Hoofdstuk 9

693 7 0
                                    

Lizzy Morgan Pov.
Ik loop het hotel in en zie Lando en de rest zitten "Go to him." Zegt het meisje die met me mee was van hun team.. Ik bedank haar nog en ren naar Lando "Lando. Babe, i'm okay no worries." Zeg ik en kijk hem aan Lando kijkt me aan en vliegt me om de nek. "You're alive!" roept hij blij. Ik lach tuurlijk ben ik nog levend. "Yup." "Hey Lizzy, en hoe ga je nu verder?" " Ja, dat weet ik nog niet Max, Maar ik ben op dit moment echt zo blij dat ik mijn school heb afgemaakt en dus als grafisch vormgever aan de slag kan." Zeg ik. "Oh ja gelukkig wel." "Ja is maar goed dat ik vaak denk aan een back up plan." Zeg ik blij. Lando trekt mij op zijn schoot. "So ready for the race?" Vraag ik maar. "yes Ofcourse." Zegt Carlos. Ik grinnik. "I'm proud of you." Zeg ik tegen Lando hij krijgt een lach op zijn gezicht wat houd ik daar van. "Lizzy can you sing what for us?" Vraagt Magnussen. Ik knik en zing een stukje van You say van Lauren Daigle.

You say I am loved when I can't feel a thing
You say I am strong when I think I am weak
You say I am held when I am falling short
When I don't belong, oh You say that I am Yours
And I believe (I), oh I believe (I) What You say of me (I)
I believe

Lando Norris Pov.
Ik kijk trots naar Lizzy, Waarom hebben ze haar uit de band hebben gezet snap ik niet ze heeft een hele mooie stem. Wow wat heb ik haar gemist. "Guys i'm going to bed i'm very tired of the flight and stuff. So sleep well see you tomorrow." Zegt Lizzy en dan staat ze op en loopt ze naar haar kamer. Denk ik. "I'm going to.." Zeg ik en sta op en loop Lizzy achterna en zie haar wachten voor mijn deur. "yes i forgot to ask for the key." Zegt Ze lachend. Ze ziet wat bleekjes. Maar goed ik open de deur en ik zie haar gelijk naar de wc rennen. Had ik het toch goed. "Liz, everything is going to be okay." Zeg ik. "Lan? Can we go to Holland after the race?" Vraagt ze Ik knik. Ze wil vast tot rust komen ik hoop dat ze niet terug valt in haar depressie...

Die avond verteld Lizzy me alles wat er gebeurd is. Het is allemaal best heftig en dat deed ze helemaal alleen. Ik ben blij dat ik haar nu naast mijn zijde heb Ik sla mij armen om haar heen. "Go to sleep you're save now." Zeg ik en zo vallen we in slaap. Midden in de nacht wordt ik wakker het voelt gewoon alsof ik tegen een kachel aan lig. Ik Lizzy aan, jeetje ze is echt warm. Ik pak uit haar koffer een thermometer. "Lizzy Wake up for a moment I'm going to measure your temperature." Zeg ik en help haar met recht op zitten "39,5°C" Staat er. "Increase, fever." Zeg ik en laat de thermometer zien. Ze zucht en zegt "I can't sleep anymore you have to sleep, for the race babe." Ik knik en geef haar laptop en zet een film op en voor ik het weet liggen we samen te slapen.

De volgende dag ga ik alleen ontbijten Lizzy ligt nog te slapen en die heeft het nu goed nodig. "Jo, where is Lizzy?" Vraagt Carlos. "She got the fever i think. Increase 39,5°C" Zeg ik Carlos kijkt me aan en knikt. "Did you sleep well?" "Nope but i'm okay." "feeling not well to?" vraagt Mijn manager die er bij komt zitten. Ik knik "Bit of a headache." Geef ik toe. "oh eat something it will get better. After the race you will go home." "Zegt mijn manager. "Nope we are going to Holland. Lizzy want to go home." Zeg ik Hij knikt en geeft me melk en een paracetamol. Ik kijk hem dankbaar aan. Ik pak nadat ik mijn ontbijt op heb ook een ontbijt mee naar boven en loop naar binnen en loop naar binnen. "Lizzy i have breakfast." "Oh tank you Lando." Lizzy zit in bed met haar laptop op ik zie dat ze een collage aan het maken is van ons twee. Wat leuk allemaal foto's. We hebben er ook al zoveel.

Hold On Ft. Lando Norris (Dutch F1 Story)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu