en Alexander loop het hotel binnen ik bun nu werkzaam bij Red Bull voor dezelfde werkzaamheden als bij MClaren. Ik weet eindelijk de naam van de nieuweling. "Aiden." Ik loop naar binnen en zie Lando staan hij kijkt me boos aan. Ik zucht en laat mijn hoofd hangen max komt naast me staan "Hey het komt goed." Ik knik ik wil ook geen miskraam veroorzaken.

Donderdag

Vandaag is het pers dag en ik zie Aiden al zitten Lando, Max, Sebastiaan en Carlos gaan zitten en ik pak mijn camera en loop naar de beste plek die ik altijd hem. Aiden zit het blok naast me en kijk me aan alsof hij weet dat ik beter ben dan hem. Ik kijk lachend naar de jongens maar eigenlijk is het gewoon een fake smile en als Lando dat niet ziet dan weet ik het ook niet meer. Carlos ziet me zitten en kijkt me aan. Ik Maak de foto's en maak nog wat voor de social media kleine story verhalen.

Lando Norris Pov.
Wat doet Lizzy hier nog. Ze zou toch weg gaan. Wacht ze heeft een Red Bull shirt aan en een pasje met haar naam er op. Wow wacht werkt ze voor de concurrent? "Lando, Waar liggen je focus op? O je relatie die op barsten staat of de race die je kan winnen?" Hoor ik Aiden vragen. "Beide, maar als er een ding is die ik geleerd heb Lizzy is dat ik me altijd op de race moet focussen en dat ik me daarna mag druk maken om andere dingen. Maar het houd me wel bezig ja." Ik zie Lizzy zuchten en haar hoofd schudden. Aiden verkoop ik straks echt een klap. Ik weet echt wel dat hij dit alles heeft verzonnen. Ik hoorde hem namelijk laatst praten aan de telefoon. De persconferentie is klaar en ik ga als laatste weg ik zie Lizzy blijven zitten en Max is ook al weg. Ik ga naar haar toe. "Lizzy?" Vraag ik voorzichtig. Ik hurk voor haar neer. "Lando... Ik.." Ik zie haar weg trekken en zie Alexander lopen. "Alex!" roep ik en wenk hem hier naar toe. "Kun je Lizzy haar camera mee nemen?" Alex knikt en neemt haar camera mee ik til haar op en ren naar de WC met haar. Aiden blokt de weg "Hey Lando, Waar ga je naar toe?" "Ga aan de kant Lizzy moet spugen." "Oh echt ik zie niks." Op dat moment komt alles er uit Zo over Aiden. Ik moet mijn lach in houden. "Kijk nou wat je doet." Zegt Aiden boos iedereen komt op ons af mijn baas staat er boos bij. "Lando, Lizzy nu mijn kamer!" "Ik zei nog dat je aan de kant moest." Zeg ik boos naar Aiden.

"WAAR ZIJN JULLIE MEE BEIZG!" roept mijn baas. -klop-klop- "Ik kom een nieuwe shirt brengen voor Lizzy." Zegt Horner Lizzy staat op en bedankt hem. "Luister. Aiden ik weet niet wat hij wil mar ik heb hem gewoon gewaarschuwd dat hij aan de kant moet opdat ik zag dat Lizzy zich niet goed voelde en wilde spugen maar Aiden wou niet aan de kant. ik had hem nog zo gewaarschuwd." "Jullie kunnen gaan." Lizzy zucht en loopt zonder mijn baas de hand te geven de deur uit.

Hold On Ft. Lando Norris (Dutch F1 Story)Where stories live. Discover now