Hoofdstuk 17

524 6 0
                                    

Lando Norris Pov.
"Waarom Zij?" Vraag ik boos. "Ze heeft regels overtreden, je had haar ook niet mogen dronken voeren." Zegt mijn baas. "Liz en ik hebben geen eens alcohol in huis we zijn gisteren thuis gebleven Lizzy voelt zich al dagen niet lekker wat is je probleem!" roep ik gefrustreerd. Iedereen kijkt me aan. "Lando..." "Nee laat me met rust." Zeg ik en ren weg van mijn team en voel me verdrietig. Lizzy is mijn steun, mijn alles wat moet ik straks doen als ik moet racen. Ze zal er niet zijn de volgende race en race daarna...

4 uur later

ik kom met het hele team weer terug in het hotel en ik zie hoe Lizzy en Max in de lobby zitten en haar laptop staat open. Ik kijk naar haar en zie dat ze iets met zwangerschappen, migraine en shit dat met hoofdpijn en duizeligheid heeft te maken. Ook mijn baas en manager zien het. Ik zie gewoon dat ze wat willen zeggen maar ze houden verstandig hun mond. Ik loop naar hun toe en kom er bij zitten Lizzy groet me met een kus en ik geef Max een box. "Bedankt max dat je met Lizzy mee bent gegaan." "Is niks jongen. Alhoewel ze dachten dat Lizzy en ik een stel waren en er waarschijnlijk roddels komen maakt het me niet uit." Zeg max ik knik. "De dokter die ik gesproken heb zegt dat dat het verschillende de dingen kan zijn, maar hij denkt dat we een kleine baby verwachten." Zegt Lizzy Ik knik en zeg "Wat het ook mag zijn als beide maar gezond zijn. Dat jij gezond mag zijn en je snel van je hoofdpijn en duizeligheid af mag zijn en als je zwanger bent dan worden we de beste ouders." Lizzy knikt

De race

De race verloopt goed. En ik weet niet wat het is maar de auto gaat echt snel. De race vliegt voorbij en ik zie dat Carlos voor mij staat. Ik kan hem gemakkelijk inhalen en ik sta ineens tweede, hoe dan... de laatste ronde. Ik rijd de race gewoon uit en dan kom ik wel heel erg dichtbij Hamilton. Ik wet niet wat ik heb maar ik rijd hem zo voorbij. Huh ik sta eerste? Wow dit had ik niet verwacht.

"Thank you guys, we did this together!" roep ik door de radio.

Lizzy Morgan-Norris Pov.
Lando is eerste maar ik kan niet naar het podium aangezien ik net een zwangerschapstest heb gedaan en hij is positief.... En aangezien je vol tegen een hek aan wordt gedrukt is dat niet zo goed voor mij en de baby. "Lizzy je mag naar Lando toe hoor!" zegt zijn manager. Ik schud mijn hoofd en laat de test zien. Hij kijkt me aan en ik geef hem een teken dat hij het stil moet houden. Hij knikt en dan ga ik maar in de pits staan en kijk via de tv en maak video's en foto's "Lizzy waarom zit je hier." "Ik kan niet in de menigte staan vanwege dit." Zeg ik en laat de test zien. "nee echt waar!?" roept Carlos die uiteindelijk 4de is geworden. Ik knik en voel een traan over mijn wang rollen en veeg hem snel weg Carlos neemt me in zijn armen. "Ik ben moe, maar ik wil ook kijken..." Zeg ik "Komt goed. Kom je kan in mijn kleedkamer liggen. Bij Lando hebben ze geen bank. Samen met Carlos loop ik mee naar zijn kleedkamer. Hij zet de tv aan en ik ga liggen op de bank. "Thnx Carlos. Gracias." "Is niks." Ik knik en zie hoe Lando de beker omhoog houd en een grote smile op zijn gezicht heeft. En de menigte door kijkt opzoek naar mij.

"Carlos Sainz! Wat doe jij met mijn vrouw!" "SSST. Lizzy slaapt wat ga je schreeuwen." Hoor ik Carlos rustig tegen hem zeggen. "was ze hier al die tijd?" "Ja ze heeft hier gezien hoe je de beker in ontvangst nam." Hoor ik hem zeggen. Ik voel even later hoe Lando mij op tilt en me in de auto zet, wat is hij lief hij brengt me naar mijn hotel kamer en blijft daar. Langzaam wordt ik wakker "Lando?" vraag ik zacht. "Ja?" "Ik moet je wat vertellen." Zeg zacht en kijk hem aan, hij kijkt me aan van Vertel maar "Ikbenzwanger." Zeg ik snel bang voor zijn reactie op een of andere manier. Ik kijk hem aan "Echt waar. Yes ik wordt papa." Zegt hij blij. Gelukkig vind hij het leuk. Ik voel ineens alle omhoog komen Ik sta op maar zak door mijn knieën "Ik moet-" Zeg ik zacht en sla een hand voor mijn mond. Lando begrijpt mijn teken en tilt me op en brengt me naar de wc en ik gooi alles eruit. "Oké dit is nadeel nummer 1" Zeg ik lachend. Lando knikt en brengt me naar bed en zegt "Of ze nou willen of niet ik slaap bij jou vanavond schat." Zegt hij. Ik knik en zucht en val in slaap.

Hold On Ft. Lando Norris (Dutch F1 Story)Where stories live. Discover now