Hoofdstuk 14

553 5 0
                                    

Lando Norris Pov.
Ik weet niet maar die twee verschuilen iets. En dat spreekt mij niet zo aan. "Buiten, ik moest gewoon even wat kwijt. Maak je geen zorgen het gaat al wat beter." Zegt Lizzy. Ik geloof er helemaal niks van. Maar houd verstandig mijn mond. "Kunnen we andere muziek op zetten ik wil de band enzo zo snel mogelijk vergeten." Zegt Lizzy en ik hoor gewoon dat ze er veel moeite mee heeft. Hmmm misschien spreekt ze toch de waarheid. Misschien moet ik wat beter op haar gaan letten. De dag loopt wel lekker soepel en het is vooral gezellig. Lizzy eet niet veel wat begrijpelijk is ze voelde zich vanochtend niet zo lekker. Om acht uur hoor ik Lizzy afscheid nemen huh waar gaat ze naar toe. "Ik ga even liggen, schat." Zegt Lizzy terwijl ze mij een kusje geeft. Ik knik en laat haar naar boven gaan. Voor de rest hebben we een zeer gezellige avond. En rond twaalf uur gaan de laatste gasten weg. Ik zwaai Carlos nog even uit want hierna zie ik hem niet meer. Ik sluit de deur en hoor gewoon dat Lizzy aan het overgeven is. Ik ren naar boven en open de badkamer deur en zie dat Lizzy helemaal wit weg getrokken is.

Ik leg Lizzy op bed en verzorg haar goed. De volgende dag wordt ik al vroeg wakker en begin ik met opruimen. Lizzy komt rond twaalf uur naar beneden en ploft op de bank i maak brunch voor ons beide en dan kom ik bi haar zitten Ze kruipt gelijk tegen me aan "Moeten we niet eens een keer langs de dokter?" "Ja misschien. Als het over twee weken nog niet weg is gaan we naar de dokter." Zegt ze tegen me.

2 jaar later.

Ik sta zenuwachtig op voor de spiegel. Ik rijd nog steeds voor MClaren en Lizzy en ik zijn nog steeds bij elkaar alhoewel het soms niet altijd goed gaat. Maar dat is denk ik ook wel goed. Vandaag is onze trouw dag en ik heb de afgelopen twee maanden Lizzy niet eens gezien. Sinds dit jaar heeft ze haar taken verminderd in MClaren wat best jammer is want nu kon ik haar minder zien. Ze is elke keer ook niet te bereiken als ze weg gaat. Wat mij mateloos irriteert. En dat reageer ik weer op het team af.

Lizzy Morgan Pov.
Ik sta in mijn jurk voor de spiegel. Ik ben echt bang ik weet niet waarom. Ik bedoel vandaag mag ik dan mededelen dat ik weer terug in een band zit maar deze toert net wat minder en ik kan nog steeds voor MClaren werken wat bets fijn is. Ik heb de afgelopen twee maanden Lando amper tot niet gezien en ik ben gewoon bang hoe hij reageren. Ik heb de afgelopen twee maanden mijn trainee dagen gehad met mijn band en management en het voelt goed. Ik heb ze last minute dan ook uit genodigd en hun namen door gegeven aan de weddingplanner. Ik ben helaas ook wel wat kilo's aangekomen, want Korea en gewoon Azië hebben zulke heerlijke gerechten...

Hold On Ft. Lando Norris (Dutch F1 Story)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora